Buchetele incredibile pentru nunta ta

Un moment important al nuntii este aruncarea buchetului. Poti apela la unul inmiresmat de florile primaverii, scaldat in violet si albastru, cu accente de pene de paun si sclipiri ale cristalelor colorate ce-l imbogatesc.
Un moment important al nuntii este aruncarea buchetului. Poti apela la unul inmiresmat de florile primaverii, scaldat in violet si albastru, cu accente de pene de paun si sclipiri ale cristalelor colorate ce-l imbogatesc. Gandeste-te ca acesta va face fericita prietena care-l va prinde.

Buchetul poate fi considerat punctul de atractie al nuntii si trebuie sa se asorteze cu decoratiunile nuntii, rochia de mireasa si chiar cu temperamentul tau. Trebuie sa fie un accesoriu plin de prospetime, sa aiba un stil aparte, o culoare mereu vie.

Acesta ar putea fi realizat din florile tale preferate.
Poti opta pentru un buchet clasic, rotund, usor de tinut in mana sau poate preferi un buchet-cascada spectaculos, dar destul de dificil de manevrat. Poti oricand sa alegi un buchet fresh, alcatuit din flori proaspete de gradina sau culese de pe camp sau unul in forma de inima, realizat din flori rosii (trandafiri sau lalele).

Nu uita de buchetele domnisoarelor de onoare, care trebuie sa fie speciale. Acestea trebuie realizate ca variatii cromatice ale buchetului miresei. Trebuie sa se ia in considerare si accesoriile, culoarea dominanta, forma acestora, gradul de florescenta si, bineinteles, asortarea cu decorul.

Te invit sa te inspiri din fotografiile prezentate in galerie.



Un articol de Nicoleta Tarantus
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod