Lecţie de devotament: Un câine orb, ajutat de un alt câine

La bine şi la greu, împreună. Asta pare a fi deviza a două căţeluşe a căror prietenie şi devotament au impresionat o lume întreagă. Maddison este un dog german în vârstă de 7 ani şi

La bine şi la greu, împreună. Asta pare a fi deviza a două căţeluşe a căror prietenie şi devotament au impresionat o lume întreagă. Maddison este un dog german în vârstă de 7 ani şi este cea mai bună prietenă şi însoţitoarea de nădejde a căţeluşei Lily, 6 ani, care a orbit pe când avea doar un an şi jumătate.

Cele două patrupede locuiesc în oraşul britanic Shrewsbury şi de 5 ani sunt nedespărţite. Maddison are grijă de prietena ei oarbă, o conduce spre bolul cu mâncare, o păzeşte să nu se rănească sau să fie atacată de alţi câini.

"Lily si Maddison sunt cele mai bune prietene. Când sunt afară, Maddison preia conducerea şi Lily stă aproape şi o atinge, pentru a şti pe unde să meargă. Este foarte emoţionant", povesteşte Louise Campbell, managerul adăpostului. În prezent, căţeluşele se află la un adăpost aşteptând ca din luna iulie să fie adoptate de o nouă familie.

Sursă: DailyMail

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod