O noua modalitate de a folosi sfesnicele

Se apropie Craciunul... Se apropie sarbatorile si vacanta de iarna... Cu siguranta, deja ai inceput sa cutreieri magazinele in cautarea decoratiunilor perfecte pentru un Craciun minunat!

Se apropie Craciunul... Se apropie sarbatorile si vacanta de iarna... Cu siguranta, deja ai inceput sa cutreieri magazinele in cautarea decoratiunilor perfecte pentru un Craciun minunat!

Vei gasi o multitudine de produse, la preturi variate, acceptabile pentru orice buzunar si care sa iti satisfaca gusturile. Si, pentru ca sfesnicele pentru lumanari reprezinta un detaliu pe care il poti incorpora in aranjamentele tale speciale, noi iti oferim cateva sfaturi pentru a obtine efecte de-a dreptul deosebite.

Tot ceea ce iti ramane de facut este sa astepti momentul impodobirii bradului de Craciun, in familie, alaturi de toti cei dragi tie...



Aduna toate sfesnicele pe care le ai in casa (si, de ce nu, cumpara si unele noi) pentru a crea acest aranjament central amuzant si cu specific de sarbatori. Este un element de decor care poate fi pozitionat oriunde in casa ta, atata timp cat te asiguri ca va putea fi admirat de catre toti invitatii tai!

Materialele de care ai nevoie

toate lumanarile si sfesnicele pe care le gasesti in casa (de orice forma, dimensiune si culoare);
ornamente pentru Craciun: beteala, ghirlande, globuri, crengute de brad, zapada artificiala, figurine si tot iti pofteste inima!

Cum poti realiza un aranjament extraordinar

Aduna la un loc sfesnice, vaze inalte, vase cu picior sau cu gura larg deschisa, toate avand dimensiuni si inaltimi diferite.
Plaseaza un ornament specific pentru Craciun in cateva dintre aceste sfesnice sau vase.
Aranjeaza sfesnicele in centrul mesei tale.


Ponturi speciale

Foloseste atat sfesnice din argint, cat si unele din cristal, vaze si alte suporturi pentru a crea un aranjament interesant. Cristalul si argintul vor straluci extrem de placut in clipa in care lumanarile vor fi aprinse!...

Alege ornamente mate, dar si unele lucioase. Dimensiunile acestora pot varia in functie de preferintele tale.

Foarte important este sa alegi vase de diferite inaltimi! Asimetria va crea senzatia de "aranjament bogat".

Asaza lumanari in unele dintre aceste sfesnice, pe care le vei aranja apoi intre cele care "sustin" ornamente.


Aranjeaza lumanarile in cerc pentru o masa rotunda sau "imprastie-le" pe toata suprafata, in cazul unei mese de forma ovala sau rectangulara.

Pentru un aranjament cat mai interesant, alege un numar impar de sfesnice si vase.

Asigura-te ca ornamentele vor sta "la locul lor" - lipeste-le cu putina ceara topita. Iti va fi mai usor apoi sa le cureti...

"Imprastie" sfesnicele pe o mantie sau o fata de masa cat mai viu colorata sau avand un model cu specific de Craciun.

Pentru mai multa culoare si textura, la baza sfesnicelor asaza cateva crengute de brad.
Astfel, vei simti parfumul inconfundabil al... sarbatorilor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod