Decor. 30 de idei pentru o grădină modernă


Oricât de mică ar fi, grădina ta poate arăta extraordinar dacă alegi să ieşi puţin din tipare şi să-i oferi personalitate. Nu este dificil, trebuie doar să îndrăzneşti să fii altfel.

Oricât de mică ar fi, grădina ta poate arăta extraordinar dacă alegi să ieşi puţin din tipare şi să-i oferi personalitate. Nu este dificil, trebuie doar să îndrăzneşti să fii altfel.Prin urmare, trimite banalii pitici de grădină la plimbare şi optează pentru elemente decorative deosebite pentru exterior. Iată câteva idei uşor de pus în practică, dar care nu îţi dau bugetul peste cap:

- alege culori puternice pentru mobilierul de exterior. Nuanţele de bleu dechis, roz, mov sau galben se potrivesc perfect cu zilele frumoase de vară în care vei petrece mult timp afară. Obţii astfel o permanentă atmosferă de petrecere
- foloseşte containerele mari pentru plante şi în grădină. Amforele din ceramică pline cu flori colorate sunt mult mai interesante decât rândurile de plante perfect drepte pe care le sădeşti direct în pământ. Şi ai şi avantajul că le poţi muta unde vrei când te plictiseşti, dacă le ataşezi suport cu rotile.
- realizează rapid un loc de relaxare ancorând o bucată de material textil pe un cadru.

Pune apoi o saltea sub umbrar şi câteva perne decorative sau o masă cu scaune
- plantează arbuşti căţărători pe lângă gardurile grădinii. Cu timpul plantele vor forma un gard viu foarte frumos.
- foloseşte containere suspendate pentru flori, plante aromate sau chiar legume. Va fi mult mai uşor să le uzi şi să le îngrijeşti. Poţi planta în ele pătrunjel, mărar, busuioc, lavandă, salată verde, căpşuni, roşii cherry dar şi plante cu flori precum petunii sau muşcare curgătoare.
- în locul cimentului sau a daleleor perfect simetrice poţi folosi pentru cărările din grădină dale mari de piatră naturală sau chiar pietre de râu.

Foto: housetohome.co.uk

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod