Zodiac... felin

Rac (22 iunie - 22 iulie): fuga-i rusinoasa, dar e sanatoasa. Pisica Rac este deosebit de sensibila si cu instincte defensive foarte dezvoltate. De multe ori i se intampla sa se trezeasca cu blana zbarlita si ghearele scoase (Uff, slava Domnului ca nu e nimeni prin apropiere!), dar carapacea sa ii salveaza reputatia mai mereu.

Cel mai in siguranta se simte atunci cand e singura, de aceea pare inabordabila. Foarte diplomata, da dovada de o memorie remarcabila, care o ajuta in situatii periculoase. Nu-i plac schimbarile, indiferent de natura lor, si simte intotdeauna ce se intampla in jurul ei.

Foarte melancolica, isi deplange soarta potrivnica (uneori chiar daca nu e adevarat) cat e ziua de lunga.

Leu (23 iulie - 22 august): asa cum e de la sine inteles, pisica Leu este impunatoare si curajoasa. Se face remarcata si respectata in orice situatie. Ii place sa i se acorde atentia pe care e sigura ca o merita, nu admite sa fie data la o parte si nu va uita niciodata o jignire. Extrem de posesiva cu oamenii sai, se mentine totusi independenta. Este foarte activa, iar in lipsa unor activitati serioase isi poate permite sa uite pentru cateva clipe de importanta persoanei sale si sa fugareasca anumiti cai verzi de pe pereti sau ceva umbre de soricei prin praf.


Fecioara (23 august - 22 septembrie): deosebit de gentila si timida, pisica Fecioara adora ca toate lucrurile sa fie facute ca la carte. Ii place mancarea buna si confortul. Este foarte curata si aranjata, petrecandu-si ore bune coafandu-si fiecare firicel de blana. Asadar, nu uita sa ii procuri ceva mai multa hrana contra ghemelor de par. Standardele ei de viata sunt foarte ridicate si isi alege oamenii pe spranceana. Este foarte curioasa si rabdatoare. Nu face gafe si pastreaza o curatenie desavarsita in jurul litierei, avand grija sa acopere si urmele pisicilor mai neatente.


Balanta (23 septembrie - 23 octombrie): incantatoare si atractiva. Are un comportament impecabil si da dovada de un spirit echilibrat. Nu se infurie decat rareori, dar fereste-te cand o face! Isi iubeste cu ardoare oamenii, dar, de cele mai multe ori, primeste in schimb mult mai mult decat ofera. Intampina pe toata lumea cu un tors primitor si accepta ca partener de joaca doar pe cineva tot la fel de experimentat ca ea. E o adevarata maestra a ademenirii prazii.

Scorpion (24 octombrie - 22 noiembrie): secretoasa si posesiva. Este o perfectionista in tot ceea ce face si dispretuieste slabiciunea, fie a ei, fie a altora.
Exercita o atractie deosebita asupra oamenilor, hipnotizandu-i cu ochii ei mari si frumosi. Este un prieten devotat, dar si un dusman inrait atunci cand este suparata, asa ca pazeste-ti spatele ori de cate ori stii ca i-ai gresit! Intotdeauna plina de energie, nu prea stie ce e aia rabdare pana cand nu aude clar punga cu mancare deschizandu-se.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • enescu rodica pe 4 Oct 2008, 17:32
    zodiac......felin

    pisicuta mea e Rac si se potriveste in totalitate zodiacul ei

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod