Harper şi Lola: Prietenia dintre un căţel şi o fetiţă în imagini

Din clipa în care s-a născut, între Harper şi buldogul familiei s-a dezvoltat o relaţie specială. În cei trei ani de viaţă ai fetiţei, mama ei, Rebecca Leimbach, a surprins imagini

Din clipa în care s-a născut, între Harper şi buldogul familiei s-a dezvoltat o relaţie specială. În cei trei ani de viaţă ai fetiţei, mama ei, Rebecca Leimbach, a surprins imagini senzaţionale cu prietenia dintre copilă şi căţelul Lola.

Din momentul în care Harper a venit pe lume, Rebecca şi soţul ei şi-au dorit să-i dăruiască fetiţei un frate sau o soră cu care să se joace, însă acest lucru nu a fost posibil. Părinţii lui Harper au descoperit mai târziu că aceasta avea deja un partener de joacă în buldogul ei englez pe nume Lola.

"Într-o zi, Harper a ieşit din camera ei îmbrăcată în prinţesă, împreună cu Lola, şi atunci mi-am dat seamă că ea deja are cu cine se juca. Ele au o legatură specială. Harper o iubeşte la nebunie pe Lola, mai puţin atunci când îi roade jucăriile, ceea ce se întamplă des. Lola este foarte protectivă cu Harper şi mereu se implică în ceea ce face ea. Indiferent ce face Harper, Lola trebuie să investigheze şi să vadă că totul este ok. Sper ca oamenii să vada cât de minunate sunt aceste animale şi cum pot să ne schimbe viaţa", a explicat mama fetiţei.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod