Parfumelle Subtile a introdus-o pe Daniela din Petrosani intr-un spatiu al extazului delicat

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?
Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Daniela din Petrosani a fost noua rapita a Lenor Parfumelle si a pasit pentru o zi intr-o lume a rasfatului destinat femeilor delicate dar energice, pline de viata.

Aromele neasemuite Lenor Parfumelle, in toate cele trei variante ale sale, au invaluit-o pe Daniela inca de la urcarea in masina rapitorilor.

Parfumelle Magnifique a reprezentat pentru Daniela romantismul si eleganta iar in varianta Seduisante ea a recunoscut eleganta combinata cu o nuanta datatoare de prospetime. Rapita noastra s-a indragostit insa de Parfumelle Subtile, care i-a inspirat din prima clipa gustul de libertate, asemuit de aceasta cu o evadare intr-un camp plin cu flori.




Pentru mai multe imagini incredibile click aici!

Sirul surprizelor lumii Lenor Parfumelle a inceput cand o echipa de profesionisti a introdus-o pe Daniela in lumea make up artistilor care cauta cu blandete dar fermitate o diva in orice femeie. Acestia au rasfatat-o pe aleasa noastra cu un machiaj natural, in care zburda veselia gradinilor din Provence, elegant si ferm, destinat unei femei mature si delicate dar, in acelasi timp plina de viata, ca si ea.

Reactia a fost plina de emotie,  de nestavilit, precum apele  proaspete ale  unui rau de munte: "Sunt eu? Sunt eu? Superb! Superb!", a exclamat rapita, incantata de noua sa aparitie, sofisticata dar puternica in acelasi timp.

La invitatia echipei Parfumelle, Daniela a patruns apoi in lumea dansului, care aduce atatea emotii doamnelor chic din Provence.
 

Incursiunea in aceasta lume a facut-o la bratul profesorului personal. Acesta a purtat-o timid intai in lumea nobila a baletului, apoi in ritmurile clasice ale menuetului care inca rasuna in castelele provensale. Femeia Parfumelle a fost invitata apoi de maestrul sau la vals.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!

Puternica si ferma, gingasa si seducatoare, Daniela a fermecat privirea celor prezenti si cu emotie l-a auzit pe profesorul sau, Laurentiu, exclamand: "Extraordinar! La vals, ma-nclin!". Acesta i-a dedicat apoi o mica parte din truda sa prezentandu-i divei un fragment din coregrafia la care lucreaza impreuna cu partenera sa. Daniela i-a urmarit cu ochii in lacrimi si, la finalul scurtei reprezentatii, a aplaudat din tot sufletul gratia lor.

Placut epuizata de experienta de neuitat a dansului, rapita noastra a fost invitata de Lenor Parfumelle sa isi incante simturile la o cina rafinata plina de bunatati, insotite de un vin nobil,  aidoma celor pe care le gusta rafinatele femei din Provence dupa o plimbare prin imbatatoarele  campuri de lavanda.

Un superb si elegant buchet de trandafiri a incununat ziua de vis a Danielei, o amintire a navalnicei dar delicatei Lumi Subtile.

I-au mai  fost oferite o cutie de bomboane de ciocolata, o esarfa, dar si o sticla de Lenor Parfumelle Subtile, pentru a pastra cat mai mult timp senzatiile minunate din ziua de rasfat în Lumea Subtile.


Mesajul Danielei  pentru doamne a fost exuberant, plin de viata, de atitudine a Lumii Subtile: "Veti avea parte de surprize si de experiente inedite, nesperate. Experiente pe care nici imaginatia cea mai bogata nu le poate anticipa...".

Poti vedea aici imagini cu Antonina, dar si cu celelalte rasfatate Lenor Parfumelle in timpul experientelor lor luxoase. Pentru a simti la randul tau luxul parfumurilor frantuzesti in fiecare zi foloseste Lenor Parfumelle!

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod