Accesorii ETIC pentru ținute inspirate

Acordă timp și atenție alegerii accesoriilor care îți pun în valoare personalitatea și poți fi sigură că ținutele tale de zi sau de seară vor fi memorabile.

În magazinele ETIC poți găsi o gamă largă de coliere și brățări, metalice sau colorate, de zi sau de seară, precum și ochelari de soare, genți, curele și eșarfe cu printuri vesele.

Brățările statement, de dimensiuni mari, sunt accesoriile perfecte pentru o rochie sau un top și dau eleganta unei ținute de seară. Dacă vrei un look șic, poartă două brățări fixe, identice, aurii sau argintii, câte una pe fiecare mână.



Colierele completează orice rochie, dar dau o notă aparte dacă sunt purtate peste o cămașă, atunci când îți dorești un look office, dar care să nu fie plictisitor.

În timpul liber vrei o ținută lejeră, cu tricou și jeanși? E o alegere perfectă pentru o după-amiază cu prietenele tale.

Dar poti să-ți personalizezi această ținută cu un colier și ochelari de soare.



Eșarfele le purtăm de obicei în mod clasic, la gât. Dacă ai chef de ceva nou, poartă eșarfa pe cap, cu o pereche de ochelari de soare cu lentile rotunde – tocmai ai obținut un look a la Jackie O.! 

Te poți bucura oricând de cumpărături accesând și shop-ul online: www.etic.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod