Ghidul celor mai bune scoli de vara

Scoala de Vara Little London dispune de programe axate pe "Sports, Arts si Smart Play" cu prezenta internationala, pentru ca prichindeii din peste 20 de tari vor participa la scoala de vara.

Accentul este pus pe activitatile fizice si actiunile educative realizate intr-un format distractiv. Copiii vor juca tenis si baschet, vor inota si alerga. Categoria tinta a programului este segmentul de varsta 2-12 ani. Scoala de vara isi va tine "cursurile" in limba engleza.

Scoala de Vara FORCE se desfasoara in perioada 5-15 august intr-un loc special, aproape de natura, in statiunea montana Paltinis, din judetul Sibiu.
Pe parcursul celor 10 zile, cei 20 de tineri selectati din toate colturile tarii vor beneficia de un program interactiv si variat de de educatie non-formala, ce imbina activitati educative si creative cu activitati sportive, distractive si de team-building.

Aici, copilul tau va descoperi adevaratul sens al muncii in echipa, va infrunta provocari multiple, va concepe si implementa propriile tale proiecte, si nu in ultimul rand, va castiga buni prieteni si se va bucura alaturi de ei de o experienta grozava, intr-o atmosfera non-formala.

Toate activitatile sunt sustinute de catre profesionisti din domeniu, inarmati cu experienta, entuziasm si pasiune in locul catalogului si cretei, pregatiti sa inspire si sa impartaseasca multe lucruri utile.
FORCE se adreseaza elevilor de liceu de clasa a X-a si a XI-a, cu performante si rezultate deosebite, talentati, implicati in activitati extra-curriculare diverse sau care isi doresc sa se implice in proiecte sociale.

Pentru cei mai mari (14-15 ani) British Council organizeaza scoala de vara care are drept scop invatarea limbii engleze, programul scolii incluzand tematici ca reciclarea, nutritia, incalzirea globala, ingrijirea animalelor, planuri de afaceri etc.

Olimpus Club organizeaza pentru cei mai mici iesiri zilnice in Parcul Circului, cursuri de inot la bazinul Dinamo, expeditii cu rolelele, vizite la cinematograf si chiar excursii de o zi in afara Bucurestiului: Sinaia, Predeal, Horezu etc.

Ce zici de cursurile de vara de la Scoala de Arte Cluj? Pe perioada verii, Consiliul Judetean Cluj prin Scoala de Arte "Tudor Jarda" Cluj organizeaza cursuri si cercuri de pictura si grafica, initiere in actorie, design vestimentar, cant popular, muzica usoara, muzica clasica, pian si orga electronica, chitara si muzica folk.


Iata cateva exemple de scoli de vara care l-ar putea face pe copilul tau sa uite de televizor si computer. Nu-l lasa la joaca in spatele blocului sau sa isi iroseasca vara, trimite-l la bunici, intr-o tabara sau poti apela la un astfel de program.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • David Mihai pe 20 Iun 2012, 09:17
    Scoli de vară 2012 în Cluj

    Aici e o listă completă cu scolile de vara din Cluj în 2012 http://clujulcopiilor.ro/de-citit/Scoli-de-vara-2012-in-Cluj-Napoca/23

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod