30 de idei pentru amenajarea unei bucătării mici

Fie că vrei să-ți redecorezi bucătăria, fie că te-ai mutat într-o nouă locuință și trebuie să renovezi, este important să adaptezi această cameră esențială din casa ta la propriul tău stil.
Chiar și atunci când ai la dispoziție un spațiu mic poți obține rezultate uimitoare. Secretul este să faci cele mai bune alegeri astfel încât să profiți cât mai mult de fiecare zonă, dar și să pui în practică mici trucuri care creează impresia de spațiu larg și aerisit.

Iar o bucătărie mică nu trebuie neapărat să fie aglomerată și înghesuită. Cu puțină imaginație și inspirație, poți obține o bucătărie care arată uimitor. Culorile deschise, luminoase, sunt întotdeauna cele mai bune alegeri pentru o cameră mică.


Spațiile pentru depozitare trebuie exploatate la maximum, mai ales într-o cameră în care trebuie să păstrezi o mulțime de ustensile și ingrediente. Pentru a obține acest lucru, trebuie să te folosești de spațiul pe verticală. Dulapurile înalte până în tavan îți permit să depozitezi mai mult și creează în același timp un efect vizual de spațiu larg și tavan înalt.

Descoperă câteva idei din care să te inspiri pentru amenajarea unei bucătării mici.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod