Combinaţii de culori pentru bucătăria ta

Dacă eşti în plin proces de renovare a bucătăriei, combinaţia de culori pe care o alegi este una dintre cele mai importante decizii. Este foarte important să ieşi din tiparul bej, culori

Dacă eşti în plin proces de renovare a bucătăriei, combinaţia de culori pe care o alegi este una dintre cele mai importante decizii. Este foarte important să ieşi din tiparul bej, culori neutre, alb sau crem, care nu ies cu nimic în evidenţă.

Culorile puternice, asociate cu eleganţă îţi pot transforma bucătăria dintr-un simplu spaţiu de gătit într-o adevărată piesă de rezistenţă a casei tale.

Iată câteva asocieri de culori care îţi fac bucătăria specială:


Albastru intens
Albastrul oferă bucătăriei un aer modern, iar asocierea cu alb şi blatul natur o fac luminoasă.

Portocaliu
O culoare veselă, pentru o stare de bine în bucătărie!

Roşu şi bej
Vrei o bucătărie elegantă? Alege mobila de roşie şi decoraţiuni bej.

Tapetul îi oferă un aer deosebit.

Roz şi alb
Trebuie să ai cu adevărat curaj să-ţi faci bucătăria roz. Dar aşa cum se vede şi în imagini, dacă ştii cum să foloseşti această culoare pretenţioasă, rezultatele sunt spectaculoase.

Verde
Combinaţiile care includ verde sunt foarte des folosite în bucătărie. Verdele este de asemenea culoarea care se potriveşte cel mai bine unui spaţiu de gătit, şi asta pentru că ne face poftă de mâncare!

Burgund
Dacă vrei să ai o bucătărie cu totul specială, optează pentru nuanţele de burgund atunci când alegi mobilierul.

Rezultatul este unul modern şi relaxant.

Galben şi gri
Un galben puternic se potriveşte perfect cu un tapet sau o vopsea gri în bucătăria ta. Cele două culori se echilibrează perfect.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod