Storcătoarele Philips te ajută să obții tot ce e mai bun din fructe și legume!

Un stil de viață sănătos începe întotdeauna cu un consum adecvat de fructe și legume, surse excelente de vitamine, minerale și fibre.

În fiecare zi ar trebui să consumăm cel puțin 400 de grame de fructe și legume proaspete, potrivit unei recomandări a Organizației Mondiale a Sănătății. Dar nu multe persoane respectă această recomandare esențială pentru o viață sănătoasă. Motivele invocate sunt adesea lipsa timpului și stilul de viață agitat.

O metodă foarte simplă și extrem de utilă de a include mai multe fructe și legume în alimentația ta este aceea de a le transforma în sucuri delicioase. Te vei bucura în acest fel de tot ce este mai bun din fructe și legume, inclusiv din cele pe care nu le consumi în mod normal crude.
Storcătoarele centrifugale și cele prin presare la rece de la Philips îți oferă cea mai avansată tehnologie pentru a obține rapid și simplu sucuri delicioase din fructe și legume.

Sunt ușor de folosit, extrag până la 90% din substanțele nutritive din fructe și legume și se curăță rapid.



Storcătoarele centrifugale de la Philips


Storcătoarele centrifugale Philips te ajută să obții tot ce este mai bun din fructe și legume. Au motoare puternice, de până la 1200 W, care îți permit să storci chiar și fructele și legumele tari. Sunt foarte ușor de curățat, toate modelele fiind dotate cu tehnologia QuickClean, ce îți permite să le cureți în doar 1 minut!

Sucurile obținute prin centrifugare sunt mai limpezi, fără prea multă pulpă și se obțin rapid. Dar cu noua gamă Avance de la Philips poți să prepari atât sucuri limpezi, cât și sucuri cu pulpă. Tu alegi consistența sucului printr-o singură apăsare de buton. Această funcție poartă denumirea de FiberBoost și îți permite să alegi textura preferată a sucului. Astfel te bucuri fie de un suc limpede, revigorant, fie de un suc cu pulpă și cu până la 50% mai multe fibre. Tubul de alimentare al storcătorului este foarte mare, de 80 mm, și îți permite să faci suc chiar şi din fructe sau legume mai mari, precum merele, morcovii sau sfecla, fără a le tăia în prealabil. Economisești în acest fel mult timp, iar prepararea sucurilor devine și mai simplă!

Storcătoarele prin presare la rece de la Philips


Tehnologia revoluționară prin presare la rece îți permite să obții până la 90% suc din fructe și legume. Storcătoarele prin presare la rece de la Philips te ajută să obții suc delicios chiar și din  legume cu frunze și poți prepara chiar și lapte vegetal din caju sau migdale.

Presarea la rece este o procedură mai lentă deoarece storcătorul extrage tot ce este mai bun din fructele şi legumele tale proaspete. Fructele şi legumele conţin multe mii de celule care conţin suc, vitamine şi alte substanţe nutritive vitale. Tehnologia inovatoare prin presare la rece de la Philips este concepută să deschidă celulele pentru a stoarce la maximum ingredientele tale preferate, ajutându-te să obţii până la 90% din fructe în pahar. Sucul pe care îl obții este dens și cremos, o adevărată doză concentrată de sănătate în fiecare pahar! Datorită designului său inteligent, piesele storcătorului Philips prin presare la rece sunt ușor detașabile și pot fi curățatate fără ustensile de bucătărie. De asemenea, storcătorul este conceput fără sită, pentru o curățare și mai rapidă, în mai puțin de 1 minut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod