Ce să faci cu hainele pe care nu le mai porţi


Poartă-le prin casă

Poartă-le când faci curăţenie sau când te apuci de zugrăvit, mai ales dacă nu arată suficient de bine încât să le poţi dona. În acest fel, te asiguri că nu îţi vei păta hainele pe care ai de gând să le mai porţi şi poţi zugrăvi în voie pereţii, fără să îţi faci griji că le vei deteriora iremediabil.

Transformă-le în cârpe pentru şters praful

Dacă nu mai pot fi purtate în nicio condiţie, nici de către tine nici de către altcineva, le poţi transforma în cârpe pentru şters praful sau geamurile.

Tricourile rupte de bumbac sunt perfecte pentru reutilizare în acest fel.

Fă-ţi sacoşe şic din ele

Foloseşte hainele realizate din materiale rezistente pentru a-ţi confecţiona sacoşe pentru cumpărături sau poşete personalizate. Tot ce trebuie să faci e să decupezi şi să coşi, folosindu-ţi imaginaţia. Poţi crea forme si modele spectaculoase, iar dacă le şi accesorizezi cu nişte nasturi, insigne sau alte piese auxiliare de efect, rezultatul poate capta toate privirile.
Iar originalitatea nu se demodează niciodată!

Reciclează-le nasturii şi fermoarele

E posibil să găseşti prin dulap şi haine pe care nu le mai poţi purta, dona sau vinde. Înainte de a le transforma în lavete pe care să le foloseşti la curăţenie, descoase-le nasturii şi fermoarele. Le poţi folosi pentru repararea altor articole vestimentare sau pentru crearea genţilor lucrate manual

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod