Celulele stem

Gata! Am facut-o si pe asta! Am mai bifat un lucru din lista de preocupari. Am facut primul pas spre recoltarea de celule stem, asta insemnand ca...

Gata! Am facut-o si pe asta! Am mai bifat un lucru din lista de preocupari. Am facut primul pas spre recoltarea de celule stem, asta insemnand ca am pus mana pe telefon si am sunat.

Am luat legatura in prima faza cu dr. Daniel Lastofka, reprezentantul in Bucuresti al firmei Cord Blood Center din Cluj, care mi-a dat un numar de telefon si un nume, mi-a spus sa iau legatura cu colega lui pentru mai multe detalii si mi-a explicat pe indelete procedura. Iau legatura cu colega, o sa-mi faca o programare la sediu (strada Ramuri Tei, sector 2), semnez un contract, iau kitul de recoltare si, cand o sa nasc, un membru al familiei trebuie sa ia legatura cu ei.

Cineva de la firma va veni la spital, va lua kitul, in aproximativ doua luni voi primi un buletin de analize al sangelui recoltat si abia atunci va fi nevoie sa achit suma de aproximativ 32 de milioane de lei vechi. Mi-a mai spus si despre posibilitatea de a achita in 3 rate, trebuie doar sa bifez asta in contract, daca doresc.

Simplu pana aici! Ma luasera un pic emotiile cand am auzit de programari. Toti cunoscutii care au recoltat celule stem imi spuneau ca e cam tarziu acum, ca trebuia sa ii sun deja de o luna, ca dureaza pana semnez contractul, pana primesc kitul si tot asa.

Am tras aer in piept si am sunat. Nu e vorba de o programare propriu-zisa. Zilnic, intre orele 9-17 , ma pot duce eu sau sotul in strada Ramuri Tei, nr. 20, sector 2, pentru a ridica formularul de contract (in cazul in care vreau sa il iau acasa sa il studiez) sau pentru a semna. Nu se percepe nici o taxa, kitul il primesc atunci cand semnez si... atat. Nu era deloc tarziu. Dar acum pot sa rasuflu usurata. Ma presa gandul ca e cam tarziu si cu cat treceau zilele deveneam din ce in ce mai convinsa ca asa e, si tot mai greu imi venea sa sun.

Pentru mamicile interesate:

Mihaela – 0731.

840. 245

Adresa biroului din Bucuresti: str. Ramuri Tei, nr. 20, sector 2, ca reper: din Stefan cel Mare se intra pe Barbu Vacarescu si prima la dreapta dupa Kaufland este Ramuri Tei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bampi pe 23 Iun 2008, 13:30
    http://www.anywhere.ro

    Felicitari! Acelasi lucru am facut si eu, doar ce-am primit contractul. E bine ca se poate face asta si la noi in tara...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod