Toamna în bucătărie, te inspiră Infiny Force!

Dacă este octombrie şi vorbim de dovleci, îi asociem inevitabil cu decorul de Halloween! Înainte de a ne gândi la dovleac ca la un element de design potrivit pentru aranjamentele din casă, nu trebuie să uitam că este un aliment bogat în nutrienţi, conţinând numeroase vitamine şi minerale, dar în acelaşi timp puţine calorii.
Fiind una dintre cele mai cunoscute surse de beta-caroten, consumul regulat de dovleac încetineşte procesul de îmbătrânire. Alături de beta-caroten, dovleacul încorporează şi o cantitate generoasă de vitamina C şi vitamina E, recunoscute pentru menţinerea sănătăţii oculare.

Pentru un plus de culoare în meniu, nu uitaţi să treceti dovleacul pe lista de cumpărături. Acesta ar trebui sa fie nelipsit din orice dietă prin salate, deserturi, supe, conserve şi chiar ca substitut pentru unt. Consumul unei porţii de 250 grame de dovleac fiert înseamnă doar 49 calorii.
Bineînţeles, dovleacul proaspăt oferă cele mai multe beneficii pentru sănătate, dar şi cel gătit este o alegere savuroasă pentru sezonul rece, crescând imunitatea organismului.

Tefal îți recomandă supa cremă de dovleac, un preparat delicios şi uşor de pregătit mai ales dacă apelezi la versatilul mixer vertical Infiny Force. Și pentru că vrei ca rețetele tale să se prepare ușor și rapid, Infiny Force dispune de o funcție Turbo, 20 de viteze de mixare, putere de 700W. Toate acestea sunt completate de tehnologia ActivFlow, pentru rezultate excepţionale în mixare.
Cele 2 cuţite înclinate şi zimţate pe exterior prind optim ingredientele, iar cele 2 cuţite drepte şi zimâate spre interior mixează extrem ȋi transformă Infiny Force ȋntr-un adevărat maestru tocător.  Multiplele accesorii* te vor ajuta să găteşti cele mai delicioase preparate pentru cei dragi: tel metalic, accesoriu pentru maioneză şi sosuri, tocător cu capac de 500 de ml și un pahar gradat de 800 de ml.

Ingrediente:

§  1 kg miez dovleac plăcintar

§  400 ml supă

§  2 morcovi

§  2 cepe potrivite

§  sare, piper

§  2 linguri de unt

§  200 g smântână (opțional)

Taie dovleacul în cubulețe cât mai mici, feliază morcovii, taie ceapa rondele şi adaugă-le peste supa (de pui) presărând un praf de sare.
Lasă-le să fiarbă la foc mic, aproximativ 40 minute, până când dovleacul devine moale. Pentru a obține o textura cât mai fină, foloseşte mixerul vertical Infiny Force de la Tefal. Pentru că dispune de tehnologia exclusivă ActivFlow, cu patru cuțite rezistente, din inox, rezultatele de mixare sunt excepționale. Mixează legumele şi untul până devin o pastă groasă, adăugând la final şi piperul, după gust! În funcție de preferinţe, crema poate fi subțiată cu supa rămasă. Supa se serveşte aburindă alături de crutoane rumenite la cuptor cu oregano şi câțiva căței de usturoi pentru aromă.

Este atât de simplu cu Infiny Force!Poftă bună!

*accesoriile Infiny Force sunt disponibile ȋn funcție de model.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod