Schimbări mici cu efecte mari, pentru casa ta

Pentru că rar îţi poţi permite să schimbi totul prin casă după bunul plac, adică să-ţi arunci mobila veche pentru că te-ai plictisit de ea sau să-ţi schimbi cada sau chiuveta, pentru că

Pentru că rar îţi poţi permite să schimbi totul prin casă după bunul plac, adică să-ţi arunci mobila veche pentru că te-ai plictisit de ea sau să-ţi schimbi cada sau chiuveta, pentru că nu mai arată ca în prima zi, poţi să apelezi la mici trucuri care te ajută să le transformi sau să le îmbunătăţeşti aspectul.

Iată câteva idei care nu îţi distrug bugetul:

Cadă recondiţionată
Cu timpul, căzile şi chiuvetele se zgârie, se pătează iremediabil şi ajung să strice aspectul întregii băi.

E simplu să le faci să arate ca noi. Vopseaua special concepută pentru asta ascunde imperfecţiunile, zgârieturile, crăpăturile superficiale şi petele.

Un exemplu sunt emailurile epoxidice Epomid. Costă în jur de 35 de lei şi le găseşti în magazinele de bricolaj.

O nouă "haină" pentru canapea

Vrei o canapea ca nouă? E simplu, îi schimbi husa! Dacă singurul lucru care te nemulţumeşte la canapeaua ta este acela că husa nu mai arată ca nouă, poţi remedia simplu problema. Cumpără material din care să-ţi faci o husă nouă sau şi mai simplu, cumpără o bucată mare de material pe care să o aşezi pe canapeau ta, ca pe o pătură.

Costă mult mai puţin decât înlocuirea canapelei cu totul! Iar un alt beneficiu este faptul că poţi alege un material textil inedit cu imprimeuri şi culori care schimbă "faţa" livingului.

Un strat de vopsea, cu personalitate

Ai un obiect de mobilier care "nu mai este ce-a fost"? Tot vopseaua te ajută să-l aduci la viaţă. Un strat de culoare în ton perfect cu camera în care vrei să-l aşezi îl tranformă într-un obiect extrem de util. De exemplu, un scaun din lemn vopsit într-o culoare îndrăzneaţă devine un obiect vintage senzaţional.

Câteva sugestii: lazura colorată pentru lemn, cu efect vintage Savana Antico, de la Fabryo.

Costă în jur de 21 de lei, o cutie de 0,85 L.
Dacă vrei un email într-o culoare pe care nu o găseşti în magazine, ai varianta Iris Email de la Policolor, care îţi pune la dispoziţie 800 de culori, în centrele de colorare computerizată.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod