5 moduri în care divorțul te transformă într-o persoană mai bună


3. Devii o mamă mai bună

Certurile constante, starea permanentă de încordare a soților își pun amprenta sever asupra copiilor. De aceea un divorț este o veste bună pentru sănătatea emoțională (și fizică, la o adică) a acestora, iar ție îți oferă șansa de a fi mai fericită și calmă și de a te putea concentra 100% asupra nevoilor copiilor tăi.

Eliberată de povara unui mariaj disfuncțional, vei dispune de răbdarea și calmul necesare pentru a-ți asculta și înțelege copiii și, în plus, vei avea și mai mult timp liber pe care să îl investești în întărirea relației dintre voi.

4.
Știi ce îți dorești de la un viitor partener


Mai devreme sau mai târziu, dragostea va reintra în viața ta. Iar atunci tu vei ști mult mai clar decât atunci când te-ai căsătorit cu fostul tau soț ce anume îți dorești și ai nevoie și ce nu ai putea tolera sub nicio formă la un partener. Această claritate te va ajuta să faci alegerile potrivite și, totodată, să te ții departe de greșelile pe care le-ai comis, la rândul tău, în căsnicie.

5. Investești în fericirea personală

Dacă mult timp pe primul loc a fost fericirea cuplului, după un divorț, ești liberă să investești în împlinirea personală.
Copiii rămân prioritatea ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să uiți că, pe lângă mamă, ești și femeie. O femeie care poate își dorește o schimbare în carieră sau care vrea să învețe să picteze! Șocul divorțului și schimbările inevitabile pe care le presupune separarea de soț sunt terenul fertil pentru dezvoltarea ta personală - fie că ai 30, 40, 50 sau 60 de ani!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod