Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă

Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Job pentru acasă: Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.


Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele.
Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi
"
, îndeamnă Alin Ghizasan.

Job pentru acasă: Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).


Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.
 

Comentariile 551-600 din 860

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • flavia pe 10 Ian 2012, 20:53
    job acasa asamblat pixuri,insirat margele etc

    as dori si eu un job acasa contactati-ma la karasflavia21@yahoo.com va multumesc

    1
    0

  • Capitanescu Mihaela pe 10 Ian 2012, 18:56
    Caut de lucru urgent

    Buna ziua!Mi-as dori un job la domiciliu,vreau sa-mi suplimentez venitul,confectionat plicuri,lipit felicitari,lipit timpre,orice sau sa am grija de un copii de 8-11 sa-i supravegez la la lectii,la teme,astept oferte.telef 0732893096

    1
    0

  • Eugenia pe 9 Ian 2012, 11:55
    job la domicilliu

    sunt din Bucuresti si as dori si eu un job la domiciliu pot fi contactata la nr.0724389394 sau pisicuta_gina@yahoo.com

    2
    0

  • ramona pe 8 Ian 2012, 20:33
    job de acasa

    buna sunt ramona si caut un job la care sa pot lucra de acasa.daca are cineva vreun sfat sau ma poate ajuta in vreun fel ma puteti contacta la id messenger ramonik_1983.astept raspuns

    3
    0

  • Lara pe 8 Ian 2012, 08:30
    castiguri suplimentare

    Vrei sa sa fi sanatos si sa castigi bani? Acum le poti avea pe amandoua.Promovare servicii biofeedback prin biorezonanta, terapii naturiste, healthcare. Plata cu comisioane, fara salariu fix. Demarata initial ca activitate part- time, pentru venituri suplimentare, prin motivatie si perseverenta poate deveni ocupatie de baza. Cei interesati ma pot contacta prin email la iftode_l@yahoo.com

    0
    0

  • aura pe 6 Ian 2012, 17:08
    job la domiciuliu

    pentru cine are nevoie de tehnoredactare, sunt disponibila oricand... am mai facut lucrari de licenta, scriu ft repede la pc; ma puteti contacta la e-mail pt colaborare: aurrely@yahoo.com

    1
    0

  • Ana Maria pe 6 Ian 2012, 13:34
    Caut de lucru de acasa

    Buna sunt mamica unui baietel de 6 luni si nu beneficiez de indemnizatie pentru crestere copil din cauza ca nu am lucrat cu acte inainte de a ramane insarcinata.Ne descurcam foarte greu si de aceea caut un job de acasa.Poate fii aproape orice job serios.Stiu sa umblu pe calculator.Contact : ziaranamaria2@yahoo.com.Multumesc anticipat.

    0
    0

  • maria pe 4 Ian 2012, 22:38
    vreau sa lucrez

    doresc sa am ceva de munca acasa contabilitate primara,cusut globenuri lipit timbre exclus pe calculator sau vanzari

    3
    0

  • Dana pe 4 Ian 2012, 13:46
    caut job pt acasa

    am nevoie de un job pt acasa.

    2
    0

  • ady pe 3 Ian 2012, 22:12
    caut de munca la domiciliu meu

    sunt mama a 2copii sunt in indemnizatie crestere copil si doresc sa muncesc acasa ptr un venit suplimentar in fam.orice job poate fi binevenit(fara calculator)fac cu totu altceva(cos,lipit timbre.insirat margele etc.)asrept propuneri pe adresa de email b.gabyta@yahoo.com.

    4
    0

  • panait mihai pe 10 Dec 2011, 18:22
    caut de munca,sofer,categoria B

    sunt in criza financiarasi ar prinde bine un job ca sofer

    3
    0

  • maria pe 8 Dec 2011, 10:20
    job

    buna ziua,am un copil cu hemofilie in varsta de 7 ani ,indemnizatiade insotitor nu am mai primit-o de 4 luni si as dori ceva de lucru acasa:lipit.,confectionat plicuri......

    2
    0

  • Oana pe 28 Nov 2011, 14:19
    Caut job!!

    Din august 2011 caut un loc de munca si nu gasesc nimic, in consecinta caut urgent de munca la domiciliu!!! Adresa de mail: onuzza2005@yahoo.com!

    2
    0

  • mary pe 27 Nov 2011, 17:20
    munca la domiciliu

    Sint somera,vreu si eu sa muncesc de acasa din fata calculatorului.

    5
    0

  • iuliana pe 23 Nov 2011, 16:41
    job la domiciliu

    vreau sa-mi rotunjesc veniturile sa lucrez de acasa sunt in prenatal si vreau sa-mi gasesc ceva de lucru acasa rog seriozitate

    2
    0

  • marinela bujor pe 21 Nov 2011, 14:42
    lucru la domiciliu

    m-ar interesa munca la domiciliu.lucrez in administratia publica la primarie si am un salariu net de 600 lei.e clar ca nu-mi ajung mai ales ca am si o fetita de crescut.vorbesc si scriu corect.sunt absolventa de facultate si master si as dori sa lucrez suplimentar in tehnoredactare,introducere date,contabilitate primara ,etc

    2
    3

  • angela pe 20 Nov 2011, 17:07
    caut de lucru acasa

    as dorii sa lucrez acasa ,orcee.am un copiil de crescut si sunt toata ziua acasa pt ca nu am cu cine sa-l las.astept oferte serioase.

    3
    0

  • angela pe 20 Nov 2011, 17:05
    caut de lucru acasa

    as dorii sa lucrez acasa ,orcee.am un copiil de crescut si sunt toata ziua acasa pt ca nu am cu cine sa-l las.astept oferte serioase.

    3
    0

  • catalina pe 20 Nov 2011, 16:00
    vreau urgent munca sa lucrez acasa orice.

    vreau si eu sa lucrez acasa ..cine ma poate ajuta rapid si sigur?fara pacaleli .

    5
    0

  • Andreea Popescu pe 20 Nov 2011, 15:59
    job acasa

    Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "WORK" pe adresa andreea.popescu199@yahoo.com

    7
    0

  • maria pe 19 Nov 2011, 02:21
    Job acasa

    Ma poate ajuta cineva ,as dorii sa lucrez la domiciliu ,dar sa am si beneficii, 90% din oferte nu sunt reale, daca aveti idei si ma puteti ajuta ,contactati-ma la mmcsrom@yahoo.com.

    1
    0

  • ionel pe 16 Nov 2011, 21:58
    munca de acasa

    Da si eu caut asa ceva . Va provoc dati- mi de lucru sa vad daca puteti sa imi dati cat pot eu lucra ?

    2
    0

  • mihaela pe 15 Nov 2011, 12:30
    doresc sa ma angajez acasa pt ori ce

    pot face de toate astept oferte multumesc

    3
    0

  • liliana pe 15 Nov 2011, 10:45
    job pentru acasa

    caut cit se poate de repede un job pentru acasa sau ca vanzatoare cofectii de dama ,barbati ,copii.Astept oferte serioase.

    2
    0

  • ODoina pe 14 Nov 2011, 22:48
    Lucru acasa

    Este o modalitate simpla de a face bani pe net si nu ai nevoie de mult timp pe zi. Puteti incerca: http://odoina.blogspot.com/

    3
    2

  • gamiru pe 14 Nov 2011, 16:47
    Munca la domiciliu

    Ma intereseaza un job ptr. acasa de genul: handmade, traduceri din engleza pe teme medicale, tehnoredactare.

    5
    0

  • ghib ana maria pe 14 Nov 2011, 14:36
    job de acasa

    sunt interesata de un job de acasa sunt in concediu de cresrerea copilului si as vrea sa si lucrez.ma poate ajuta si pe mine cineva

    6
    0

  • giulia pe 11 Nov 2011, 17:29
    job pt acasa

    sunt sinteresata de un job la domiciuliu.astept propuneri

    9
    0

  • Larisa pe 10 Nov 2011, 06:18
    O metoda usoara de a face bani.

    JOB PART-TIME / FULL TIME, pt persoane cu varsta cuprinsa intre 16 - 60 ani. Ce iti trebuie pt acest job? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare. Sumele de bani, pot varian intre 75-500$/ SAPTAMANA, in functie de activitatea dvs pe internet. Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail lalilais7@gmail.com.

    5
    2

  • vasi pe 9 Nov 2011, 15:47
    lucru la domiciliu

    Sunt interesat de un job pentru acasa, vrea sa imi ocup timpul ..confoctionat plicuri,lipit felicitari,lipit timbre,orice...multumesc si astept sa ma contactati

    3
    0

  • me_roxxyy pe 9 Nov 2011, 01:37
    Part time, in timpul liber

    Job part time, pentru oricine, in toata tara. Reprezentanti vanzari. - Margo Cosmetics si Ladys Fara obligatii, fara target lunar, castigul este in functie de activitatea desfasurata- intre 5si 42%. Pentru a nu va diminua veniturile cu alte cheltuieli precum transport, cataloage sau mostre produse firma le va furniza gratuit. Deasemeni inscrierea consultantilor este gratuita. Pentru mai multe detalii, inscriere sau vizualizare catalog online vizitati: http://www.inscriere-ladys.com mail : lady.romania@yahoo.com sau la telefon 0768771775 Coordonator: Virgil Elena, rog seriozitate

    1
    0

  • ilie pe 8 Nov 2011, 12:18
    CAUT DE LUCRU LA DOMICILIU

    SAL MA NUMESC ARGESANU ILIE SUNT DIN JUD TELEORMAN SI CA MULTI DINTRE NOI AM MARI PROBLEME CU BANII MENTIONEZ CA AM FAMILIE SI SIMT CA O IAU RASNA CAND VAD CA NU IMI AJUNG BANII, AS DORI DACA CINEVA POATE SA MA AJUTE CU O IDEE DESPRE CUM SA FAC BANI ACAS, LA INSIRAT MARGELE CONFECTIONAT PLICURI, ORICE PENTRU CA AM CAUTAT SI NU GASESC NIMIC DE GENUL MENTIONAT MAI SUS DE MINE, DACA CINEVA STIE UNDE SA CAUT SAU SA IMI MDEA DE LUCRU VA ROG SA IMI DATI UN RASPUNS LA ID MES lautarixon VA MULTUMESC STIMA.

    3
    0

  • alina pe 8 Nov 2011, 11:23
    munca la domiciliu

    As dori foarte mult sa-mi gasesc un job la domiciliu, sa-mi suplimentez venitul. Rog seriozitate, va multumesc.

    2
    0

  • vioras pe 8 Nov 2011, 10:56
    Caut job

    Buna,...am nevoie disperata de un job,de preferabil (acasa). Tehnoredactare....sau altceva ,orice..Astept,si succes tuturor !

    2
    0

  • cristina pe 8 Nov 2011, 10:45
    job pt acasa

    caut un job pt a realiza venituri suplimentare pt familia mea.

    1
    0

  • ismi pe 3 Nov 2011, 17:43
    confectionat lenjerii de pat,la domiciliu

    Doresc sa colaborez cu persoane care au experienta ca si confectioner textile ,pt a -i da comenzi de confectionare lenjerii de pat,la domiciliul .Persoanele sa fie din Bucuresti,ar fi bine,din zona Rahova ar fi si mai bine,dar si din tara,caz in care,va trebui sa vedem cum facem cu transportul ...Scrieti-mi pe ismi3ismi@yahoo.com

    6
    0

  • corina pe 3 Nov 2011, 15:02
    caut un job -acasa

    buna ziua! sunt Corina ,m-ar interesa si pe mine un job de genul ,insirat margele ,sunt in concediu ptr ingrijire copil cory_nicole2001@yahoo.com multumesc!

    5
    0

  • ileana mioara pe 1 Nov 2011, 14:40
    vreau sa lucrez acasa si sa aduc un plus de bani in familie.

    cine ma poate ajuta cu un job pentru acasa,vreau seriozitate.

    3
    0

  • Alexandra Golea pe 31 Oct 2011, 10:41
    home work

    Buna ziua, Sunt in concediul de crestere al copilului si m-ar interesa un job pt acasa,am studii economice superioare si experienta in domeniu de 3 ani. Va multumesc

    2
    0

  • GEO pe 31 Oct 2011, 10:37
    munca

    vreau sa muncesc la domiciliu exclus clik-urile pe internet. adresa mea este gyana_angels@yahoo.com.rog seriozitate

    2
    0

  • IORDACHE LILIANA pe 31 Oct 2011, 10:21
    CAUT JOB LA DOMICILIU

    Buna ziua! Mi-as dori un job la domiciliu. Pot face orice munca. Va rog f mult sa ma ajutati in aceasta directie. Va multumesc Ma puteti contacta : loli_iordache@yahoo.com

    8
    0

  • atitoaie ana pe 30 Oct 2011, 21:38
    In cautarea unui job la domiciliu

    M-ar interesa un job la domiciliu, nu conteaza cate ore, astept o oferta, multumesc! Timpul imi permite acest lucru! mentionez ca astept oferte serioase de munca!

    2
    0

  • een pe 30 Oct 2011, 13:27
    job la domiciliu-o oportunitate

    Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "DETALII" pe adresa: georgiana0587@yahoo.com

    8
    2

  • mirels pe 27 Oct 2011, 18:37
    munca de acasa

    Sunt interesata si eu de munca la domiciliu. Astept propuneri. Multumesc.

    4
    0

  • karmy pe 22 Oct 2011, 17:47
    sincer

    e cineva care si a gasit ceva de munk la domicilu?ceva real si cat de cat profitabil?caci anunturi vad ca sunt dar nu stiu cat de reale sunt si as vrea sa stiu daca e cineva care sa si fi gasit intradevar ceva de lucru la dimiciliu pt.k as fi si eu interesata

    2
    0

  • rusu ana mihaela pe 21 Oct 2011, 18:18
    joburi acasa? e posibil?

    buna, sunt putin sceptica in privinta acestei oportunitati, de a lucra la domiciliu, insa incercarea moarte n-are. Accept un job serios,daca doreste cineva sa ma contacteze, astept cu nerabdare. multumesc!

    5
    0

  • laura dumitrescu pe 20 Oct 2011, 20:28
    BANI PE NET!!!

    Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa laura.dumitrescu@rocketmail.com

    2
    3

  • oana pe 20 Oct 2011, 08:42
    job pentru acasa

    sunt mama a trei copii si am nevoie de un job de acasa

    1
    0

  • Ely pe 17 Oct 2011, 23:37
    caut de lucru urgent

    sunt in concediu de crestere copil si am nevoie de un job urgent (de ex: tehnoredactare, etc) mail: pasat.elen@yahoo.com

    2
    0

  • Ely pe 17 Oct 2011, 23:36
    caut de lucru urgent

    sunt in concediu de crestere copil si am nevoie de un job urgent (de ex: tehnoredactare, etc)

    1
    0
Pagina « 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod