Şi bărbaţii au suflet. De ce e atât de porc? M-a părăsit fără să-mi spună nimic!


Nu uita că sunt şi bărbaţi părăsiţi de femei. Şi ei reacţionează diferit.
Dar gândeşte-te că sunt şi femei care părăsesc bărbaţi. Unii se luptă, devin violenţi şi apar tragedii, alţii, suferă în tăcere. Cei mai bine crescuţi se simt ruşinaţi că au fost părăsiţi şi preferă să nu vorbească despre asta. Dacă mă întrebi pe mine, părăsirea partenerului se împarte în mod egal. În general, îi e mai uşor să plece celui care domină relaţia atât din punct de vedere emoţional cât şi materiel, se simte mai liber şi e mai dispus să încerce şi altceva.
Ştiu că s-a impus caracterizarea că bărbaţii sunt porci, dar e mai mult un strigăt de revoltă a unor femei care au trecut printr-o relaţie nereuşită.
Trăim într-o lume în care relaţiile devin tot mai complicate, depind de prea mulţi factori externi ca să mai poată curge liniştit. El lucrează, ea lucrează, cei doi parteneri au vieţi diferite la muncă, medii diferite, ispite. Se văd seara pentru câteva ore, iar de multe ori sunt prea obosiţi pentru a vorbi. Sunt presaţi de planuri de viitor costisitoare - casă, călătorii, maşină etc. Viaţa modernă a devenit un mediu ostil pentru o relaţie de lungă durată.
Cred că ar trebui să nu te învinovăţeşti de nimic.
Să ai din nou încredere în tine şi s-o iei de la capăt. Viaţa înseamnă mult mai mult decât o relaţie ratată. Iar cei cinci ani nu sunt irosiţi, sunt câştigaţi dacă ai trăit şi clipe minunate.
paul-teodorescu
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elf pe 26 Mar 2015, 13:57
    adevarat

    Asa este viata moderna pune in pericol relatia. cand ai atat de putin timp la dispozitie si de multe ori nici nu mai ai energie este dificil sa te mai implici mai ales serile in timp de calitate. Dar trebuie sa o faci daca tii cu adevarata la acea persoana si la relatia voastra :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod