Ce sunt si cum se folosesc lubrifiantii?

Lubrifiantii fac sexul mai placut decat iti poti imagina. De fapt, lubrifiantii trebuie folositi de toate persoanele care vor sa se bucure de un joc senzual de calitate.
Lubrifiantii fac sexul mai placut decat iti poti imagina. De fapt, lubrifiantii trebuie folositi de toate persoanele care vor sa se bucure de un joc senzual de calitate. Ei sunt de foarte multe feluri si acopera toate gusturile, capriciile si preferintele. Se recomanda sa folosesti lubrifianti pentru fiecare activitate sexuala in parte. Dar care sunt cei mai intalniti lubrifianti? Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cei mai cunoscuti:

Lubrifianti pe baza de apa

Sunt considerati cei mai potriviti si neiritabili pentru piele. Cel mai mare avantaj al lor este faptul ca toleraza latex-ul si, din acest motiv, sunt potriviti pentru prezervativele pe baza de latex si compatibili cu majoritatea jucariilor erotice.

Ca dezavantaj, in primul rand, putem considera faptul ca nu pot fi folositi sub apa. Astfel, cei care prefera sexul sau masturbarea in apa, trebuie sa se orienteze catre alte tipuri de lubrifianti. In al doilea rand, acest tip de lubrifiant tinde sa se usuce foart repede si, astfel, trebuie reaplicat cat mai des.

Lubrifianti pe baza de ulei

Acest tip de lubrifiant este pe baza de ulei mineral sau vegetal. Se recomanda folosirea acestuia celor care prefera un lubrifiant cremos.

Dezavantajul acestui lubrifiant este ca dizolva latexul si nu poate fi utilizat cu multe jucarii erotice sau cu prezervativele pe baza de latex. Cei care prefera acest tip de lubrifiant trebuie sa foloseasca prezervativelor non-latex.

Lubrifianti pe baza de silicon

Cei mai multi lubrifianti pe baza de silicon sunt uleiuri. Lubrifierea este de durata si nu este compatibila cu latexul. Din acest motiv, verifica intotdeauna eticheta produsului inainte de folosire, in special indicatiile legate de compatibilitatea cu prezervativele pe baza de latex si jucariile sexuale. Lubrifiantii pe baza de silicon rezista la apa si pot fi folositi cu incredere de cei care iubesc jocurile erotice acvatice!

Lubrifianti anali

Dupa cum le spune si numele, acesti lubrifianti sunt destinati doar sexului anal. Lubrifiantii sunt fara miros, nu cauzeaza alergii, nu irita si fac sexul anal cat mai placut. Retine ca in orice activitate care implica joaca anala (adica atat sexul anal, cat si folosirea jucariilor anale) este necesara folosirea unui astfel de lubrifiant, deoarece anusul nu are lubrifiere naturala. Lubrifiantul anal ajuta la o penetrare mai usoara si la o alunecare placuta.

Lubrifianti calzi

Acesti lubrifianti se caracterizeaza printr-o particularitate, respectiv product un efect de caldura (datorat ingredientilor speciali, de obicei glicerina, din formula lor). Ei intensifica senzualitatea si senzatiile erotice.

Creme care ajuta erectia

Datorita ingredientilor botanici speciali, aceste creme maresc durata erectiei si placerea ambilor parteneri. Ele stimuleaza circulatia sangelui catre organele genitale si pastreaza sangele in aceasta zona.

Lubrifianti aromati

Datorita aromelor, sunt preferati de iubitorii sexului oral. Multitudinea aromelor in care sunt disponibili iti dau ocazia unei experiente unice de fiecare data cand faci dragoste!

Scopurile in care se folosesc lubrifiantii sunt urmatoarele:

Sex vaginal. Reduc frecarile si fac sexul mai placut. Lubrifiantii calzi aduc un plus de placere. Cremele care ajuta erectia ii fericesc pe cei care isi doresc o erectie ferma si de durata!

Sex anal. Lubrifiantul este o necesitate in acest caz, deoarece anusul nu are lubrifiere naturala. Lubrifierea si penetrarea progresiva sunt cele doua regului care trebuie urmate de toti iubitorii sexului anal.

Cu jucariile erotice. Majoritatea jucariilor erotice nu aluneca satisfacator, deoarece nu au o lubrifiere naturala. Folosirea lubrifiantului potrivit te va ajuta sa te bucuri mai mult de clipele intime!

Stimularea clitoridiana. Aplica lubrifiant atunci cand stimulezi clitorisul, pentru o senzatie mai placuta. Nu conteaza daca folosesti degetele sau o jucarie erotica: folosirea lubrifiantului intensifica senzatiile erotice!

Stimularea sfarcurilor. Se recomanda folosirea unui lubrifiant cald. Nici nu-ti poti imagina ce senzatii vei cunoaste!
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iuli pe 11 Dec 2012, 01:46
    Virginitate

    Buna! Am 20 de ani si nu am avut un contact sexual! Acum am o prietena si ne merge foarte bine! Avem de gand sa facem dragoste! Voiam sa va intreb daca imi recomandati sa folosesc un lubrifiant, si daca Da, care anume pentru a ne fi bine amandurora, sau macar ei. Va multumesc anticipat!

    19
    0

  • eu pe 25 Sep 2012, 16:32
    mesaj pentru cristina

    Cristin nu vreau sa par nesimtit , dar sincer te pt ajuta eu, daca nu are deja cine, dar din moment ce ai cerut sfat cel mai probabil nu are cine asa ca ce zici? ,,, de unde esti eu sunt din Iasi 24 ani, stiu ca asa fac majoritatea care au kef de o harjoala dar daca aveam kef doar de o harjoala ma duceam la parasute

    4
    3

  • floryn pe 4 Sep 2012, 22:32
    sex

    cind partenera se uda de multe ori... ma innebuneste...

    11
    1

  • Cristina pe 3 Sep 2012, 18:54
    Lubrifianti

    Buna!..este pentru prima oara cand vreau k sa folosesc un lubrifiant si nush cum..ma ajuta sh pe mn cineva?

    18
    6

  • vibratorul.ro pe 2 Mar 2012, 10:38
    vibratorul.ro

    frumos articol si foarte detaliat pentru a va informa si achizitiona un lubrifiant sau alte jucarii sexuale puteti vizita vibratorul.ro

    11
    1

  • david pe 3 Ian 2012, 04:41
    .....

    fetellee..stati linistite ca si baietii si (uda)la fel si la baieti le gurge lichid! si e foarte placut atat pentru el cat si pentru ea! V'am pupat;;)

    7
    2

  • dana pe 30 Ian 2009, 11:21
    Ce sunt si cum se folosesc lubrifiantii

    Stiu ca-i tarziu pentru un comentariu dar acum am intrat si eu pe comentarii. Fetelor ce te faci atunci cand te uzi prea tare si lui nu-i place si te jigneste ca esti prea...prea. Umilitor si scarbos!

    15
    1

  • luna pe 19 Ian 2009, 21:46
    luna

    cu cat te uzi mai des cu atat e mai bun sexul, si lui ii face placere sa te simta cat mai uda. eu te sfatuiesc andreea sa-l intrebi in timpul actului sexual daca ii place cat de tare te-ai udat si o sa vezi ca-l innebunesti

    10
    1

  • Dana pe 9 Ian 2009, 13:38
    Pentru Andreea

    Daca te uzi in timpul actului sexual este de bine. Cu cât mai mult lichid cu atât mai bine pentru partenerul tău şi bineînţeles si pentru tine.

    6
    1

  • andreea pe 24 Oct 2008, 15:14
    lubrifiere

    ce inseamna faptul ca te "uzi" repede si in repetate randuri.. e de bine sau..?

    25
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod