Azi milităm pentru protecţia animalelor din laboratoare!

Milioane de animale sunt ucise în întreaga lume în laboratoare pentru realizarea experimentelor. 24 aprilie este data recunoscută de către ONU pentru a aduce la cunoştinţă faptul că milioane

Milioane de animale sunt ucise în întreaga lume în laboratoare pentru realizarea experimentelor. 24 aprilie este data recunoscută de către ONU pentru a aduce la cunoştinţă faptul că milioane de animale din întreaga lume sunt chinuite şi ucise în fiecare an în laboratoare.

Ziua Internationala a Protectiei Animalelor de Laborator vrea să atragă atenţia asupra metodelor crude prin care sunt chinuite şi ucise animalele din laboratoare şi să facă cunoscute alte modalităţi de testare.

Este important de ştiut că o rată foarte mare din testele efectuate pe animale continuă sa dea rateuri în cazul oamenilor. Animalele sunt supuse unor tratamente dure din cauza testelor toxice pentru lucruri banale precum cosmeticele sau produsele de curăţat.

"Viitorul ştiinţei constă în înlocuirea cruzimii asupra animalelor cu o abordare umană. Mulţi cercetători recunosc faptul că testarea pe animale este doar un pas pe care s-au obişnuit să-l bifeze, în ciuda faptului că există metode alternative cu rezultate mult mai bune.

A venit timpul ca această barbarie să înceteze, iar testarea pe animale să devină istorie", declară Marie-Claire Macintosh, expert al VIER PFOTEN.

maia
De Maia
maia
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod