Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă

Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Job pentru acasă: Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.


Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele.
Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi
"
, îndeamnă Alin Ghizasan.

Job pentru acasă: Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).


Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.
 

Comentariile 701-750 din 860

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Patrascu Lucian pe 5 Mar 2011, 16:43
    job acasa

    caut job de acasa , traduceri sau cam orice ms

    2
    0

  • PATRASCU pe 5 Mar 2011, 16:40
    JOB DE ACAS

    Acest site mi se pare interesat , http://www.dataentrywork.net/?id=408333 este linkul meu , puteti sa va inscrieti s isa dati mai departe , ps caut si eu job de acasa

    0
    0

  • cristina pe 4 Mar 2011, 17:56
    buna

    buna sunt casnica am in ingrijire 4 copii si mi-as dori sa imi gasesc de lucru acasa sa imi usureze venitul

    1
    0

  • gina pe 3 Mar 2011, 22:48
    munca la domiciliu

    Sunt casnica si vreau sa castig niste bani in plus.As vrea sa gasesc ceva pentru acasa de genul tehnoredactare sau lipit plicuri,insirat margele, etc. trimiteti pe adresa de email ginet_0077@yahoo.com

    1
    0

  • elena pe 3 Mar 2011, 14:34
    job acasa

    vreau ceva de lucru acasa;de ex;sortat nasturi ambalat pixuri etc......

    3
    0

  • marius pe 3 Mar 2011, 14:31
    job acasa

    vreau un job acasa nu conteaza ce.daca se poate cat mai repede astept o contactare pe imail

    3
    0

  • MARI pe 3 Mar 2011, 10:55
    LUCRU ACASA

    Ma intereseaza sa gasesc ceva de lucru pentru acasa.

    3
    0

  • mariana pe 3 Mar 2011, 00:05
    munca la domiciliu

    Buna ziua ! Ma intereseaza sa lucrez ceva acasa , tehnoredactare , lipit plicuri , confectionat felicitari etc . Adresa mea de mail mpaduraru77@gmail.com

    3
    0

  • ioana alina pe 28 Feb 2011, 19:07
    job acasa

    sunt mamica si vreau sa castig niste bani in plus.As vrea sa gasesc ceva pentru acasa de genul tehnoredactare sau lipit plicuri,insirat margele, etc. trimiteti pe adresa de email ioana_alina1983@yahoo.com

    2
    2

  • ioana alina pe 28 Feb 2011, 19:03
    job acasa

    sunt mamica si vreau sa castig niste bani in plus.As vrea sa gasesc ceva pentru acasa de genul tehnoredactare sau lipit plicuri,insirat margele, etc.

    2
    3

  • Corina pe 26 Feb 2011, 20:08
    JOB de acasa

    Buna, imi doresc un job de acasa pentru mama mea. ma refer la lipit plicuri, timbre, confectionat felicitari. nr ei de tel este 0766875609 (Adriana) Multumesc

    2
    0

  • iordache maria pe 26 Feb 2011, 15:40
    tel 0728945776

    doresc s-a lucrez la domiciliu insirat margele s-au asamblat plicuri.varog seriozitaye

    2
    0

  • alexyashadow pe 23 Feb 2011, 16:31
    Job la domiciliu

    Veniti si voi cu ceva serios..... Tehnoredactare, asamblat jucarii, lipit felicitari, confectionare plicuri.....Ma gasiti la ID mihaela_daniela50 sau email: bmdyo@yahoo.com.Va multumesc!

    1
    1

  • alexyashadow pe 23 Feb 2011, 16:29
    Job domiciliu

    Hai sa fim seriosi oameni buni.....Vanzarea de produse cosmetice nu intra in categoria joburilor la domiciliu serioase.....Tot ce este in domeniul vanzarilor si se plateste pe baza de comision nu prezinta nici o garantie intrucat depinzi de client. Macar atunci cand lipesti plicuri sau felicitari stii ca depinzi doar de munca ta. Daca muncesti esti platit, daca nu...nu. La Avon sau Oriflame sau Faberlic trebuie sa te rogi de client ca sa cumpere ceva, iar daca nu cunosti multe persoane nu poti sa umbli din usa in usa. E o prostie !!!!Daca aveti ceva interesant de oferit, va rog sa ne spuneti, dar nu veniti cu joburi in vanzari pe baza de comision!!!

    2
    0

  • alexyashadow pe 22 Feb 2011, 18:15
    Job domiciliu

    Sunt curioasa si eu cati dintre voi si-au gasit ceva de muncit la domiciliu prin intermediul acestui site. Nu ca as fi sceptica, dar as vrea sa stiu cam ce sanse am si eu sa-mi gasesc un job la domiciliu. Daca v-ati gasit ceva serios va rog sa ma contactati si pe mine pe mail bmdyo@yahoo.com

    1
    0

  • alexyashadow pe 22 Feb 2011, 17:57
    munca la domiciliu

    Sunt interesata si eu de munca la domiciliu: tehnoredactare, confectionat plicuri, lipit felicitari, asamblat jucarii, insirat margele, confectionat cercei si alte accesorii......Adresa mea de mail este bmdyo@yahoo.com sau ID mihaela_daniela50. Daca puteti sa ne ajutati cu niste informatii sau site-uri sigure, fara tepe, va rog sa ne ajutati. Va multumesc anticipat!

    1
    0

  • cecilia pe 22 Feb 2011, 14:42
    imi doresc sa lucrez la domiciliu

    imi doresc un job petru acasa adresa;denissa47@yahoo.com

    1
    0

  • sandu alina pe 22 Feb 2011, 13:57
    caut de lucru acasa

    Sunt interesata de un job pentru acasa,sunt casnica si as vrea sa imi ocup timpul ..confoctionat plicuri,lipit felicitari,lipit timbre,orice...multumesc si astept sa ma contactati

    1
    0

  • laur pe 20 Feb 2011, 02:14
    hai

    big,trece-ma si pe mine pe lista id: bebyq_007 stima

    2
    0

  • roxana pe 15 Feb 2011, 16:26
    job la domiciliu

    big58,ai putea sa imi oferi mai multe date despre acest job?mail roxana_popa91@yahoo.com

    1
    0

  • big58 pe 13 Feb 2011, 17:06
    Job la domiciliu

    Ofer Job la domiciliu... Cerinte: PC performant Rabdare pana veti fi contactat... (lista celor care sunt in asteptare este foarte mare, dar sigur va v-a veni randul...) Detaliile le veti primii la data contactarii. Big58.

    4
    0

  • lydya14 pe 9 Feb 2011, 15:13
    PT MONICA

    Buna Monica ,as dori sa ma contactezi si pe mine pe adresa de mail nitulesculidia@yahoo.com Multumesc,ma intereseaza oferta ta,daca mai e valabila!

    3
    0

  • Gheorghe Maria Daniela pe 8 Feb 2011, 23:59
    Job la domiciliu

    Buna seara! Am 20 de ani si sunt studenta in cadrul Universitatii Bucuresti, la facultatea de limbi straine.M-ar interesa foarte mult sa lucrez de acasa in domenii precum tehnoredactare, editare de texte pentru diverse publicatii sau call-center.In cazul in care nu mai sunt valabile ofertele de lucru in astfel de domenii, as putea sa ma ocup si de alte activitati, gen confectionare plicuri sau altele. Astept oferte de munca la adresa de e-mail "daniela_gheorghe91@yahoo.com" Rog seriozitate!

    1
    0

  • Mihaela pe 8 Feb 2011, 20:49
    Buna!

    as dori si eu sa lucrez acasa la confectionat lucruri ,cusut, lipirea plicurilor ,nu prea ma pricep in domeniul calculatoarelor.... multumesc!

    1
    0

  • prignea geta pe 8 Feb 2011, 09:04
    ma gasesti

    ma gasesti pe adresa prigneageta@yahoo.com

    1
    0

  • prignea geta pe 8 Feb 2011, 09:00
    vreau un loc de munca acasa

    buna as dori un loc de munca acasa confectionand articole cusand la masina de cusut sau orice altceva astept oferte multumesc am nevoie urgent de un job acasa

    1
    0

  • kalinka07h pe 6 Feb 2011, 12:40
    ptr Monica (holograme energetice)

    lasati-mi o adresa de mail sa putem lua legatura, daca mai este valabila oferta.

    1
    0

  • oana pe 3 Feb 2011, 16:28
    joob

    buna am 19 ali sunt la liceu as dori si eu un job online nu conteza de care am nevoie urgent pentru ca stau foarte prost cu bani contactati.ma pe mail va rog

    1
    0

  • nicoleta pe 1 Feb 2011, 07:55
    vreau un loc de munca acasa...

    buna sunt nicoleta am 20 e ani si mi-as dori sa am un job de acasa...mar interesa confectionarea felicitarilor si lipirea timbrelor pe plic...si altele...daca aveti nevoie nu ezitati sa ma contactati la adresa de mess...niko_liwiu...va multumesc...rog seriozitate...atfel nu se accepta...multumesc inca o data...

    1
    0

  • carmen stamate pe 26 Ian 2011, 21:13
    caut un job pt acasa

    seriozitate,constiinciozitate,dinamism ,creativitate.acestea sunt doar cateva din calitatile mele.cine va dori sa colaboreze cu mine,le va afla si pe celelalte

    1
    0

  • camix pe 25 Ian 2011, 20:26
    caut un job pentru acasa

    Buna,am 17 ani si as dori un job pt acasa...dak aveti cv lasatimi un mesaj pe id :camixcamix sau mail:camixcamix@yahoo.com.. Multumesc. Astept un raspuns cat mai repede

    1
    0

  • roxa pe 24 Ian 2011, 13:27
    pentru monica

    buna monica. as dori detalii despre job-ul la domiciliu. ma poti contacta la roxaandreeam@yahoo.com. multumesc

    1
    0

  • danuta pe 24 Ian 2011, 11:19
    munca

    As vrea si eu sa muncesc acasa. ,Oricum sunt o doamna serioasa si de aceea asi dori seriozitate.

    1
    0

  • ana pe 23 Ian 2011, 19:57
    job acasa

    caut un job acasa,plicuri,pungi.contabilitate primara,etc A.VOICU@YMAIL.COM

    5
    0

  • Teo pe 21 Ian 2011, 21:17
    job la domiciliu

    am nevoie urgent de un job la domiciliu(lpit plicuri',confectionat felicitari etc)ms.

    1
    0

  • mony pe 17 Ian 2011, 15:23
    job ptr acasa

    buna ziua.Doresc un job la domiciliu,sunt in concediu de ingrijire copil,sunt lucrator comercial....as putea lipi timbre pe plicuri,felicitari,orice ptr care sa nu depun efort mare si sa stau acasa cu bebele meu:) va multumesc anticipat!!

    2
    1

  • Neagu Mihaela pe 12 Ian 2011, 11:07
    loc de munca acasa

    vreau sa lucrez acasa

    3
    0

  • Tacu Victoria pe 10 Ian 2011, 08:42
    Caut un job.

    Sunt casnica si doresc sa am posibilitatea sa castig bani pentru mine si familia mea. Astept oferte pentru munca la domiciliu . Va multimesc.

    2
    1

  • iuliana pe 8 Ian 2011, 22:24
    job la domiciliu

    m-ar interesa foarte mult un job la domiciliu nu conteaza cate ore......astept o oferta...multumesc

    1
    0

  • marinela pe 8 Ian 2011, 19:43
    m-am intors

    desi am doua joburi,as putea lucra de acasa contabilitate primara.

    1
    0

  • marinela pe 8 Ian 2011, 19:40
    joburi acasa

    si eu mi-as mai lua ceva de lucru acasa,nu chiar orice,ceva in limita decentei;citind atatea postari aici,despre ce usor fac altii bani,nu prea imi vine sa cred ca sunt reale.si totusi,daca se gaseste ceva si pt mine accept

    1
    0

  • Spoiala pe 4 Ian 2011, 16:41
    Vreau sa traduc jocuri web-based

    as dori sa lucrez acasa pentru traducerea diferitelor jocuri web-based in romana.

    1
    0

  • ciocanescumioara pe 4 Ian 2011, 15:55
    lucru

    job acasa sunt acasa pentru cresterea copilului astept oferte

    2
    0

  • Andreea, pe 4 Ian 2011, 12:52
    doresc sa lucrez acasa,

    am un copilas mic de 2 ani,am 28 ani ,12 cls. bacalaureat,nu i mi gasesc de munca,numai cu venitul sotului ne descurcam foarte greu.Trimiteti mi va rog orice oferte serioase de munca la domicilu.ID-ul meu este adiserban64@yahoo.com sau la 0760972370

    1
    0

  • me_roxxyy pe 20 Dec 2010, 16:55
    reprezentant Lady's

    Nu am crezut niciodata ca voi deveni reprezentant la o firma de cosmetice, dar iata ca... sunt. Castigurile in prima luna nu sunt cine stie ce dar merita sa incerci. Detalii pe http://reprezentant-ladys.blogspot.com/ iar link-ul de inscriere directa il aveti aici: http://ladys.ro/a/VC0jMlUG . Alte detalii la lady.romania@yahoo.com

    1
    1

  • Diana pe 16 Dec 2010, 10:59
    job acasa

    Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un venit stabil si bun? Vrei sa lucrezi de acasa, sa-ti faci singur programul de lucru? Atunci ai nevoie de ce-ti ofer eu. Niciun fel de inselatorie, fara sponsorizare de inceput, fara taxa de start in afaceri. Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana, chiar si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Un calculator conectat la internet si un minim de cunostinte in accesarea de site-uri on-line. Restul depinde doar de tine si de dorinta ta de a castiga bani. Lucrul e mai mult legat de casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare trimite-mi un e-mail cu subiectul "Munca de acasa" pe adresa de e-mail rohandiana94@yahoo.com .Nu uita sa scrii la subiect "Munca de acasa"! Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti e-mail-uri petrecandu-ti 2-3 ore pe zi in fata calculatorului. Cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare!

    1
    1

  • Ana pe 15 Dec 2010, 02:02
    Job Acasa

    Daca vreti sa raspundeti la studii online platite puteti incerca aici: http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=mhaia2

    1
    0

  • Afaceri Online pe 10 Dec 2010, 20:20
    Afaceri online si lucru la domiciliu

    Pentru mai multe oferte de lucru la domiciliu sau afaceri online va invit sa vizitati siteu-ul http://www.afaceri-online.ws

    0
    1

  • ana pe 10 Dec 2010, 09:19
    scuze era pt.monica!!!!!!!!!!!!!!!!!

    pt.monica era mesajul. imi cer scuze.

    0
    0

  • ana pe 10 Dec 2010, 09:17
    pt.mire

    buna Mire, cum as putea lua legatura cu tine, sunt interesata de oferta?,ID meu de mess:spania2spania@yahoo.com.te astept sa vorbim.pa

    2
    0
Pagina « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod