"Rapita" de Lenor Parfumelle in stil Seduisante, Carmina a devenit, pentru o zi, actrita

Coasta de Azur este locul unde celebritatile isi petrec cele mai luxoase vacante. Actritele faimoase, admirate de armate de fani, pot fi vazute acolo la tot pasul. Tot astfel, rapitorii Parfumelle Seduisante au amenajat special pentru "actrita celebra Carmina" un platou de filmare, aflat la dispozitia ei.

Carminei i-a fost proiectata pe un ecran scena pe care urma sa o interpreteze. Bineinteles, o scena dintr-un film de dragoste, o adevarata provocare! Apoi si-a cunoscut partenerul de interpretare si a primit cateva indicatii regizorale.
Dupa ce i-a fost improspatat machiajul, eroina noastra a imbracat o tinuta neagra, de seara, aleasa special pentru rolul femeii indragostite pe care avea sa-l joace.

Actrita noastra celebra a jucat, astfel, o scena de film in care o femeie este ceruta in casatorie de iubitul ei. Si, fireste, fiind un film de dragoste, cererea este acceptata. Carmina isi va aminti mereu de aceasta secventa solicitanta de film oferita de Lenor Parfumelle Seduisante.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!

Celebritatea noastra a fost condusa apoi la un restaurant cu specific frantuzesc.
Acolo ea s-a bucurat, asa cum i se cuvine unei adevarate celebritati, de fineturile care se regasesc pe masa divelor de pe Coasta de Azur.

Rapitorii i-au daruit apoi Carminei un superb buchet de flori colorate si o esarfa purtand aroma balsamului de rufe Lenor Parfumelle. De asemenea, la finalul zilei de vis, ea a primit si o cutie de ciocolata frantuzeasca fina. Asta pentru a-si aminti mereu de dulcea desfatare de care s-a bucurat pentru o zi.

"M-ati nimerit cu toate. Stiti intr-adevar sa faceti o femeie sa se simta bine, sa se simta seducatoare si, in momentul in care o rapiti, s-o faceti sa se simta intr-o lume aparte, altfel, si foarte bine in pielea ei", a zambit, fericita, Carmina, la sfarsitul calatoriei in lumea Lenor Parfumelle Sediusante.

Poti vedea aici imagini cu Carmina, dar si cu celelalte rasfatate Lenor Parfumelle in timpul experientelor lor luxoase.
Pentru a simti la randul tau luxul parfumurilor frantuzesti in fiecare zi foloseste Lenor Parfumelle!


Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod