blender

Ghid pentru a alege blendere de bucătărie

Cauți un dispozitiv care să facă sucuri cu ușurință? Cu un blender poți obține băuturi naturale delicioase cu tot felul de fructe și legume care își vor păstra intacte vitaminele și mineralele.
Dacă vrei să afli mai multe, nu rata acest articol în care îți vom prezenta un ghid de alegere și cumpărare a unui blender, cu toate aspectele pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când achiziționezi unul dintre aceste aparate.

Ce este un blender?


Blenderul este un dispozitiv mic care este folosit pentru a extrage sucul de fructe și legume. Această ustensilă încearcă să extragă toată substanța lichidă și nutrienții din alimentele procesate. Pentru a face acest lucru, utilizează două tipuri de proceduri: centrifugarea sau presarea la rece, în funcție de model.

De ce să cumperi blendere?


Este recomandat să mănânci aproximativ cinci bucăți de fructe pe zi. Cu toate acestea, pregătirea sucurilor mixte este o modalitate de a oferi corpului tău o alternativă la fel de sănătoasă.
Dacă ești un iubitor de sucuri și smoothie-uri naturale, acest aparat nu ar trebui să lipsească în bucătăria ta.

1. Dispozitiv foarte ușor de utilizat


Este foarte important să încorporezi diferite tipuri de fructe și legume în dieta ta, deoarece acestea sunt o sursă bogată de vitamine și minerale.

Unul dintre avantajele pregătirii propriilor sucuri naturale cu acest dispozitiv este că este foarte ușor de utilizat și le poți avea gata într-un timp foarte scurt și fără efort.

Ceea ce face blenderul este să separe sucul de pulpă, care va cădea într-un recipient conceput pentru acesta. Nu vei avea nicio problemă atunci când utilizezi acest aparat, deoarece practic face toată treaba pentru tine, trebuie doar să îl asamblezi conform manualului de instrucțiuni și să treci bucata de fructe sau legume prin tubul de umplere.

2. Pentru a-ți crește posibilitățile în bucătărie


Dacă nu ești sigur că acest dispozitiv îți poate satisface nevoile sau ești îngrijorat că va deveni un aparat inutil care va ocupa degeaba spațiu pe blatul de bucătărie, trebuie să știi că combinațiile de lichide pe care le poți prepara sunt nesfârșite.

Trebuie doar să arunci o privire online și vei găsi sute de rețete sau te poți inspira pentru a-ți crea propriile rețete. În fiecare dimineață poți bea un suc diferit la micul dejun, dar hrănitor și sănătos pentru corpul și mintea ta.
Este imposibil să te plictisești în bucătărie cu această ustensilă.

3. Pentru a economisi timp în bucătărie


A avea aparatele potrivite pentru fiecare sarcină ne face munca mult mai ușoară și economisim timp în bucătărie, mai ales atunci când suntem grăbiți și nu ne putem opri deloc. Cu blendere te poți bucura de un suc delicios de portocale proaspăt stors și doar pentru jumătate din timpul pe care l-ai folosi cu un storcător de mână. În plus, poți alege viteza cu care vrei ca amestecul să fie procesat pentru a obține rezultate diferite, în funcție de tipul și duritatea alimentelor.

Cum să alegi un blender?


Primul aspect pe care va trebui să îl iei în considerare este capacitatea de care ai nevoie într-un blender. Dacă ai nevoie doar de un dispozitiv pentru a-ți pregăti propriile sucuri, este mai bine să optezi pentru unul mai mic și mai compact.
Cu cât este mai mare, cu atât va necesita mai mult spațiu în bucătărie. Prin urmare, un model de 1 litru este mai mult decât suficient.

Când vine vorba de putere, pe piață putem găsi blendere cuprinse între 200 W și aproximativ 1500 W. Pentru a prepara suc de portocale în fiecare dimineață, nu ai nevoie de un dispozitiv foarte puternic. Pe de altă parte, dacă intenționezi să utilizezi frecvent blenderul pentru a prepara sucuri cu ingrediente diferite, mai fibroase și cu o duritate mai mare, ar trebui să alegi să investești în modele cu o putere mai mare de 500 W.

Gaura prin care se introduc bucățile de fructe sau legume vine, de asemenea, în dimensiuni variabile, de la aproximativ 5 cm la aproximativ 10 cm, în funcție de modelul de blendere. Acest aspect este esențial dacă cauți un dispozitiv care să îți permită să faci cantități mari de suc mai rapid și să economisești timp atunci când tai bucățile și le introduci.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod