Cum să-ţi redecorezi locuinţa cu bani puţini. 7 trucuri folosite de designeri

Nu este nevoie să cheltuieşti foarte mult pentru a reîmprospăta decorul din locuinţa ta. Schimbările mici, care nu te costă prea mult sau chiar nu te costă nimic, au rezultate de efect şi reuşesc să aducă un suflu de prospeţime.
Descoperă ce modificări să faci astfel încât locuinţa ta să pară proaspăt redecorată, potrivit designerilor citaţi de housebeautiful.com:

Schimbă culoarea pereţilor

Este suficient să vopseşti pereţii într-o nouă culoare pentru a te simţi ca într-o casă complet redecorată. Chiar dacă păstrezi aceeaşi mobilă, acelaşi covor şi aceleaşi accesorii, camera ta va arăta total diferit şi va avea un aspect proaspăt.

Mută mobila

O metodă care nu te costă nimic. Pentru ca o cameră să pară complet redecorată, este suficient să muţi piesele de mobilier.
De exemplu, atunci când îţi aşezi canapeaua lângă un alt perete, ai putea descoperi camera dintr-o nouă perspectivă. De asemenea, poţi aduce piese de mobilier dintr-o altă cameră, precum o măsuţă sau un fotoliu.

Înlocuieşte decorul de pe măsuţa de cafea

Probabil că ai în living, pe măsuţa de cafea, decoraţiuni, lumânări parfumate sau diverse accesorii. În mod neaşteptat, chiar şi atunci când faci mici modificări şi înlocuieşti aceste accesorii cu altele noi sau cu unele din altă cameră vei reuşi să aduci un suflu de prospeţime livingului tău.


Schimbă pernele decorative

Pernuţele decorative sunt foarte uşor de înlocuit şi nu necesită o investiţie prea mare. Dar şi mai simplu este să înlocuieşti feţele de pernă cu altele noi, decât să cumperi alte perne.
Îţi va fi foarte simplu să colecţionezi câteva feţe de pernă interesante, pe care să le foloseşti prin rotaţie în fiecare cameră.

Foloseşte tapet

Dacă nu ai mai folosit niciodată până acum tapetul în locuinţa ta, vei fi surprinsă să descoperi cât de mult poate transforma o încăpere. Nu este nevoie să acoperi toţi pereţii cu tapet, ci poţi alege unul singur, pe care să-l transformi într-un perete accent şi pe care să-l îmbraci cu un model deosebit de tapet.

Investeşte în piese de mobilier statement

Este vorba despre acele piese care ies în evidenţă, care sunt inedite, speciale. De exemplu, un fotoliu îmbrăcat într-o catifea de un bleumarin intens sau verde smarald va deveni punctul de atracţie al camerei tale, reuşind să-i ofere un plus de prospeţime şi originalitate.
Astfel de obiecte reuşesc să transforme întreaga încăpere.


Cumpără cuverturi noi

În dormitor, simpla înlocuire a unei cuverturi învechite cu una nouă poate schimba radical aspectul întregii camere. Alege cuverturi simple, cu model minimalist, care se potrivesc oricărui decor, astfel încât să le poţi folosi în domitoare diferite atunci când vrei ceva nou.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod