Casa ta. Tendinţe pentru amenajarea băii în 2016. 20 de imagini



Stilul industrial

În 2016 vor predomina amenajările de baie moderne, în detrimentul celor tradiţionale, însă utilizatorii preocupaţi de cât mai multă funcţionalitate şi confort se vor bucura de designul curat al pieselor contemporane. Design-ul industrial, prin texturi contrastante cum este lemnul cu metalul, vor prinde din ce în ce mai mult teren. Pentru acest trend predomina în special cabinele de duș, pentru a adăuga un plus de spaţiu încăperii. Dacă nu se doreşte o cabină de duș, zona poate fi separată de restul spaţiului printr-un panou de sticlă sau printr-un panou glisant.


Alături de stilul industrial, consumatorii sunt din ce în ce mai preocupaţi de variante cât mai automatizate, în concordanţă cu progresele tehnologiei. Cabinele de duș cu hidromasaj pot fi înlocuite cu succes de către paneluri de duș, atunci când nu exista posibilitatea înlocuirii sau bugetul investiţiei este mai redus, acestea din urmă având preţuri ce pleacă de la 1100 lei”, adauga Marius Popescu. 

Renovarea băii este o investiţie în timp, aşa că este important să cercetezi ce este în trend, dar şi ce se potriveşte nevoilor tuturor locatarilor şi mai ales bugetului.
Dacă faci acest lucru, te vei asigura că ai o viziune clară asupra a ce vrei să cumperi şi cum va arăta baia ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod