Zodiac... felin

Sagetator (23 noiembrie - 21 decembrie): binedispusa, optimista si generoasa. Iubeste aventura si calatoriile, riscand acolo unde alte pisici ar fi dat inapoi. Desi isi iubeste foarte tare oamenii, tine mult la libertatea sa si nu-i place ideea de a fi implicata prea mult intr-o relatie. Cel mai bine se simte afara, in natura, unde se joaca si vaneaza. Intotdeuna va ceda curiozitatii de a explora ce se afla dincolo de o usa deschisa sau de o poarta. Uraste cand e fortata sa stea inchisa intr-o zona delimitata si poti fi sigura ca va incerca sa fuga de acasa.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): precauta, ambitioasa, inteleapta. Deosebit de rabdatoare si persistenta, poate astepta ore la rand pitita sub canapea pana la cea mai mica ocazie de a sari pe orice se misca prin camera, fie si picioarele tale sau coada cainelui. Ii place numai o anumita camera, anumite jucarii si anumiti oameni. Nu va cere niciodata ajutorul cand se simte rau si nu suporta sa fie certata.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): increzatoare, inventiva si prietenoasa. Cu un temperament excentric si hotarat, pisica varsator este si foarte incapatanata.
Ii place sa fie permanent alaturi de stapanii ei, sa ia parte la orice activitate, asta pana in momentul in care apar in context baia si apa. Desi pare foarte calma, in realitate este deosebit de nervoasa si agitata. Inventivitatea este un alt punct forte al ei: intotdeauna va gasi alte metode de a pocni cainii cu gheruta peste bot, de a pescui pestele din acvariu sau de a imprastia gunoiul din cos.

Pesti (19 februarie - 20 martie): o visatoare. Aceasta pisica da dovada de o sensibilitate aparte si se diferentiaza clar de celelalte surate ale ei.
Ea este intotdeauna altfel, unica. Ii place sa evadeze intr-o lume a ei, o lume ideala, a visului, unde sa fuga de realitatile vietii (asa ca sa nu te mire daca o vezi cumva alergand pe sub mobila si cautand cu labutele cine stie ce pe sub covoare...). Uneori este ciudata, greu de inteles, iar alteori plina de sarm, umor, simpatie. Deloc egoista, ii place sa imparta castronelul cu mancare, jucarioarele, chiar si poala calda a omului ei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • enescu rodica pe 4 Oct 2008, 17:32
    zodiac......felin

    pisicuta mea e Rac si se potriveste in totalitate zodiacul ei

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod