Cum te imbraci la interviu

Costumul este rege

 
O fusta si o bluza, pantaloni si un sacou, o rochie – toate sunt recomandate pentru a merge la discutia cu recrutorul. Insa “piesa” care nu da gres este costumul.

“Pentru femei se recomanda costume inchise la culoare, deux piece cu pantalon sau cu fusta pana la genunchi sau peste genunchi, insa in niciun caz mini. Nu trebuie sa lipseasca ciorapii si tocurile medii”, explica Mihaela Stroe.

Si inca un “amanunt” de care cele care vor sa avanseze rapid ar trebui sa tina cont: intotdeauna imbraca-te ca pentru un post mai sus cu o treapta decat cel pentru care aplici.
“In felul acesta, vei reusi sa atragi postul vizat!”, este de parere Mihaela Stroe.
 

Mare atentie la pantofi!

 
Studiile au aratat ca un intervievator se uita in special la picioare si abia apoi la fata. De aceea, spune specialista Mihaela Stroe, perierea pantofilor transmite un mesaj clar, la fel ca restul tinutei, incluzand aici fie un guler sifonat, fie un fir dus la ciorapi.

E adevarat, oricui i se poate intampla sa i se rupa ciorapul pe drum, insa de aceea este bine sa ajungi la interviu cu un sfert de ora mai devreme.
Ai timp sa te duci la baie, sa faci unele mici retusuri, sa vezi daca totul este in regula si, eventual, de ce nu, sa schimbi ciorapii care s-au rupt cu perechea de rezerva din poseta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod