Casa ta. Cum să-ţi decorezi livingul în nuanţe de albastru. 50 de imagini

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Tonurile de bleumarin, cobalt sau bleu serenity, una dintre cele două culori ale anului 2016, sunt ideale pentru a obţine un spaţiu ce inspiră calm şi armonie
Nuanţele deschise, aşa cum este culoarea anului 2016, albastru seren, reprezintă alegerea ideală dacă visezi să ai un living relaxant, care să-ţi ofere o stare de bine şi care să-ţi amintească permanent de vacanţă şi de apa limpede a mării.

Asociază nuanţele delicate de albastru cu alb, crem sau bej şi vei obţine un living cu o notă proaspătă şi senină.
Astfel de palete coloristice sunt perfecte pentru camerele mici pentru că oferă luminozitate şi senzaţia de spaţiu larg, aerisit.

Dacă visezi la un living cu un look modern, optează pentru combinaţiile de albastru safir sau bleumarin asociat cu gri şi accente metalice.
Această paletă cromatică ar putea părea iniţial rece şi nu tocmai primitoare, dar decoraţiunile în nuanţe metalice de argintiu, auriu sau cupru reuşesc să "încălzească" atmosfera.

Nuanţele închise sau intense de albastru, aşa cum este indigoul, albastrul cobalt, albastrul regal sau albastrul safir sunt excelente pentru a oferi o pată de culoare, folosite în special sub forma accesoriilor.

Dacă eşti foarte îndrăzneaţă şi îţi doreşti ca livingul tău să fie de-a dreptul spectaculos, atunci le poţi folosi şi la scară mai mare, acoperind un perete întreg cu o astfel de nuanţă sau optând pentru piese de mobilier colorate astfel.
Fotoliile şi canapelele acoperite cu catifea într-o nuanţă închisă de albastru te vor ajuta să obţii un living cel puţin spectaculos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod