Casa ta. 5 secrete ale designerilor care te ajută să-ţi decorezi locuinţa mai ieftin



Piesa de rezistenţă

Investeşte într-o canapea de calitate. O canapea ieftină se va degrada repede şi va părea mult mai veche decât este. Alege una de foarte bună calitate, dar şi foarte comodă, care se va păstra la fel de frumoasă de-a lungul anilor.

Schimbări simple

Două modalităţi simple de a reîmprospăta aspectul locuinţei tale este acela de a revizui şi de a vopsi. Sortează lucrurile pe care le ai în casă şi la fiecare dintre ele întreabă-te dacă este funcţional şi dacă arată bine.
Renunţă la cele care nu îţi aduc beneficii şi nici nu sunt frumoase. De asemenea, detaliile te ajută să oferi un suflu nou locuinţei tale. Schimbă mânerele rafturilor şi dulapurilor de la baie şi bucătărie, vopseşte în nuanţe noi scaunele din lemn, înlocuieşte abajururile veiozelor şi lustrelor.

Înlocuieşte lucrurile esenţiale

O nouă cuvertură reuşeşte să transforme radical o cameră. Investeşte în aşternuturi frumoase pentru patul tău şi este ca si cum ai fi schimbat total camera! Iar ca să economiseşti bani, optează pentru lenjerii de pat la preţuri acceptabile, dar investeşte în cuverturi de calitate, care arată excelent!
 
Foto: lonny.com; housetohome.co.uk 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod