Cabral, supus la teste de tortură. Ambi Pur a testat capacitățile olfactive ale vedetei

Cabral a fost supus unui adevărat test de tortură: legat la ochi într-o cameră închisă etanș, a mirosit preț de câteva minute mai multe obiecte despre care nu credea vreodată că ar putea ajunge în apropierea nasului său.

Cabral a fost supus unui adevărat test de tortură: legat la ochi într-o cameră închisă etanș, a mirosit preț de câteva minute mai multe obiecte despre care nu credea vreodată că ar putea ajunge în apropierea nasului său. De la cutii de pizza și diverse alimente, la coș de rufe, de gunoi și chiar încălțări – toate au fost riguros cercetate cu nasul de către Cabral, în încercarea de a ghici aroma care-l înconjoară.  

Convins că se află într-un spațiu aerisit, plin de plante și flori înmiresmate, Cabral a trecut cu brio testul Ambi Pur, nesimțind niciunul din mirosurile neplăcute ale alimentelor ori obiectelor care-l înconjurau de fapt.

Înainte de sosirea lui Cabral la locul testului de tortura, camera Ambi Pur special construită a fost împrospătată cu Ambi Pur Freshelle, care nu acoperă, ci elimină mirosurile neplăcute, lăsând aerul incredibil de proaspăt.

Puteam să jur că sunt într-o seră cu flori sau într-o poieniță de munte, nicio clipă nu mi-am imaginat ce obiecte se plimbau pe dinaintea nasului meu”, a afirmat Cabral. “M-am aflat într-un spațiu în care aroma fresh ce ma înconjura a reușit să îndepărteze complet mirosurile neplăcute ale mâncărurile sau obiectelor care în mod normal ar fi emanat niște mirosuri destul de puternice”, a mai spus

Cabral.


Camera Ambi Pur a fost amplasată pe o perioadă de mai multe zile într-unul din mall-urile bucureștene, toți consumatorii putând testa eficiența gamei Ambi Pur.


 

 Respiră fericit oriunde te-ai afla!


În fiecare zi suntem înconjurați de mirosuri. Sursele pot fi variate: pește prăjit, țigări, încălțări, toaleta sau chiar animalul tău de companie. Toate aceste mirosuri pot părea inofensive, însă îți pot strica ziua.

Vezi ce alţi bloggeri au mai luat parte la testul de tortură Ambi Pur!

 

Aleka Sarah Vladareanu




Gabriela Cojocaru

 




Raluca Popa

 




Bogdana Dobre

 



Ambi Pur oferă o varietate mare de produse, pentru ca tu să poți îndepărta mirosurile neplăcute oriunde te-ai afla și să te poți bucura de un aer proaspăt și curat: spray-uri, odorizante electrice de cameră sau odorizante auto.
Dacă spray-urile sunt alături de tine în lupta cu mirosurile puternice din bucătărie sau baie, odorizantele electrice de cameră sunt create special pentru a împrospăta constant aerul din livingul tău. Ambi Pur vine și cu odorizante auto, create pentru a-ți păstra proaspăt și curat aerul din mașină. Produsele Ambi Pur nu acoperă, ci îndepărtează mirosurile neplăcute, pentru ca tu să poți respira fericit oriunde te-ai afla.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod