Cum să-ţi faci decoraţiuni pictate

În căutările noastre permanente de obiecte deosebite, proiecte interesante şi oameni talentaţi am descoperit Roro-studio sau cum să îţi trăieşti visul. Aşa denumesc proiectul lor cele două tinere artiste, Irina şi Iulia, care şi pictează aproape tot ce se poate picta: obiecte decorative sau practice, pereţi, materiale textile şi, fireşte, tablouri.

În căutările noastre permanente de obiecte deosebite, proiecte interesante şi oameni talentaţi am descoperit Roro-studio sau cum să îţi trăieşti visul.
Aşa denumesc proiectul lor cele două tinere artiste, Irina şi Iulia, care şi pictează aproape tot ce se poate picta: obiecte decorative sau practice, pereţi, materiale textile şi, fireşte, tablouri.

Ele sunt de părere că Roro–studio este o dovadă în plus că lumea noastră - a betoanelor, a trendurilor sezoniere şi a reproducerilor mecanice poate fi îmbogăţită cu ceva stropi de culoare, suflet şi originalitate.

Roro-studio este un proiect tânăr şi ambiţios, care se va dezvolta printr-o reţetă miraculoasă al cărei ingredient secret este credinţa că visele se împlinesc dacă îţi doreşti foarte mult.



Oricine ar privi ineditele roro-creaţii ar putea crede că preţurile acestora sunt destul de mari, însă te vei convinge repede că produse pot fi achiziţionate la preţuri accesibile, pentru că Roro-studio pune mare accent pe iubitorii de artă şi doresc ca aceştia să se bucure de obiectele făcute de ele cu atâta drag.

 

Artistele se ocupă personal ca fiecare produs să fie ambalat şi livrat clientului în cele mai bune condiţii, deoarece deschiderea faţă de clienţi şi faţă de orice persoană care doreşte să cunoască Roro-studio, este atitudinea fireasca a celor două creatoare.

Poţi descoperi accesoriile decorative, tablourile şi pictura murală pe care le realizează pe site-ul www.roro-studio.ro.

Sursa: casamea.ro

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Flori pe 10 Ian 2012, 13:54
    Lumanari pictate

    http://home-art-deco.blogspot.com/

    2
    1

  • irina pe 13 Dec 2011, 14:02
    decoratii

    idei noi in decorarea casei tale pe www.pasaj.ro

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod