20 de lucruri pe care le-ai făcut greșit toată viața

De-a lungul vieții ne formăm multe obiceiuri greșite sau care ne îngreunează activitatea de zi cu zi, fără ca măcar să conștientizăm acest lucru.
Noi ți-am pregătit în galerie 20 de lucruri pe care le-ai făcut greșit până acum și îți spunem cum să îți ușurezi treaba, ca să ai mai mult timp pentru tine!

Recipiente aranjate


Sticluțele cu soluții pentru făcut curățenie ocupă foarte mult spațiu în dulap sau debara. Dacă le așezi într-o cutie, o să economisești mai mult spațiu pentru alte lucruri!

Frappe delicios


Un pahar de frappe este minunat pe o vreme însorită ca asta! Din păcate, gheața diluează gustul cafelei, așa că îți recomandăm să îngheți cafea și să o folosești pe post de cubulețe de gheață pentru o aromă puternică!

Sigilare pungă


Ca să păstrezi cozonacul proaspăt, îți spunem un truc: taie partea de sus a unei sticle de plastic și trage punga prin gaură după ce ai scos capacul!

Decongelare rapidă

Pofta de înghețată nu poate să aștepte! Ca să nu fie nevoie să aștepți minute bune până să tai înghețata proaspăt scoasă de la congelator, îți recomandăm să pui cutia de înghețată într-o pungă înainte de a o congela.
Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod