Cele zece reguli pe care barbatii ar dori sa le respectam

Iata cateva reguli fara pretentii si aprobate de tabara masculina. Acestea va vor ajuta sa pastrati pasiunea si iubirea

Iata cateva reguli fara pretentii si aprobate de tabara masculina. Acestea va vor ajuta sa pastrati pasiunea si iubirea in cuplu si sa fiti foarte fericiti impreuna.

Regula 1
Fii pozitiva, spune ce-ti place, in loc sa spui ce nu-ti place, si vorbeste mai curand de ce merge, decat de ce nu merge

Regula 2
Spune-i cuvinte tandre, pronunta-i numele cat de des posibil, nu numai in pat

Regula 3
Asculta ce-ti spune, ia vorbele lui asa cum sunt, nu traduce ce spune prin ceea ce ti-ar fi placut sa auzi. Si nu-i reprosa ca nu a pronuntat cuvintele pe care ti-ar fi placut sa le auzi

Regula 4
Aproba-i optiunile, hotararile, in masura rezonabilului si in masura in care asta il face fericit. Daca iti cere sfatul, sfatuieste-l, dar nu-i impune ce sa faca, nu ordona si nu-l ameninta

Regula 5
Ceea ce faci trebuie sa se potriveasca cu ceea ce spui, si ceea ce spui trebuie sa se potriveasca cu ceea ce faci

Regula 6
Arata-i ca te atrage fizic; atinge-l, provoaca-l, straduieste-te sa-i placi. Nu considera niciodata acest lucru ca fiind obtinut o data pentru totdeauna. Si apoi, fa-l sa stie ca inca are nevoie sa te vaneze din cand in cand, daca vrea sa te pastreze

Regula 7
Lasa-l sa ia initiativa in relatiile sexuale, mai ales la inceputul legaturii, dar raspunde cu entuziasm si primeste-i fanteziile (in masura limitelor tale, bineinteles) fara prejudecati

Regula 8
Spune-i "vrei?" in loc de "poti?, ca sa nu-i pui la indoiala capacitatile. Si cere-i ajutorul din cand in cand, ca sa desfaci un borcan de castraveti, de exemplu, pentru ca se va simti foarte util

Regula 9
Daca nu ai incredere in el, exprima-ti temerile folosind persoana intai; in tine nu ai incredere, nu in el. E problema ta, nu a lui. Nu-l acuza de nimic, mai bine explica-i de ce nu-ti inspira incredere. Regula persoanei intai prevaleaza in toate discutiile mai mult sau mai putin agitate pe care le vei avea cu el

Regula 10
L-ai ales, ai ales sa fii cu el, nu cu un altul, atunci nu te stradui sa-l schimbi, nu se va schimba. Daca nu-ti place, decat sa-ti faci iubitul sa se schimbe, mai bine schimba-l cu un altul

Daca aplici aceste reguli, barbatul tau te va aprecia cu atat mai mult. Dar ai grija, daca barbatul tau considera ca esti deja cucerita, nu mai are importanta ce vei face, ai putea sa-l pierzi. Trebuie sa simta din cand in cand ca s-ar putea sa-i scapi, ca nu esti proprietatea lui, ca nu esti in intregime la dispozitia lui. In acest scop, trebuie sa fii mai putin disponibila, foarte ocupata, mai dependenta decat credea.

Daca te iubeste, va incerca sa te recucereasca; daca nu-i pasa, lasa-l sa plece si treci la urmatorul. Nu te inversuna asupra unui barbat care nu te iubeste, care nu te apreciaza, care nu ti se potriveste; vei pierde timpul, pentru ca, in mod evident, nu el este barbatul vietii tale.

Articol preluat din cartea "Cum sa-ti gasesti barbatul ideal" de Caroline Gauthier, aparuta la editura Pro Editura si Tipografie

 

Comentarii (32)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cris28 pe 3 Sep 2008, 17:07
    MorganLaFey

    MorganLaFey ai perfecta dreptate. Poate articolul pare misogin pentru anumite "domnite" frustrate dar pana la urma e doar un articol; important e sa ramai cu ceva din ceea ce ai citit. Din raspunsurile de mai sus vad doar frustrare, "domnite" dezamagite, puerile si lipsite de tact. Vi se pare josnic sa faci compromisuri, sa respecti omul de langa tine daca el merita? Uneori sunteti atat de oarbe incat doar voi contati, totul vi se cuvine doar voua. Cate persoane dintre cele care au raspuns sunt singure si "ranite" si cate au o relatie baza pe incredere, sinceritate si compromisuri?

    2
    2

  • giza5 pe 17 Aug 2008, 21:51
    Cele 10 reguli pe care barbatii ar dori sa le respectam

    se spune ca prinzi mai multe muste cu miere decit cu otet; e vorba de o atitudine deschisa si sincera nu de ahihilarea personalitatii feminine.

    3
    1

  • MorganLaFey pe 13 Mai 2008, 14:41
    adevar adevarat

    Regulile sunt adevaruri absolute. Nu duc la injosirea femeii, din contra, o ridica la un anumit nivel de mentalitate si nu sunt facute pt a face barbatii fericiti, ci pt o buna convietuire in doi. Un barbat apreciaza enorm o femeie care aplica aceste reguli; iar daca n-o apreciaza, inseamna ca nu mai merita osteneala si primeste un cartonas rosu.

    2
    2

  • Jus'Me pe 7 Mai 2008, 15:55
    Adica

    Dc sa fugi dupa cineva dak tot nu vrea...cine plm se oboseste atata sa fuga degeaba...dak nu vrea nu vrea si asta e:-??

    2
    1

  • Jus'Me pe 7 Mai 2008, 15:53
    jessykalba_28 GRESESTI

    Din parerea mea umila...adik cel putin asa sunt eu...nu ma doare de asta..si in primul rand nu trebe fortata faza cu sexul dar ma rog:-??

    1
    0

  • jessykalba_28 pe 7 Mai 2008, 12:38
    barbati sunt o problema!

    ei in general sunt atrasi mult tare,de o femeie ,pana sa ii cada la pat.ca dupa isi pierde interesul.cu cat il respingi cu atat mai mult va fii disperat dupa tine,si va fii in stare de orice pt a putea sa puna gherutele pe tine.

    0
    1

  • aceeasi_ionela2006 pe 13 Apr 2008, 15:22
    nici eu nu sunt de acord

    de ce barbatzii trebuiesc sa fie alintatzi,rasfatzatzi,iar noi nu......pe noi cine ne alinta .... sau de parerea noastra cine tzine cont.... si noi putem fii fragile ....si noi putem sa ne suparam cand nu ne convine ceva....si mie personal mi-ar placea sa nu ma contrazica nimeni daca este posibil.....CE AU BARBATZII IN PLUS FATZA DE NOI....???????

    1
    1

  • viktoria pe 5 Apr 2008, 23:21
    :(((

    Da' barabatii stiu regulile femeilor?Adica noi trebuie sa le indeplinim dorintele intru-totul,iar ei la prima ocazie de vaz de silicoane fac abuz de respectarea acestor reguli...........NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FARA REGULI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    1

  • monica pe 31 Mar 2008, 15:33
    Bine zis "ar dori"

    Cele zece reguli pe care barbatii "ar dori" sa le respectam- cat se poate de corect. Numai ca nu toti barbatii sunt pusi la aceasta categorie de "rasfatati',pentru ca nu toti merita sa fie rasfatati,si de cele mai multe ori "li se urca la cap" asemenea gesturi tandre din partea consoartelor.Femeile in schimb ar trebui sa aiba la indemana asemenea "arme" pe care doar ele stiu cum sa le foloseasca mai bine, dar nu ar strica sa-si miste si ei fundul in piata pentru a cumpara macar la zile importante din viata lor o floare,desigur,putand face lucrul acesta si fara vreun motiv anume,numai ca ......comoditatea le da tarcoale din ce in ce mai tare.......din ce in ce mai multor masculi.Fetelor, uzitati aceste "arme fatale",dar nu uitati ca si voi faceti parte din intreg,si daca ne ocupam strict de ei,se duce de rapa tot echilibrul .Inainte de a iubi invatati sa va iubitipe voi.Creati amintiri placute,dar nu va lasati dorintele nesatisfacute si sufletele neimplinite,doar din dorinta de a face "ceva" sa atrageti partenerul .Aceste "trucuri"sunt bune,dar numai pentru a condimenta relatia existenta.

    1
    1

  • OLIVIA pe 18 Mar 2008, 17:24
    nu sunt specialista....

    .....DAR am sa incerc sa le aplic.Ideea este ca daca te iubeste esti buna asa cum esti,daca nu iti cauta nod in papura,orice ai face nu e bun de nimic.Asa-i doamnelor?De ex.sotul meu evita sa-mi spuna pe nume,e semn ca nu ma iubeste?Doresc raspuns.

    2
    0

  • ENY pe 16 Mar 2008, 16:02
    cele 10 reguli pe care barbatii ar dori sa le respectam

    NU ZIC NU ,INSA IN TOATA AFACEREA ASTA UNDE SANTEM NOI FEMEILE? AJUNGEM IN SITUATIA IN CARE TOT TIMPUL TREBUIE SA-I FACEM PE PLAC,IAR PT. NOI NU NE MAI RAMANE TIMP(TIMP CARE ESTE SI ASA DE PREA MULTE ORI PREA PUTIN)AR TREBUI SA FACETI UN ARTICOL IN CARE AR TREBUI SA SUPRAPUNETI CERINTELE AMBELOR SEXE,PT. A FORMA UN CUPLU CAT MAI ARMONIOS,APOI SA STAM LA TACLALE...

    1
    1

  • Ariell pe 14 Mar 2008, 12:34
    reguli

    As dori un articol cu 10 reguli pe care barbatii sa le respecte, pentru ca femeile sa fie multumite.

    1
    1

  • alina23 pe 10 Mar 2008, 21:29
    treziti-va!

    nu stiu pentru ce atatea discutii in cntradictoriiu,sincer.unele dintre noi dam mai multa importanta acestor reguli,decat celor10porunci!o femeie normala,cu simtul umorului,si care iubeste viata de familie nu are nevoie de nici un"plan"sa isi faca viata de familie fericita!pacat de bunicile noastre ca nu au avut parte de internet....dar na,ce vrei,a inaintat stiinta!!!!!

    0
    2

  • mika pe 6 Mar 2008, 15:55
    chiar asa?

    chiar credeti ca daca o femeie aplica cele 10 reguli scrise in articol va castiga ceva?Eu una ma indoiesc.In articol se face indemn la umilinta,la pierderea personalitatii.Oricum vad ca din ce in ce mai mult prin presa se scriu articole despre cum sa-i multumim pe barbati,ca doar ei sunt oameni,nu!?Femeile trebuie sa se dedice LOR-BARBATILOR.Cateodata ma gandesc ca aproape toti jurnalistii si scriitorii sunt barbati si de aceea stau lucrurile asa.Oricum,ca o concluzie:eu nu cred ca merita sa ne purtam cu mare atentie cu barbatii,pentru ca ei nu fac asta cu noi.

    1
    1

  • dialora pe 2 Mar 2008, 14:04
    la fel ca mai inainte

    Aici nu e vorba de cine a scris articolul si daca barbatii ar lua in serios un set de reguli pe care noi am vrea sa le respecte ei. Aici e vorba de noi femeile. Oare suntem in stare ca in anumite situatii sa lasa de la noi ? Asta e adevarata intrebare, adevaratul test. Normal ca nu trebuie sa fim supuse barbatului si sa-i facem numai pe plac. AICI E VORBA DE COMPROMISURI. Si de faptul ca noi femeile trebuie sa fim mai destepte. Si sa ne mulam pe fiecare situatie in parte. Iar barbatii ADEVARATI vor aprecia asta si vor face si ei compromisuri. Nu sunt toti cretini, dobitoci si prosti.

    1
    0

  • alynka pe 1 Mar 2008, 02:39
    cred

    cred ca acest articol a fost scris de catre un barbat! nu neg ca unele ( DOAR UNELE ) chestii sunt bine punctate insa cu siguranta daca ar exista un articol gen "Cele zece reguli pe care FEMEILE ar dori sa le respecte BARBATII" atunci nimeni nu ar mai acuza pe nimeni ca sufera de misoginism. atata doar ca barbatii nu ar lua in serios un astfel de articol. de ce? este foarte simplu! barbatii ar spune ca este un articol creat de o d-ra batrana.(referitor la pretentii) :))) si sincer vb daca faci totul absolut totul sa il faci pe el sa fie fericit daca doar cu asta te ocupi automat el va considera ca este cel mai cel si va cauta ceva pe masura lui (o alta femeie) . sunt destule momente in care barbatul simte nevoia sa fi "fata rea" si nu una care traieste doar pt al ridica pe el in slavi. relatie perfecta.. nu prea exista! de ce? deoarece nici om perfect nu exista!!! :P

    1
    0

  • dialora pe 29 Feb 2008, 14:00
    Intrebari

    Sunt de acord cu luly. Bravo. Celelate nu stiu sa lase nimic de la ele si vor pierde pe termen lung. Nimeni nue perfect. IAR O RELATIE INSEAMNA COMPROMISURI DE AMBELE PARTI. V-O SPUNE UN PSIHOLOG. Daca nu facem decat sa pretindem si cand ni se cere ceva sarim in sus ca suntem sclavele barbatului, toti barbatii vor fugi de noi. Si vom ramane singure cu pretentiile noastre. Oare chiar asta vrem? Chiar nu suntem in tsare de putina intelegere, tandrete si altruism? Nu mai stim sa mai lasam si de la noi?

    1
    0

  • dialora pe 29 Feb 2008, 13:55
    Compromisuri

    Nici mie nu-mi plac regulile astea prea jult, dar intr-o relatie trebuie sa lasi si de latine. Daca nu facem decat sa cerem fara sa dam, nu-i vom tine langa noi, ii vom indeparta. Si daca vom castiga pana la urma vom avea un sclav nu un barbat. Totul e sa vezi ca si el da de la el. Adica face compromisuri si chiar te asculta. Daca nu o face atunci nu ai ce cauta cu el. Nu trebuie sa fim rigide. Nu trebuie sa incercam acum sa transformam patriarhatul in matriarhat.

    1
    0

  • tartacuta11 pe 27 Feb 2008, 19:23
    detest regulile acestea!

    detest regulile acestea!.............mereu -mereu apar tot felul de reguli ce ne pot garanta,vezi-doamne,fericirea ,daca si numai daca noi ,femeile,tinem cont ca dumnealor,dragutii,trebuie respectati,alintati,protejati........aberant!.......vreau sa vad si eu cat mai multe reguli pe care ei sa le respecte cu sfintenie,ca sa ne faca fericite!

    0
    1

  • a-dinutza pe 27 Feb 2008, 18:10
    cele 10 reguli pe care barbatii ar dori sa le respectam

    e un articol interesant! mai ales pt persoana neexperimentate, la inceput de relatie sau...si totusi..numai sugestii ce sa facem noi pt barbati ca sa se simta bine. noi deja stim toate astea pt ca le intuim,nu? dar ei? trebuie intotdeauna sa li sa zica ce sa faca pt noi-noi tb sa le zicem asta. atunci de ce nu ati scrie si un articol de acesta fel si pt barbati? sa afle si ei ca si noua ne place sa ni se spuna , ca ne plac surprizele...Bine, sa recunoastem ca noi facem totusi mai multe in sensul asta,nu?

    0
    1

  • Iuly pe 27 Feb 2008, 16:22
    fain

    subiectul asta mi se pare f interesant, cred ca femeia trebuie sa adopte niste reguli ca fie cat de cat pe placul barbatului si daca vrea sa il pastreze...daca ne gandim , cam la fel e si la barbati adica si ei trebuie sa fie intr;un anumit fel pt a ne multumi pe noi, pt ca si ei ne pot pierde la randul lor...si cred ca articolele astea sunt facute pt noi, pt a ne da seama ce ar trebui sa facem in anumite situatii, cum ar trebui sa ne manifestam , cum sa facem sa fie bine in relatie si sa pastram ceea ce avem...

    1
    0

  • D. pe 27 Feb 2008, 16:12
    NU!!!!!

    Daca am urma acest articol ar insemna sa le fim ca sclave,sa facem cum lor le place.Ca sa te placa nu trebuie sa urmezi niste sfaturi ci sa fii asa cum esti.

    0
    1

  • Moon pe 27 Feb 2008, 15:28
    (s)e v-a...?

    Acest articol nu este scrisa clar de o romanca!!! Doar in Romania femeia ori se presteaza a fi "bun de larg consum" ori de compromite ca ...doar de "consum". Ori exceptiile intaresc regula! O "Eva" clasica poate gandeste si actioneaza dupa cele 10 sfaturi din articol, dar o romanca 2008 nu, ea este o femeie sigura pe ea, cu capul pe umeri, indiferenta de conationalele ei (cele de "larg consum"), feminina, feminista, gospodina, apreciata la servici, etc! Mai bine propuneti o tema ca sa vedeti opiniile realiste si apoi scrieti articole! Si-n familie, si-n viata, comunicarea sta la baza relatiilor interumane nu supunerea!

    0
    1

  • deea pe 27 Feb 2008, 15:24
    da si nu :)

    Sunt dragutze regulile dar parerea mea e ca sunt facute pentru a rasfatza barbatzii... Nu spun ca doar femeilor trebuie sa li se faca pe plac, nici vorba, dar barbatul mai trebuie uneori shi amenintzat, certat etc. etc.

    0
    1

  • Anca pe 27 Feb 2008, 12:49
    Hmm

    ...dar ce suntem noi, dragilor, bunuri de larg consum? Oferiti-le barbatilor tot ce le place si, daca nu va mai plac, adica daca se satura, treceti la urmatorul! La anu' si la mai multi, nu-i asa? A propos, articolele astea sunt scrise pentru a ajuta femeile, sau barbatii?

    0
    1

  • alina pe 27 Feb 2008, 12:08
    ca sa nu uit!

    eva este un site care se adreseaza in primul rand femeilor, asadar de ce va mira ca se posteaza astfel de articole?

    1
    0

  • alina pe 27 Feb 2008, 12:00
    mmmm

    nu cred ca e cazul sa fac un comentariu referitor la articol. pur si simplu fiecare femeie( in adevaratul sens al cuvantului) stie ce sa faca pt a fi fericita, e vorba de atitudine nicidecum de barbat. cred ca sunteti de acord cu mine ca atunci cand femeia vrea ceva( fie si legat de sex) obtine, fara voia voastra nu se intampla nimic dragele mele, asa ca nu va mai lamentati ca tara asta e misogina, ca de ce nu se scriu articole despre cum ar trebui sa se poarte barbatii ca sa faca o femeie fericita, etc , etc.

    1
    0

  • Pisi pe 27 Feb 2008, 11:10
    mda...

    Barbatii nu au nevoie de reguli ca sa ne faca fericite....ei trebuie doar sa existe....asa de disperate suntem....

    0
    0

  • sim pe 27 Feb 2008, 11:07
    de acord cu das si karina

    un articol misogin, femeia trebuie sa fie supusa barbatului, femeia prorietatea barbatului, cea mai mare prostie, femeia trebuie sa taca si sa faca cum vrea barbatul. Urasc asa de mult aceste idei. Femeia are dreptul la opinii si decizii, femeia nu este proprietatea nimanui. Din cauza asta femeia stau sa fie batute de soti si jignite de acestia pt ca sunt in proprietatea barbatului si fara barbat ele nu pot face nimic. O mare idiotenie. O femie tr sa i-a decizii singura. MISOGINISMUL este in floare in Romania si nu numai. Nu trebuie sa fim mai jos decat un barbat. Ce urasc aceste idei.

    0
    1

  • karina pe 27 Feb 2008, 10:26
    nu...

    sunt de acord cu das... as vrea sa vad si zece reguli pe care ar trebui sa le respecte barbatii ca sa fim noi multumite. peste tot sunt o multime de articole despre ceea ce trebuie sa facem noi pt ai face fericiti pe ei, pt ai satisface, etc...de ce sa-mi pun o masca doar pt ca el sa fie multumit?!

    1
    1

  • larisafox pe 27 Feb 2008, 08:53
    da

    E interesant acest articol ,subliniaza cate se pot rezolva intr-o relatie cu putin tact .Voi tine cont de acest e reguli cred ca e mai simplu sa -ti stabilesti prioritatile si sa stii sa eviti certurile .

    1
    0

  • das pe 27 Feb 2008, 02:44
    nu

    detest articolul! din subiect este misogin si aproape in intregime dedicat numai acelor femei care n-au evoluat de la spalatul rufelor manual (pe ale sotilor intai). e jenant si tipul barbatului rotunjit printre randuri! si.. ca sa sfarsesc... metodele oferite femeilor sunt de a manipula si alinta barbatul, nu a cladi o relatie pe adevar, intelegere si acceptare!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod