Fă-ţi loc în dulap pentru hainele noi. Ce faci cu cele vechi?


Transformă-le

Ştiai că îţi poţi transforma hainele vechi în noi piese vestimentare sau accesorii? Nu îţi trebuie decât un strop de iscusinţă, niscaiva îndemânare şi răbdare şi gata! Tutorialele care îţi arată cum poţi transforma o haină veche într-un accesoriu şic sau o piesă vestimentară complet diferită sunt foarte numeroase, astfel că sigur vei găsi suficiente idei care să te inspire să îţi creezi şi tu propriile lucruşoare!

Tricourile lălâi pot deveni rochiţe pentru fetiţe, genţi de vară, eşarfe sau chiar feţe de pernă sau, şi mai simplu, o veche pereche de jeanşi poate fi convertită în pantaloni scurţi country chic! De altfel, pornind de la această idee, poţi crea daruri originale pentru prieteni şi familie în perioada sărbătorilor de iarnă şi nu numai!

Vinde-le

Chiar dacă, în ţara noastră, târgurile de tipul yard sale, în care oricine poate scoate la vânzare ce nu-i mai trebuie de pe acasă, nu abundă, nu înseamnă că nu ai nicio şansă să îţi vinzi hainele purtate, dar în stare bună.
Te poţi înscrie în comunităţi online de vânzare/schimb de haine second hand sau aştepta organizarea următorului târg yard sale.

Cert este că, dacă dulapul tău geme de haine şi accesorii frumoase pe care tu nu le mai porţi, această variantă este una grozavă de a face bani pentru viitoarele achiziţii, respectiv pentru cadourile de sărbători destinate celor dragi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod