Lady in red. Brooke Shields, fabuloasă la 50 de ani


Fostul sex-simbol al anilor '80 a avut o apariţie superbă, luni seară, la premiera unui spectacol pe Broadway.

Anul trecut, în mai, a împlinit 50 de ani, dar vedeta din "Laguna albastră" nu îmbrătrâneşte, sau cel puţin nu arată asta. Ea reuşeşte să-şi păstreze tonusul şi frumuseţea, iar luni seară a oferit o nouă mostră de eleganţă, la premiera spectacolului "Tappin' Thru Life", pus în scenă de celebrul dansator Maurice Hines.

Îmbrăcată într-o rochie roşie, la care a asortat pantofi gri, Brooke Shields arăta fantastic şi a atras imediat atenţia lui Hines. Plin de vitalitate, la 72 de ani, acesta a vorbit cu ea şi au pozat împreună pentru fotoreporteri, scrie Daily Mail.

"Tappin' Thru Life" este un show autobiografic care explorează viaţa lui Hines şi cariera lui, evocând colaborările cu artişti legendari precum Ella Fitzgerald şi Frank Sinatra.

Pentru Brooke Shields, apariţia pe Broadway marchează revenirea în atenţia publicului după o perioadă mai puţin fastă, în care a suportat o intervenţie chirurgicală.

Luna trecută, actriţa a anunţat pe contul său de Twitter că a trebuit să se opereze la încheieturile ambelor braţe, după ce a fost diagnosticată cu sindromul de tunel carpian. "Dublă operaţie de tunel carpian! Mă simt uşurată!", a scris ea lângă o fotografie în care apărea cu mâinile bandajate.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod