Cum arată casa lui Smiley? O mare de calm cu decorațiuni vintage și rustice

casa lui Smiley

Casa lui Smiley este o vilă dintr-un complex rezidențial din Cernica, pe care artistul a amenajat-o apelând la serviciile unui studio de design. Rezultatul – un spațiu ultramodern, scăldat în lumină și nuanțe de albastru, cu decorațiuni vintage și rustice.
Impresia generală pe care o lasă casa lui Smiley este una de calm, de spațiu liniștit în care proprietarul se regăsește și își urmează pasiunile. Este un spațiu foarte modern și luminos, pentru că la geamurile mari nu sunt perdele sau draperii.

În living se remarcă ecranul imens cu proiector pentru filme, dar și decorațiunile vintage, atent alese.

Nuanțele de albastru care predomină se îmbină cu cele de bej și muștar într-un mod distins. Decorul este completat de covoarele rustice pline de culoare. Citește în continuare...

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod