Decor. 5 paşi de care să ţii cont ca să împodobeşti cu stil bradul de Crăciun


Ai obiceiul să aşezi în bradul tău de Crăciun toate decoraţiunile, cum îţi cad în mână? Pentru ca rezultatul să te încânte peste măsură, trebuie să urmezi câteva reguli. Iată care

Ai obiceiul să aşezi în bradul tău de Crăciun toate decoraţiunile, cum îţi cad în mână? Pentru ca rezultatul să te încânte peste măsură, trebuie să urmezi câteva reguli. Iată care sunt:

Christmas-Tree-Decoration-Ideas-by-techblogstop-51

Primul pas trebuie să fie întotdeauna instalaţia luminoasă. Bradul va părea mai bogat dacă este luminat de la interior către exterior. Începe să înfăşori instalaţia pe tulpină, de la baza pomului către vârf, înfăşurând în drumul către vârf fiecare creangă mare.

Îţi imaginezi că pentru a face acest lucru vei avea nevoie de o instalaţie luminoasă foarte lungă, iar aici urmează cea de-a doua regulă importantă: nu te zgârci în ceea ce priveşte luminiţele! Sunt esenţiale pentru a realiza un brad de Crăciun deosebit.

white-christmas-tree-decorations

Următorul pas este aplicarea ghirlandelor.

Începe de la vârf către bază. Ghirlandele subţiri (precum cele din mărgele sau panglică îngustă) se agaţă din ramură în ramură, în timp ce beteala mai groasă se înfăşoară lejer pe întreg bradul.

101508639.jpg.rendition.largest

Agaţă apoi globuleţele, începând cu cele mai mari, pe care să le distribui uniform în tot bradul. Urmează cele medii şi mici, aşezate în spaţiile goale. Nu uita să pui câteva globuri în pe ramurile de lângă trunchi. Chiar dacă vor fi mai puţin vizibile, vor oferi impresia de volum şi de brad bogat.

Ultima etapă este vârful bradului, pe care trebuie să-l aşezi cu grijă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod