De ce ar trebui să ai tot timpul mașina curată

Se poate să ai cea mai frumoasă mașină, dar dacă nu o speli, nimeni nu va putea observa asta.
Multe persoane tot amână această responsabilitate de a-și spăla mașina. În funcție de momentul în care te afli în viață, s-ar putea ca o mașină curată să te ajute mai mult decât ai crede. Dacă te întrebi de ce ar trebui să ai tot timpul mașina curată, poți lua în considerare următorii factori!

4 motive pentru care ar trebui să ai mașina curată mereu


1. Poți impresiona la o întâlnire romantică


Nu este un secret faptul că atât femeile, cât și bărbații judecă persoanele cu care se întâlnesc și după mașina pe care o au. Atunci când ai mașina curată, este mai probabil să întorci privirile pe stradă.
De asemenea, poți face o impresie bună atunci când te întâlnești cu cineva pentru prima dată. Din moment ce știi că mașina face parte din pachetul pe care îl oferi atunci când ai o întâlnire, poți face un efort pentru a-ți menține caleașca modernă curată.

2. Te poate ajuta să obții un job


Cu toate că o mașină curată nu face parte din descrierea oficială a unui loc de muncă, menținerea curățeniei vehiculului tău te poate ajuta să obții un job. Mai ales când vine vorba de pozițiile în cadrul cărora trebuie să petreci mult timp în mașină.
Cu toate acestea, potențialul angajator s-ar putea să se uite la mașina ta atunci când ajungi la interviu. Te întrebi de ce contează acest lucru? Ei bine, angajatorul își poate da seama dacă ești o persoană organizată și cât de multă atenție acorzi detaliilor. 

3. Te ajută să faci o impresie bună în ochii clientului


Unele locuri de muncă presupun călătoriile cu propria mașină alături de clienți. Iar alte joburi te pot trimite într-o cursă de a căuta noi clienți și de a face vânzări.
Autovehiculul nu este doar un factor important al imaginii tale, ci poate afecta și imagina companiei. Chiar dacă ai cel mai impresionant costum, o mașină murdară te poate face să pierzi o oportunitate de afaceri. Iar interiorul mașinii este la fel de important ca exteriorul. Evită sticlele goale aruncate pe jos și elimină mirosurile ciudate din mașină.

4. Nu ai nevoie de o mașină de lux


Deși o mașină de lux poate fi o achiziție grozavă, nu este întotdeauna necesară. Dacă ai un vehicul achiziționat la un preț modest, dar care arată foarte bine, vei face o impresie mai bună decât dacă ai avea o mașină de lux, pe care nu o întreții corespunzător. 
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 28 Ian 2017, 17:53
    Articol platit de spalatorii?

    Cu siguranta cred ca acest articol a fost platit de catre cei de la spalatorii...Inainte de a avea masina curata este bine sa avem sufletul curat.Spalarea si curatirea lui se face prin spovedanie la un preot duhovnic ortodox.Doamne ajuta!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod