Cumparaturi simple de sarbatori

Fie ca te-ai apucat din timp de cumparaturile de sarbatori, fie ca acum, cand mai este atat de putin pana la fericitele zile de vacanta, mai ai cate ceva de pus la punct pe ultima suta de metri...

Fie ca te-ai apucat din timp de cumparaturile de sarbatori, fie ca acum, cand mai este atat de putin pana la fericitele zile de vacanta, mai ai cate ceva de pus la punct pe ultima suta de metri, cateva dintre ideile pe care ti le oferim se vor dovedi de real ajutor.

Evita cozile, aglomeratia, cheltuieste mai putini bani si gaseste daruri pe care toti cei dragi le vor aprecia. Daca vrei sa scapi cat mai repede de cumparaturi si sa te asiguri ca ai facut totul "ca la carte", aplica sfaturile noastre!

Cumparaturi on-line

Aproape orice reprezentanta si magazin de renume au in prezent si un site web care ofera servicii de cumparaturi on-line. Daca esti deja familiarizata cu calitatea produselor pe care respectivele companii le ofera, nu mai este cazul sa stai pe ganduri si poti incepe sa cumperi cadouri in stanga si in dreapta. Poti gasi aproape tot ceea ce te intereseaza pe doar cateva site-uri.

Carti, plante, aparate electrocasnice, jucarii, haine... Cu alte cuvinte, tot ce vrei si ce nu vrei. Imposibil ca din oferta vasta sa nu gasesti ceva pe gustul tau si al celor dragi. In plus, foarte multe dintre aceste companii iti vor ambala cumparaturile in ambalaj special de sarbatori, vor adauga o felicitare si le vor trimite la domiciliu la timp pentru Craciun.



Asigura-te ca ai notat cat mai exact cu putinta datele si optiunile pentru livrare. Daca ai nevoie de informatii speciale despre obiectele alese, apeleaza la serviciul pentru clienti al companiei.

Nimic mai simplu decat cumparaturile on-line, care te scutesc de foarte multa bataie de cap, de cozi uriase si de nervi. Sa nu mai spunem de timpul pe care il vei economisi...

Cumparaturi "la gramada"

Pentru colegii de serviciu, profesori, vecini sau pentru un grup de prieteni carora doresti sa le faci o surpriza de sarbatori, poti sa le oferi acelasi obiect sau unul dintr-o gama asemanatoare. Ar putea sa fie un cadou "gastronomic" delicios, o carte extraordinara pe care tocmai ai terminat-o de citit, o decoratiune cu specific de Craciun sau un element decorativ pentru casa.

Daca aceasta varianta nu iti surade foarte mult si nu te simti in largul tau oferind acelasi lucru mai multor persoane (pentru ca se pierde ideea de cadou personalizat), poti cumpara mai multe obiecte de acelasi fel, pe care sa le oferi cate unei persoane din grupuri diferite. In acest caz, nimeni nu va sti ca ai cumparat mai multe daruri la fel.

Este o solutie practica atunci cand esti in pana de idei sau cand nu cunosti foarte bine gusturile persoanelor pe care vrei sa le "cadorisesti".



O astfel de "strategie" este foarte convenabila imediat dupa Craciun sau Anul Nou, cand toti comerciantii isi ieftinesc produsele cu specific. Daca gasesti ceva care iti place, fa-ti socotelile si achizitioneaza mai multe astfel de produse. Cu siguranta vei avea o sumedenie de persoane din cercul tau de prieteni carora sa le faci o bucurie.

Daca obiectele respective sunt deja ambalate de la magazin, nu uita sa le faci un mic semn sau sa le atasezi un post-it pe care scrii ce anume contine pachetul si cui ii va fi adresat. Nu vrei sa "incurci borcanele" chiar de sarbatori, nu?... Daca deja ti-ai facut "norma" anul acesta si vrei sa pastrezi cadourile pentru urmatorul Craciun, le poti depozita la un loc sigur pana la urmatoarele sarbatori de iarna. Oricum, poti profita de aceasta perioada, pentru a face mici daruri intarziate...

Imbogateste colectia cuiva

Craciunul este o perioada extraordinara pentru a imbogati colectia cuiva drag. Fie ca este vorba de seturile de portelan ale unor prieteni proaspat casatoriti, fie ca este vorba despre un colectionar "inrait" de arta, sa spunem, poti gasi intotdeauna un element sau un obiect care sa accentueze si mai mult valoarea colectiei sale.
In plus, ce dar mai potrivit decat acesta?...

Daca esti in cautarea unui lucru unic sau greu de gasit, da o raita pe la anticariate. Vanzatorii de acolo vor sti sa te ajute cu un sfat pentru a descoperi cadoul ideal. Mai mult decat atat, iti poti lasa datele de contact, pentru ca acestia sa iti telefoneze pe parcursul anului, atunci cand primesc obiectul rar pe care doresti sa il oferi in dar.

O seara in oras

Cumpara bilete la un eveniment (film, teatru, concert, spectacol etc.) care stii sigur ca ii va placea foarte mult persoanei careia vrei sa ii faci o surpriza. Daca ai un grup de prieteni cu care iti face placere sa iesi mai des, de ce sa nu cumperi cate un bilet pentru fiecare in parte si unul pentru tine? Asa veti petrece o seara cat se poate de frumoasa in oras. In plus, vei oferi fiecaruia un cadou si timpul care va trece impreuna va fi cat se poate de placut.

Coli de hartie cu antet personalizat

Majoritatii oamenilor ii place sa isi vada numele gravat sau imprimat pe lucruri, chiar daca este vorba doar de o hartie banala... Joaca-te pe computer pentru a crea un antet personalizat pentru fiecare persoana aflata pe lista ta de cadouri. Exista nume speciale sau mai rar intalnite, iar purtatorii lor vor aprecia cu siguranta grija ta pentru a le oferi un dar personalizat.
Printeaza-ti "opera de arta" pe plicuri, agende sau hartii oficiale.

Cadouri la... purtator

Pentru un dar care va dura mai mult decat tine Craciunul, gandeste-te la ceva special, care sa faca placere cuiva foarte drag. De ce nu, puteti imparti cadoul respectiv, bucurandu-va amandoi de el... Ce zici de un pranz, un ceai, o cina impreuna, intr-o zi dupa sarbatorile agitate? Sau o "sedinta" de shopping, cand ii vei cumpara ceva ce isi doreste de mult, dar pentru care nu ai avut bani chiar de Craciun...

Sau o zi la ski, cateva ore intr-un salon de masaj sau de relaxare, o excursie la munte sau la un lac, o plimbare prin parc si o oprire la un restaurant foarte bun... Ofera un cadou personalizat si unic, insotit de o felicitare draguta, care sa va aduca aminte mereu de aceasta ocazie speciala.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod