10 trucuri ingenioase pe care sigur nu le știai

Datorită internetului, avem la dispoziție o mulțime de sfaturi utile care ne pot face viața mai ușoară.
Sunt mici trucuri simple, dar geniale, care ne oferă soluții pentru probleme pe care le întâmpinăm zi de zi. Iată câteva astfel de trucuri interesante pe care să le încerci, recomandate de brightside.me:

Ca să ai un miros plăcut în baie, pune câteva picături din uleiul tău esențial preferat pe partea interioară a unei role de hârtie.

Pentru ca aspiratorul să degaje un miros plăcut atunci când îl folosești, pune puțin detergent pudră în sacul sau cutia pentru praf.

Poți obține un condiment universal, care se potrivește pentru orice preparat, dintr-un amestec de sare, piper, boia și curry.

Acoperă litiera pisicii cu un sac de gunoi, apoi toarnă nisipul.
În acest fel va fi mult mai simplu și mai rapid să cureți litiera.




Demachiantul în două faze te ajută să elimini lipiciul rămas după ce deslipești eticheta de pe un produs.

Pune testerele de hârtie din magazinele de parfumuri printre hainele din dulap pentru a le oferi un miros plăcut.

Dacă nu ai leucoplast la îndemână, taie o bucată de protej-slip și lipește-o pe partea interioară a pantofilor pentru a preveni apariția bătăturilor.



Dacă din diverse motive nu-ți poți face duș, folosește dezinfectant de mâini pentru a-ți curăța pielea, apoi aplică deodorant.

Pune câteva lingurițe de scorțișoară măcinată în scurgerea chiuvetei din bucătărie, apoi pornește apa caldă.
Bucătăria ta va mirosi foarte frumos!

Dacă nu ai apă caldă acasă, pornește mașina de spălat la temperatura de 90 de grade Celsius și mută furtunul de scurgere în cadă. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod