Silicon

Pungile din silicon îți păstrează alimentele proaspete: Le poți folosi și în cuptorul cu microunde

Pungile din silicon îți păstrează alimentele proaspete: Le poți folosi și în cuptorul cu microunde

Caserolele voluminoase și uneori greu de folosit ar putea fi date uitării cu un nou mod de a păstra alimentele proaspete, mai practic și mai eficient.

Tot ce trebuie sa cunosti despre implanturile mamare

Iti doresti un implant mamar? Este foarte important sa cunosti toate aspectele legate de aceasta interventie pentru a lua hotararea potrivita. TopSanatate iti pune la indemana cele mai detaliate informatii despre implanturile mamare cu ajutorul medicului plastician dr. Dov Klein.

Protezele externe: o solutie pentru femeile operate de cancer de san

Dupa o interventie la nivelul sanului, recapatarea increderii in sine si recuperarea psihica sunt esentiale. La imbunatatirea acestor aspecte contribuie in mod semnificativ alegerea unei proteze externe de san corespunzatoare.
Cum tratam cicatricele?

Cum tratam cicatricele?

Aceste imprefectiuni ne umbresc frumusetea, iar in unele cazuri, ne pot umbri si increderea in sine. Din fericire, exista tratamente care contribuie la estomparea cicatricelor. Afla care sunt acestea.
Ce poate face chirurgia pentru sanii nostri?

Ce poate face chirurgia pentru sanii nostri?

Sanii sunt primul nostru simbol sexual vizibil si asta o stiu mai ales adolescentele care descopera sutienul. Orice femeie s-ar simti mandra...
Roxana de la Etnic nu are implanturi cu silicon

Roxana de la Etnic nu are implanturi cu silicon

Din cauza bustului generos a carui detinatoare este, Roxana, mezina trupei Etnic, a fost "hartuita" de-a lungul timpului cu intrebari despre operatia de marire a sanilor. Cea mai noua sesiune de intrebari in aceasta directie a venit din partea unui domn aflat la o petrecere privata,...

Ce sunt si cum se folosesc lubrifiantii?

Lubrifiantii fac sexul mai placut decat iti poti imagina. De fapt, lubrifiantii trebuie folositi de toate persoanele care vor sa se bucure de un joc senzual de calitate.

Tastatura flexibila

Stiai ca pe biroul la care lucrezi sunt mai multe bacterii decat in toaleta? Concluzia nu imi apartine mie, ci unor cercetatori americani. Daca pare greu de crezut, incearca sa-ti scuturi tastatura.
Pagina: