Invitatii tai... ca la ei acasa!

Creeaza o "casa" departe de casa...

Daca oaspetii tai vor sta la tine mai mult decat o singura noapte, nu se vor simti in largul lor fara o masa sau un birou pe care sa poata scrie. Sa isi puna in ordine diferite facturi, sa isi organizeze portofelul sau geanta, sa puna la punct detaliile pentru restul calatoriei - toate acestea nu ar fi posibile fara un birou pus la dispozitia lor.

Este de preferat sa aiba la indemana si pixuri, creioane, hartie, plicuri, iar un aparat telefonic ii va face sa se simta ca la ei acasa!

Daca le poti face si bucuria de a avea un televizor in camera, acest detaliu va fi cireasa de pe tort! Iar un calculator cu acces la internet - de-a dreptul un lux...

necesar!

Un halat si papuci de casa, pentru o deplasare confortabila!

Este bine stiut faptul ca rareori ai ocazia sa iti iei in valiza, atunci cand pleci in calatorie, toate lucrurile care te fac sa te simti confortabil si cu adevarat "acasa".

Papucii si halatul de casa intra in aceasta categorie si probabil ca reprezinta primele lucruri pe care vei renunta sa le impachetezi in clipa in care planuiesti o excursie...

Dar deplasarea de la camera pana la baie si invers va fi chiar dificila in lipsa acestor "accesorii". Un halat gen chimonou este perfect atat pentru barbati, cat si pentru femei. Iar papucii de casa pufosi sunt extrem de utili pentru persoanele carora nu le place sa stea desculte in casa.



O biblioteca plina de carti

Ce poate fi mai frumos intr-o excursie decat sa iti regasesti linistea intre filele unei carti bune?... Daca tocmai ai terminat lectura unui roman exceptional, ce ar fi sa le imprumuti si oaspetilor tai aceasta carte? Este o idee foarte buna, mai ales ca discutiile voastre pe marginea subiectelor si temelor abordate in aceasta carte vor fi distractive si, de ce nu, constructive.

Este bine sa ai la indemana si un ghid cu atractiile turistice locale, care ii va ajuta pe invitati sa se familiarizeze cu orasul tau si sa invete mai multe lucruri despre acesta. In plus, este posibil sa treaca pe "lista locurilor care trebuie vizitate" si aceste atractii.


Daca esti la curent cu preferintele invitatilor tai, le poti cumpara cateva reviste care stii sigur ca le va face placere sa le citeasca. O distractie in plus poate fi si o revista de rebusuri, integrame sau alte jocuri de cuvinte.

Ultimele retusuri...

Nu ai cum sa dai gres cu o vaza plina cu flori proaspete, asezata chiar pe masa din camera lor... Poti decora camera cu flori de sezon, florile tale preferate sau ale oaspetilor tai, daca le cunosti gusturile. Poti aranja o astfel de surpriza tinand cont, bineinteles, si de paleta cromatica a incaperii respective.

O carafa plina cu apa proaspata si pahare, un ceas electronic cu radio, o lotiune de corp sunt tot atatea obiecte utile pe care fiecare dintre noi le avem pe noptiera de la capatul patului.
Imagineaza-ti cat de incantati vor fi oaspetii tai sa beneficieze de acest confort chiar daca nu se afla la ei acasa!...

O data ce ai terminat cu aceste pregatiri, esti gata sa iti intampini invitatii. Fii linistita, pentru ca, avand la dispozitie toate aceste lucruri, se vor simti foarte bine, primiti cu bratele deschise, iar sederea le va face placere.

Iar tu vei fi la fel de fericita sa vezi ca ai fost gazda perfecta! Vizita aceasta memorabila va fi, probabil, prima dintr-un lung sir. Speram sa te bucuri de acest lucru si sa petreceti impreuna momente de neuitat!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod