Ce putem să bem la sală în afară de apă

Hidratarea este foarte importantă atunci când facem sport. La sală, pe lângă clasica sticlă cu apă, putem să luăm alte tipuri de lichide naturale, sănătoase, care nu îngrașă și care ne dau energia necesară. Kinga Sebestyen, renumita antrenoare de Kangoo Jumps, ne oferă câteva alternative de luat în seamă.
„Cea mai sigură formă de hidratare este cu apă plată, dar, cu unele excepții, sucurile naturale de legume și fructe proaspere se pot bea înainte de antrenament cu una sau două ore, mai ales diluate cu apă, ori imediat după antrenament. Eu prefer, spre exemplu, sucurile naturale din fructe de pădure, fructe de grădină și legume de la micii producători.  Personal, aș folosi fructe și legume cât mai coapte și proaspăt culese chiar dacă au o cantitate mai mare de carbohidrați.
Cu cât un fruct este mai colorat, gustos și parfumat, cu atât cantitatea de substanțe benefice este mai mare. Ananasul, papaya, kiwi ajută la digestia proteinelor în timp ce ghimbirul ajută la digestia grăsimilor. Legumele, rădăcinoasele în special, au o proporție mai mare de amidon, deci pot ridica glicemia. Evident, trebuie testată toleranța inițial cu cantități mici (o jumătate de pahar mic). În comerț există sucuri speciale pentru sportivi care au scopul atât de a hidrata intens, cât și de a reechilibra nivelul de minerale din corp, pe care le eliminăm în timp ce depunem efort.
Atenție însă ca aceste sucuri să nu conțină foarte mult zahăr”
, spune Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este cel mai cunoscut instructor de Kangoo Jumps din Europa, lansând acest fenomen în România și în mai multe țări europene, și ajungând să lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.  

Kinga va organiza Festivalul Internațional de Kangoo Jumps pe 28 și 29 septembrie, la Sofia, reușind astfel să aducă evenimentul din nou în Europa, după ce anul trecut s-a ținut în Florida, Statele Unite ale Americii.

„Este un festival energic și frumos unde toți cei pasionați de Kangoo Jumps, din întreaga lume, vin să sară împreună.
Și anul acesta promitem show, vom sări alături de artiști, cântăreți, vedete locale care se mențin în formă cu miraculoasele ghete Kangoo Jumps. Vor fi prezenți toți trainerii și presenterii renumiți. În curând puteți afla mai multe detalii pe site-urile www.kjfestival.com, kangooclub.ro și kangooclubs.com
, declară Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps aduce o multitudine de beneficii: arde grăsimile, tonifiază toți mușchii corpului, stimulează sistemul limfatic detoxifiind organismul, întărește sistemul osos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod