Cel mai bun prieten: Mr. Gibbs, câinele care ţine în viaţă o fetiţă de 3 ani

Cel care a spus despre noi noi, câinii, că suntem cei mai buni prieteni ai oamenilor, a avut mare dreptate. Încă o poveste adevărată şi extrem de emoţionantă vine să demonstreze acest lucru

Cel care a spus despre noi noi, câinii, că suntem cei mai buni prieteni ai oamenilor, a avut mare dreptate. Încă o poveste adevărată şi extrem de emoţionantă vine să demonstreze acest lucru :)

Alida, o fetiţă de numai 3 ani, are nevoie de ajutor pentru a respira, iar acest ajutor îi este oferit de un patruped simpatic numit Mr. Gibbs. Fetiţa care locuieşte alături de părinţi în Louisville, Georgia, Statele Unite ale Americii, a fost diagnosticată cu o hiperproducţie a celulelor endocrine încă de la vârsta de 8 luni, boală care făcut-o dependentă de un tub de oxigen necesar pentru a respira normal.

Astfel, Mr. Gibbs a devenit vital pentru micuţă şi o însoţeşte tot timpul pentru a-i căra rezervorul de oxigen, care este prea greu pentru ea.

"Alida nu se plânge de boala pe care o are. Sunt momente când vrea să-şi dea jos tubul, dar o liniştim şi îi spunem că nu e o idee prea bună. Îl iubeşte pe Domnul Gibbs şi el o iubeşte pe ea. Încercăm să-i facem viaţa mai uşoară, ea de-abia acum realizează că este diferită. Dar pe măsură ce legătura ei cu Domnul Gibbs devine mai puternică, credem că lucrurile vor deveni mai bune.

Ca pereche, ei se descurcă foarte bine împreună, Domnul Gibbs are rezervorul de oxigen al fetiţei pe spate, iar Alida are lesa lui", a povestit mama Alidei, citată de DailyMail.


maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod