Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă

Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Job pentru acasă: Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.


Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele.
Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi
"
, îndeamnă Alin Ghizasan.

Job pentru acasă: Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).


Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.
 

Comentariile 601-650 din 860

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Larisa pe 17 Oct 2011, 15:32
    Un mod usor de a face bani

    Inscrie-te pe http://www.AWSurveys.com?R=larisa123 si vei ajunge sa castigi un surplus lunar.O sa intelegi despre ce e vorba dupa ce te inscrii.Daca ai nelamuriri poti sa-mi trimiti un email la adresa ciubancan_larisa@yahoo.com.

    1
    2

  • mariana pe 16 Oct 2011, 12:43
    replica

    este vrajeala anuntul cumca trimiti 6 plicuri la adrese diferite eu am incercat si nu am primit nimic

    5
    0

  • denissa pe 15 Oct 2011, 22:55
    job de acasa

    Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti e-maluri lucrand aproximativ 2-3 ore pe zi. Salariul variaza de la 75$-100$/saptamana in functie de activitatea ta. Restul, depinde doar de cat de mult iti doresti sa castigi. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFORMATII" pe adresa unmoddeviatanou@yahoo.com sau ID-ul de mess unmoddeviatanou

    1
    1

  • denissa pe 15 Oct 2011, 22:55
    job de acasa

    Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa trimiti e-maluri lucrand aproximativ 2-3 ore pe zi. Salariul variaza de la 75$-100$/saptamana in functie de activitatea ta. Restul, depinde doar de cat de mult iti doresti sa castigi. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFORMATII" pe adresa unmoddeviatanou@yahoo.com sau ID-ul de mess unmoddeviatanou

    2
    1

  • Daniela pe 14 Oct 2011, 22:20
    Doresc un venit suplimentar

    Doresc un venit suplimentar; exclus videochat, clicuri reclame si alte vrajeli.

    4
    0

  • Vladescu Andreia pe 10 Oct 2011, 23:36
    Cautare lucru la domiciliu

    Sunt interesata sa lucrez la domiciliu : tehnoredactare (word/excel), traduceri din franceza in romana, operare facturi (chitante) pe calculator, evidente pe calculator (in excel). Contact : andreiavladescu@yahoo.com

    2
    0

  • paduret loredana pe 10 Oct 2011, 15:30
    munca la domiciliu

    as dori ceva de munca la domiciliu..........ceva serios....astept rasp paduret_loredana74@yahoo.com

    3
    3

  • Mihaela pe 8 Oct 2011, 15:16
    Caut job SERIOS, DECENT la domiciliu

    Exclus vanzari, caut urgent un job la domiciliu. Sunt o femeie harnica, indemanatica, atenta la detalii.Va rog sa ma contactati pe adresa mea de mail: skumpy_miha@yahoo.com

    9
    0

  • Cristina pe 6 Oct 2011, 22:26
    vreau un job acasa!

    adresa de mail:cristinezza_cris89@yahoo.com.in speranta ca cineva ma va contacta..am si eu nevoie de un job pentru acasa..orice ar putea fi binevenit acum. multumesc!

    1
    2

  • CABULEA pe 4 Oct 2011, 20:20
    CERERE MUNCA LA DOMICILIU

    CAUT URGENT MUNCA LA DOMICILIU .ROG OFERTE SERIOASE

    6
    0

  • ulmeanu roxana pe 4 Oct 2011, 17:33
    job

    caut lucru la domiciliu:plicuri,margele..

    6
    0

  • Lydya pe 2 Oct 2011, 13:58
    Job

    Caut de lucru la domiciliu: plicuri, felicitari etc. Adresa mea de Mail: clydya@gmail.com Multumesc

    1
    0

  • lidia pe 2 Oct 2011, 13:54
    Job

    Caut de lucru la domiciliu:plicuri, felicitari etc. Multumesc.

    1
    0

  • pascut florentina pe 1 Oct 2011, 13:58
    locuri de munca la domiciliu

    vreau sa-mi rotunjesc veniturile sa lucrez de acasa sunt in prenatal si vreau sa-mi gasesc ceva de lucru acasa rog seriozitate

    1
    1

  • uta gheorghita pe 23 Sep 2011, 10:50
    job la domiciliu

    Sunt interesata de lucru de acasa in tehnoredactare,asamblat plicuril,lipit timbre,felicitari;activitatate de calcat rufe,si tot ce inseamna activitate pe internet; Aceasta initiativa este extraordinara !Va urez succes si sa aveti oactivitate laborioasa.

    1
    0

  • anonim pe 7 Sep 2011, 23:00
    incredibil de simplu si sigur

    Acest mesaj iti poate schimba situatia financiara Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) Dumitru Cosmin Razvan,str.Principala,Nr.88,cod 087085 Gaiseni /Giurgiu 2) Dancau Marius Paul, sat Cordun,cod 617135/Cordun, jud. Neamt 3) Cimpoies Claudiu ,str.Gladiolelor, nr.9B, bloc. G88,ap.24, cod 510218 Alba Iulia/Alba 4) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj 5) Anton Florin, Str.Razboieni, nr. 66A , bl. T6 , sc.B, ap.24, cod 410508, Oradea, jud.Bihor 6) Nitu Camelia Cornelia, str. Drumul Murgului , nr. 40, bl. 54, sc. 1, etj. 2, ap. 11, sector 3, 031716, Bucuresti Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca…va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA!

    1
    4

  • anonim pe 7 Sep 2011, 22:33
    incredibil de simplu si sigur

    Acest mesaj iti poate schimba situatia financiara Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) Dumitru Cosmin Razvan,str.Principala,Nr.88,cod 087085 Gaiseni /Giurgiu 2) Dancau Marius Paul, sat Cordun,cod 617135/Cordun, jud. Neamt 3) Cimpoies Claudiu ,str.Gladiolelor, nr.9B, bloc. G88,ap.24, cod 510218 Alba Iulia/Alba 4) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj 5) Anton Florin, Str.Razboieni, nr. 66A , bl. T6 , sc.B, ap.24, cod 410508, Oradea, jud.Bihor 6) Nitu Camelia Cornelia, str. Drumul Murgului , nr. 40, bl. 54, sc. 1, etj. 2, ap. 11, sector 3, 031716, Bucuresti Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca…va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA!

    1
    4

  • anonim pe 7 Sep 2011, 21:58
    incredibil de usor si sigur

    Acest mesaj iti poate schimba situatia financiara Eu am gasit ceva mult mai simplu si rapid: Legea Multiplicarii ! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba? Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod. Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi .In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit: chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza! Ghiciti ce s-a petrecut! Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: M-AM ADAUGAT LA LISTA TA, astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1) Dumitru Cosmin Razvan,str.Principala,Nr.88,cod 087085 Gaiseni /Giurgiu 2) Dancau Marius Paul, sat Cordun,cod 617135/Cordun, jud. Neamt 3) Cimpoies Claudiu ,str.Gladiolelor, nr.9B, bloc. G88,ap.24, cod 510218 Alba Iulia/Alba 4) Moldoveanu Claudia, Str. Plopilor nr. 50C, ap 2, sat Floresti, cod 407280, jud Cluj 5) Anton Florin, Str.Razboieni, nr. 66A , bl. T6 , sc.B, ap.24, cod 410508, Oradea, jud.Bihor 6) Nitu Camelia Cornelia, str. Drumul Murgului , nr. 40, bl. 54, sc. 1, etj. 2, ap. 11, sector 3, 031716, Bucuresti Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc.). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari! Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 RON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si tot asa. DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM ! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da. Unii au spus /dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU SE CUMPARA INDUSTRIAL DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca…va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc. BAFTA!

    4
    4

  • madalina pe 6 Sep 2011, 20:38
    vreau sa lucrez acasa

    vreau sa lucrez acasa.ma poate ajuta cineva.multumesc

    6
    1

  • mari pe 4 Sep 2011, 13:34
    job la domiciliu

    as dori ceva de lucru acasa ,exclus vanzari.

    3
    0

  • ana rusu pe 29 Aug 2011, 13:26
    vreau si eu un job acasa

    Vreau sa lucrez acasa,ma poate ajuta cineva?

    4
    1

  • darach pe 25 Aug 2011, 13:27
    lucru

    caut si eu un job pt aksa

    3
    0

  • marcu anamria pe 24 Aug 2011, 18:11
    job pentru acasa

    caut un job pentru acasa

    5
    0

  • Andreea pe 24 Aug 2011, 13:26
    Job acasa

    Caut si eu un job acasa, tot gen tehnoredactare daca se poate sau si altceva dar sa fie la domiciliu,multumesc.

    3
    0

  • Anamaria pe 23 Aug 2011, 22:04
    job acasa

    mail ul meu este urmatorul: temelie.anamaria@gmail.com rog seriozitate!

    2
    0

  • Anamaria pe 23 Aug 2011, 22:03
    job acasa

    As dori si eu daca mi se poate oferi un job pentru acasa:) gen tehnoredactare...

    1
    0

  • Vali pe 14 Aug 2011, 09:38
    job.de.acasa

    doar am terminat liceul si caut un job la care as putea lucra de acasa. astept mail.

    4
    0

  • alexandru pe 12 Aug 2011, 22:25
    as dori un job pt acasa

    cine ma poate ajuta cu un job pt acasa ,am 19 ani merg la scoala si nu prea am posibilitatea de a ma intretine doar din bani pe care ii fac pe und apuc.....rog putin ajutor nr de telefon 0763747967 ...multumesc

    1
    2

  • catalina pe 5 Aug 2011, 10:59
    job acasa

    Buna,ma numesc Catalina,am aproape 18 ani si un baietel de doar 5 luni,nu are cine sa ma ajute sau sa stea cu el pentru ami lua o slujba departe de casa si nu ne ajungem doar cu salariul sotului meu,o sa va multumesc din tot sufletul meu daca ma puteti ajuta sa imi gasesc un job pe care sa il fac acasa.VA MULTUMESC si sper sa ma ajutati.

    3
    2

  • Popa Bianca pe 19 Iul 2011, 17:44
    job

    As dori foarte mult un job la domiciliu part-time.Sunt eleva si am nevoie de un supliment ca sa ma intretin.Astept oferte.Rog seriozitate.

    5
    2

  • dyna pe 19 Iul 2011, 12:56
    hellp...caut job

    BUNA..ma numesc Jitaru Mihaela am 32 ani sunt recasatorita si am 2 copii in varsta de 8 si de 15 ani.Si din cauza sanatatii nu prea pot sa muncesc si as dori sa lucrez la domiciliu eu sunt bucatareasa dar e o munca grea si as vrea ca impreuna cu fata mea de 15 ani sa confecţioner de mărţisoare \insirat margele orice ...puteti sa ma contactati la dyna_aurelia14@yahoo.com sau pe nr de telefon0758938768.Va multumesc!

    6
    1

  • me_roxxyy pe 17 Iul 2011, 01:03
    Idee de job pentru acasa o gasiti pe site-ul meu

    Part time, eu lucrez ca si reprezentant/ coordonator. Lunar organizez concursuri pentru noii inscrisi si nu numai. www.inscriere-ladys.com

    3
    2

  • Andreea pe 11 Iul 2011, 17:25
    job pentru acsa

    adresa mea de mail este black_pearl_1908@yahoo.com

    4
    1

  • Andreea pe 11 Iul 2011, 17:24
    job pentru acasa

    imi caut un job ca sa imi fac niste venituri,pot lucra ca grafician - ilustrator,in domeniul publicitar etc.daca cineva ma poate ajuta rog acea persoana sa nu ezite sa ma caute.multumesc

    3
    1

  • maria pe 7 Iul 2011, 16:57
    job pt acasa

    As dori in job pt acasa

    3
    1

  • manole pe 6 Iul 2011, 10:15
    JOB ACASA

    DORESC DE LUCRU LA DOMICILIU

    3
    1

  • Mamole Mihaela pe 5 Iul 2011, 14:30
    job de acasa pe calculator

    Buna ziua numele meu este Mihaela Manole si m-ar interesa sa lucrez de acasa pe calculator.In prezent ma aflu in indemnizatie cretere copil.Functia mea inainte de a intra in concediu era de analist programator.M-ar interesa sa lucrez traduceri, introducere date, proiecte diverse.Am cunsotinte si de programare baze de date sql,access

    7
    1

  • Ciprian pe 5 Iul 2011, 14:14
    caut job pentru acasa

    Ziua buna tuturor, Sunt extrem de interesat de un job pentru acasa legat de tot ceea ce inseamna IT si nu numai; (contabilitate primara, gestiune, tehnoredactari, devirusari, instalari si intretinere orice fel de softuri, configurari/upgrade PC_uri si retelistica, instalari sisteme de operare, salvari date de pe suporturi defecte; toate in conditii de cea mai buna calitate si promtitudine. Mentionez ca posed experienta in domeniu de aprox. 21 ani. In cazul in care oferta va intereseaza, adresa de email este ccstanciu@gmail.com si c_stanciu_c@yahoo.com Va multumesc anticipat

    2
    1

  • dorica pe 5 Iul 2011, 11:04
    caut un job ptr acasa

    as vrea sa lucrez ceva in timpul liber de acasa stiu sa cos - lucru manual , sa tricotez , sa crosetez mi-ar place ceva de genul acesta daca stiti ceva serios dati un mail

    1
    1

  • surdu sanda pe 29 Iun 2011, 15:48
    vreau sa lucrez acasa

    vreau sa lucrez acasa ,am doi copii si vreau sa ma ocup si de ei.contactati-ma la adresa de email(surdu_sanda2000@yahoo.com).va multumesc

    2
    2

  • dorin pe 28 Iun 2011, 19:38
    pacaleala

    fratilor....lasati-o mai moale cu insiratul margelelor si cu lipitul pungilor si plicurilor :)) sunteti culmea...chiar nu v-ati prins pana acum ca e o vrajeala anuntul ala? off.....

    6
    1

  • violeta pe 27 Iun 2011, 21:08
    job

    caut un job acasa stiu sa lucrez la masina de cusut am una acasa sau sa cos goblen va rog ......astept o oferta

    3
    5

  • grecu mirela pe 27 Iun 2011, 18:00
    job domiciliu

    as dori foarte mult sa lucrez acasa intrucat am 2 copii si nu pot sa-mi iau un alt servici

    3
    2

  • Tanase Bogdan pe 25 Iun 2011, 12:42
    As dori sa lucrez de acasa

    SUnt tanar , am 21 de ani , cunostinte de limba engleza si putin franceza asdori un job de acasa, cunostinnte pc foarte bune.astept un email

    3
    1

  • gaby brasov pe 23 Iun 2011, 11:41
    job acasa

    buna.sunt mamica si am nevoie de un job pt acasa.sunt indemanatica,serioasa.accept orice sugestie pt un venit suplimentar,atata vreme cat e decent.astept email la gdamileanu@yahoo.com.multumesc

    2
    2

  • Marina Musat pe 22 Iun 2011, 14:42
    caut urgent un job acasa

    Buna ziua! Caut urgent un job acasa,sunt intr-un impas financiar si accept orice de munca:insirat margele,confectionat plicuri,pungi de cadouri,asamblat bijuterii,cautat informatii pe internet.Rog seriozitate!

    4
    3

  • anisoara jurca pe 22 Iun 2011, 08:21
    lucru acasa

    doresc sa lucrez acasa, lipit plicuri,insirat margele, cusut goblen. ofer seriozitate

    5
    3

  • adrian ceuca pe 16 Iun 2011, 09:29
    job

    ma intereseaza acest tip de job. adrianceuca@yahoo.com

    1
    4

  • ioana pe 15 Iun 2011, 18:44
    fiica si mama isi doresc lucru acasa

    dorim sa lucram impreuna acasa:contabilitate primara,introducere date,tehnoredactare,lipit plicuri,completat formulare,insirat margele,orice se poate face acasa. oferim seriozitate. e-mail oana23i@yahoo.com tel: 0764678416

    3
    3

  • Ungur Carmen pe 9 Iun 2011, 23:56
    e-mail

    P.S. e-mail: carmenungur84@yahoo.com

    2
    1
Pagina « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod