Shopping: Tu de unde îţi cumperi decoraţiuni?

Când iubeşti cam tot ceea ce are legatură cu frumuseţea locuinţei tale şi faci o obsesie pentru decoraţiuni speciale, care spun ceva despre tine şi casa ta, magazinele care vând astfel de

Când iubeşti cam tot ceea ce are legatură cu frumuseţea locuinţei tale şi faci o obsesie pentru decoraţiuni speciale, care spun ceva despre tine şi casa ta, magazinele care vând astfel de produse devin adevărate locuri de pelerinaj!

Cel puţin aşa se întâmplă în cazul meu. De fiecare dată când am ocazia, "colind" magazinele cu decoraţiuni şi accesorii pentru casă, fie că am sau nu un buget alocat la momentul respectiv sau vreo dorinţă anume.

Pur şi simplu îmi place să mă pierd printre tablouri, ceasuri, boluri şi vaze, perdele, draperii, rame şi oglinzi. Este o sursă excelentă de inspiraţie, iar uneori ajung să pun ochii pe câte un obiect care, mai devreme sau mai târziu, vine cu mine acasă.

De aceea, atunci când am descoperit vivre.ro, unul dintre cele mai importante site-uri de accesorii, decoraţiuni şi produse pentru casă, m-am îndrăgostit instant!

Vivre este un club online de shopping, ceea ce înseamnă că trebuie să te înregistrezi pentru a vedea ofertele şi produsele.

Realizează campanii de vânzare, cu valabilitate limitată. Pe scurt, ei caută produse frumoase şi de calitate în întreaga lume şi negociază preţuri cât mai bune.

Faptul că oferta de produse se schimbă permanent face acest site şi mai interesant. Iar dacă "vânezi" anumite lucruri (aşa cum fac eu de câţiva ani cu decoraţiunile turcoaz), vivre.ro îţi face munca şi mai uşoară.

Dar (pentru că întotdeauna există un "dar"), va trebui să-ţi pui răbdarea la lucru. Pentru unele produse livrarea poate dura până la patru săptămâni, deşi pe altele le poţi primi în 24 de ore.

În cazul meu a durat şase săptămâni, dar aşteptarea a meritat! Mi-am comandat o pereche de ochelari şi o lenjerie de pat pentru două persoane, din bumbac.

Primul pas pentru a putea comanda este să-ţi faci un cont.

Eu am ales logarea prin contul Facebook, pentru că există şi această variantă simplă. Următorul pas este adăugarea produselor şi plasarea comezii. Poţi alege trei variante de plată: plata online, plata cash la livrare sau plata prin ordin bancar.

Eu am optat pentru a doua variantă. Dacă ai vouchere vivre.ro, trebuie să introduci codul voucherului pentru a se aplica reducerea. După ce ai finalizat comanda, vei primi un mail de confirmare, iar în scurt timp te va suna un reprezentat foarte amabil al site-ului care îţi va indica cu exactitate termenul de livrare pentru produsele comandate. Pentru că ochelarii de soare pe care mi i-am dorit nu mai existau in stocul furnizorului, am fost contactată în câteva zile de acelaşi reprezentat care m-a anunţat că este necesar să aleg un alt model, dintre cele disponibile.

Cu această ocazie am descoperit o altă pereche de ochelari, mult mai interesantă, pentru că este complet pliabilă şi compactă, uşor de purtat în geantă datorită tocului de mici dimensiuni.

În ziua livrării am primit un alt mail din parte vivre.ro în care am fost anunţată că produsele se îndreaptă către mine, dar şi un mesaj telefonic din partea companiei de curierat cu intervalul orar de sosire al coletului.  Un detaliu important este acela că transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 de lei.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod