Cum să-ţi decorezi ferestrele pentru sărbători. 20 de idei


Decoraţiunile te ajută să intri în atmosfera sărbătorilor de iarnă, îţi fac casa mai frumoasă şi îţi pot oferi acea stare specială, pe care o avem cei mai mulţi dintre noi în luna

Decoraţiunile te ajută să intri în atmosfera sărbătorilor de iarnă, îţi fac casa mai frumoasă şi îţi pot oferi acea stare specială, pe care o avem cei mai mulţi dintre noi în luna cadourilor. awesome-christmas-window-decor-ideas-30-554x547
Şi pentru că mai e ceva vreme până la împodobirea bradului, îţi poţi lăsa acum toată inspiraţia şi creativitatea să se reverse asupra ferestrelor. Decorarea lor a devenit un adevărat obicei şi la noi, chiar dacă de cele mai multe ori soluţia aleasă este clasica instalaţie luminoasă.

Dacă ai pervaz lat la ferestre, eşti o adevărată norocoasă! Poţi folosi aranjamente din coroniţe de brad, lumânări, sfeşnice, felinare, dar şi figurine sub formă de reni, îngeraşi, omuleţi de zăpadă.

Poţi face singură ghirlande din globuri colorate, prinse în şir pe o panglică.

Ornamentele din carton decupate în formă de brazi sau căsuţe sub care aşezi o instalaţie cu lumină albă se văd foarte frumos atât din exterior, cât şi în interior, unde proiectează umbre interesante pe pereţi.

Iată 20 de imagini care te pot inspira:

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod