Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă

Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Job pentru acasă: Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.


Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele.
Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi
"
, îndeamnă Alin Ghizasan.

Job pentru acasă: Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).


Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.
 

Comentariile 501-550 din 860

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nechifor Georgiana pe 10 Feb 2012, 22:36
    job acasa

    Buna seara,am 21 de ani si as dori un job acasa ,sunt foarte rabdatoare. Isirat margele,facut felicitari etc,pot lucra si la pc. Pot fi contactata la adresa de mail zozole_zole@yahoo.com

    2
    0

  • Calina Cosmin pe 10 Feb 2012, 19:27
    Job acasa

    Buna, Mi-as dori un venit suplimentar id mess : zipi_cosmin

    2
    0

  • mihaela pe 10 Feb 2012, 09:42
    job acasa

    Primul Motor de Cautare care Doreste sa Rasplateasca Oameni din Castigurile Din Reclame. Inscrieri Gratuite cu Invitatie wazzub http://cistigicuwazzub.blogspot.com

    1
    0

  • anne pe 10 Feb 2012, 09:34
    lucru acasa

    Buna ziua sunt Anne si-mi caut ceva de lucru pentru acasa. Am studi superioare, stiu sa lucrez cu calculatorul si de asemenea lucru manual; cusut cu mina, lipit plicuri , orice. Daca este ceva si pentru mine ma puteti contacta la annesorana@yahoo.com

    2
    0

  • dana pe 10 Feb 2012, 07:22
    vreau sa fac ceva..de lucru nu-mi gasesc chiar daca am 2 facultati

    buna as dori un job cat mai repede pentru ca am nevoie de bani acest job poate confectionare de plicuri,pungi de cadouri etc. va rog sa ma contactati cat mai repede la adresa trasca_daniela_ionela@yahoo.com

    2
    0

  • mihaela pe 9 Feb 2012, 09:41
    caut de lucru acasa

    tehnoredactez lucrari de licenta, referate..etc. oricand pot fi contactata pe adresa de e-mail: miha20001@yahoo.com

    2
    0

  • Nicoleta pe 8 Feb 2012, 17:09
    job la domiciliu

    Buna ziua,sunt mama a doi copii unu de 14 ani si respectiv de 12 ani,Lucrez ingrijitoare la o scoala cu o jumatate de norma si as vrea sa lucrez acasa orice lucru manual ,mentionez ca am masina de cusut si sunt priceputa la cusut.Contact: nyko.nykole22@yahoo.com.Va multumesc!

    2
    0

  • alexandru pe 6 Feb 2012, 14:33
    vreau sa lucrez

    doresc sa am cv de munca acasa deoarece sunt elev in clasa a XII cea si imi trebuiesc niste venituri.sunt disponibil pentru orice job lucrat de acasa cu ajutorul internetului si calculatorului.Contact: alexx_sande@yahoo.com

    3
    1

  • CORINA pe 6 Feb 2012, 14:12
    CAUT JOB PT ACASA

    SUNT MAMICA UNEI FETITE DE DOI ANI SI AS DORI SA_MI CAUT CEVA DE LUCRU PT ACASA .

    6
    1

  • klementina pe 6 Feb 2012, 13:02
    vreau un job cat mai repede

    buna as dori un job cat mai repede pentru ca am nevoie de bani acest job poate confectionare de plicuri,pungi de cadouri etc. va rog sa ma contactati cat mai repede la adresa e email daliklementina@yahoo.com

    5
    3

  • codreanu simona pe 6 Feb 2012, 10:31
    vreau sa lucrez la domiciliu

    In prezent stau acasa pentru ca am girja de nepotelul meu si as dori sa am si eu un venit . sunt serioasa, ordonata, rabdatoare stiu sa cos,sa tricotez, sa crosetez, sa trag la masina, sa fac coliere din margele , bratari si multe altele, stiu sa fac contabilitate primara, am lucrat casiera si operator facturare 13 ani.Adresa mea de e-mail este virginiacodreanu@yahoo.com, multumesc si DOAMNE AJUTA

    1
    0

  • Madalina pe 5 Feb 2012, 22:20
    Caut un loc de munca la domiciliu!

    Iti multumesc, dar nu sunt interesata sa devin reprezentant.

    1
    0

  • Roxana A. pe 5 Feb 2012, 22:04
    Vrei un job la domiciliu?incearca aici!

    In special pt fete: este vreuna interesata sa devina reprezentant eBiju? http://www.ebiju.eu/ pt detalii: roxana_sweerheart@yahoo.com

    3
    0

  • Madalina pe 5 Feb 2012, 20:25
    Caut un loc de munca la domiciliu!

    Imi doresc un loc de munca la domiciliu.Sunt dispusa sa lucrez intre 6-8 ore pe zi.Am studii superioare, stiu sa lucrez foarte bine pe calculator, sunt ambitioasa, comunicativa si am experienta in diverse domenii.Astept propuneri! Va multumesc!

    2
    0

  • sorin1976 pe 5 Feb 2012, 19:00
    oportunitate venit suplimentar

    pentru detali accesati http://www.beamanager.biz/blog/ladys?u=sorin19

    1
    0

  • DANIELA pe 4 Feb 2012, 23:30
    Caut de munca acasa

    Sunt insarcinata si m-ar interesa ceva de munca la domiciliu,cum ar fi confectionat plicuri,pungi de cadou,felicitari etc.Rog seriozitate! 0769776913 urgent

    3
    0

  • mihaela pe 4 Feb 2012, 18:15
    doresc sa muncesc!

    doresc sa lucrez acasa . sunt absolventa de filologie, profesoara, pensionara. am nevoie de bani pentru ingrijirea sanatatii. pot face traduceri franceza-romana, culegere texte word, corectura , munca editiriala etc.

    2
    1

  • mihaela pe 4 Feb 2012, 18:15
    doresc sa muncesc!

    doresc sa lucrez acasa . sunt absolventa de filologie, profesoara, pensionara. am nevoie de bani pentru ingrijirea sanatatii. pot face traduceri franceza-romana, culegere texte word, corectura , munca editiriala etc.

    1
    0

  • Sandu Mariana pe 4 Feb 2012, 16:43
    vreau urgent sa lucrez ceva acasa

    buna ziua.sunt o persoana serioasa si as dori urgent sa lucrez ceva acasa.ma puteti ajuta?insirat margele,etc

    4
    0

  • cornel pe 4 Feb 2012, 16:22
    munca acasa

    Primul Motor de Cautare care Doreste sa Rasplateasca Oameni din Castigurile Din Reclame. Inscrieri Gratuite cu Invitatie wazzub http://cistigicuwazzub.blogspot.com

    4
    0

  • Mihaela pe 3 Feb 2012, 13:54
    Job acasa.

    Buna ziua,caut si eu un job akasa,orice e posibil,cunosc limba engleza.am o fetita d 2ani 5luni si nu am cu cine o lasa.daka aveti ceva pt mine va rog sa ma contactati. Rog seriozitate.

    5
    0

  • Dragoselea Mariana pe 2 Feb 2012, 13:49
    doresc un job cu venit suplimentar

    BUNA ZIUA! SUNT O PERSOANA SERIOASA , MAMA A DOUA FETE ;21 ANI LA FACULTATE, 18 ANI CLASA A12 A , AS DORII UN JOB CARE SA IMI ADUCA UN VENIT SUPLIMENTAR , MENTIONEZ CA STIU SA COS SI LA MASINA DE CUSUT , ORICE IMPLICA LUCRU MANUAL /. ASTEPT ,, MULTUMESC!

    4
    0

  • Dragoselea Mariana pe 2 Feb 2012, 13:49
    doresc un job cu venit suplimentar

    BUNA ZIUA! SUNT O PERSOANA SERIOASA , MAMA A DOUA FETE ;21 ANI LA FACULTATE, 18 ANI CLASA A12 A , AS DORII UN JOB CARE SA IMI ADUCA UN VENIT SUPLIMENTAR , MENTIONEZ CA STIU SA COS SI LA MASINA DE CUSUT , ORICE IMPLICA LUCRU MANUAL /. ASTEPT ,, MULTUMESC!

    2
    1

  • viorica pe 2 Feb 2012, 12:54
    munca de acasa

    doresc un job facut de acasa in care sa-l implic si pe baietelul meu de 12 ani, adresa mea de mail este viocris74@gmail.com, multumesc

    2
    0

  • Puscau Mihaela pe 1 Feb 2012, 18:10
    Munca la domiciliu

    Buna,as dori ceva munca la domiciliu in confectionare de lucruri,ex.tricotare,coasere de incaltaminte,etc.

    2
    1

  • Puscau Mihaela pe 1 Feb 2012, 18:06
    Munca la domiciliu

    Buna,as dori ceva munca la domiciliu in confectionare de lucruri,ex.tricotare,coasere de incaltaminte,etc.

    2
    0

  • pavelscu georgeta pe 1 Feb 2012, 11:36
    caut de lucru acasa

    vreau sa lucrez acasa, lipit, insirat, impachetat...orice.Astept oferte la adresa igy_rubyrose@yahoo.com

    4
    0

  • CARMEN pe 31 Ian 2012, 20:52
    munca acasa...........

    Buna tuturor! tare mi-as dori sa lucrez ceva acasa ex:-(pixuri,plicuri,margele,jucarii........)daca are cineva vreun pont si serios sa ma contacteze la adresa de e-mail beligancarmen@yahoo.com Va multumesc!

    8
    0

  • mariana pe 29 Ian 2012, 17:38
    job pt acasa

    doresc sa ingrijesc un copil la domiciliu,deoarece iubesc f.mult copiii. este si in avantajul familiilor care trebuie sasi desfasoare activitatea in deplasari si nu au cu cine lasa copiii.am toate conditiile necesare pt ingrijirea si educarea unui copil.daca sunteti interesati puteti lasa un mesaj pe adresa de mail mery_liviu@yahoo.com. doresc sa mentinez ca sunt din bacau

    4
    0

  • elena pe 26 Ian 2012, 18:22
    job pt acasa

    sunt intresata de un job pt acasa astept propuneri

    7
    0

  • zaharia fifica-valeria pe 24 Ian 2012, 18:10
    as vrea sa cred ca se poate lucra de acasa

    da ami doresc cv de lucru eu caut de un an de zile cv si nu gasesc nimic.daca stie cv ceva sa ma anunte

    2
    0

  • ivona pe 22 Ian 2012, 11:56
    Bani online

    Va prezint o afacere unde aveti posibilitatea sa va experimentati si de a obtine succes in plan virtual cat si in viata reala Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Puteti sa o luati de la zero sau puteti sa faceti investitii pentru a ajunge cat mai repede la un castig. intrati pe linkul acesta http://marketglory.com/register/ivona65 clik pe steag sus in stanga pentru a aparea in lb. romana si studiati capitolul Documentatie .Va mai pot da detalii la mail:sfredel_ivona@yahoo.com

    2
    0

  • daniel pe 20 Ian 2012, 14:23
    vreu un loc de munca de munca la domiciliu sunt dispus sa lucrez 14 ore pe zi chiar si mai mult

    Asi dori sa imi gasesc un job acasa repet sunt dispus sa lucrez si cate 14 ore chiar si mai mult.Astept un raspuns la ID de mess dany_daniel17.VA MULTUMESC!

    3
    0

  • daniel pe 20 Ian 2012, 14:17
    vreu un loc de munca de munca la domiciliu sunt dispus sa lucrez 14 ore pe zi chiar si mai mult

    asi dori sa imi gasesc un job acasa repet sunt dispus sa lucrez si cate 14 ore chiar si mai mult.Astept un raspuns.VA MULTUMESC!

    2
    0

  • mariana pe 20 Ian 2012, 13:42
    daca nu gasesc ceva de lucru caut pe cineva sa imi asculte poeziile,compunerile urgent

    ajutati sa nu moara un mic talent.glasul de dupa moarte este o poezie sacrisa de mine eu azi am incetat sa lupt cu moartea,m_a invins,eram prea slab sa lupt cu ea,inca nu eram pregatit de lupta,m_a luat pe neasteptate,m_a pandit,m_a urmarit ,m_a luat,trupul n_a plecat din casa,celor ce viata mi_au dat.toti ma plang,florii mi_aduc toti isi iau adio de la mine ,.eu tac,maa fac ca dorm,cu toate ca vreau sa mai mangai odata fata maicutei ce plange,parca cu lacrimii de sange/,iar parul tatalui,parul luicarunt n_ajung sa il aranjez putin caci vantul tot l_a ravacit.acum ca niciodata vin toti la mine,portile stau deschise de trei ziledar azi se vor inchide pentru tot deaunapentru mine eu inca nu am ajuns acolo un de,toti ingerii ma asteapta caci drumul e lung de strabatut si inca mai am ceva de facut sa stau in umbra si sa vad,cum toti ma plang pe mine,cum truplu in adanc se duce,pe el curgand pamntul rece.o,am obositpoangand,mie frica sa las trupul prada intunericului si frigului,.nu stiu daca voi fii o stea,o voi veghea pe mama mea,o sa trimet un inger durerea sa le_o alinecaci eu acum voi fii o simpla amintire.timpul se scurge,nu!acum ma duc la groapa!ma lasa jos mi_arunca florii ,parca as vrea sa tip ca nu!dar gata nu mai pot face nimic acum va las s_a incheiat un episod de neuitat voi fii mereu o amintire,atat a mai ramas din mine.aaceasta poezie este o inspiratie din moartea unui tanar.daca ati intele4s ceva astept un cpomentariu sau sa ma sunatii la 0760754414

    1
    0

  • marian pe 20 Ian 2012, 13:15
    loc de munca la domiciliu

    buna ziua numele meu este mariana si as dorii ceva de lucru acasa daca siti ceva va rog sa ma anuntaty

    9
    0

  • oana pe 18 Ian 2012, 14:59
    doresc sa lucrez de acasa

    Buna ziua! sunt mamica unui baietel de 2 ani si doresc sa lucrez ceva de acasa! eu am terminat facultatea de economie la ASE si acum urmez un master in contabilitate.asa ca daca cineva are ceva de lucru la domiciul meu ma poate contacata la adresa de mail oana_micu87@yahoo.com.multumesc

    3
    0

  • Monica pe 18 Ian 2012, 13:58
    munca la domiciliu

    Buna ziua! Am nevoie urgent de un loc de munca la domiciliu,in orice domeniu,rog seriozitate,adresa de mail..monik.monik36@yahoo.com Msc fr!

    2
    0

  • Monica pe 18 Ian 2012, 13:55
    munca la domiciliu

    Buna ziua! Am nevoie de un loc de munca la domiciliu,orice,cer seriozitate,msc fr.

    3
    0

  • mia matei pe 18 Ian 2012, 13:07
    munca la domiciliu

    Buna ziua,doresc si eu sa lucrez de acasa,stiu sa tricotez,crosetez,cos la masina,am participat si la tirguri hand made dar fara mare succes.Daca este cineva interesat de aptitudinile mele sau are o alta oferta rog sa ma contacteze la adresa de mess.id cri_cri802 cu dorinta expresa ca ofertele sa fie serioase.

    2
    0

  • Ramona Pintea pe 18 Ian 2012, 11:23
    caut de lucru-tehnoredactare

    sunt din Alba Iulia si as dori un part-time la domiciliu;tehnoredactare;emailul meu este prsramona@gmail.com Multumesc Ramona Pintea

    2
    0

  • cristina pe 16 Ian 2012, 13:53
    in cautarea unui loc de munca

    Buna ziua, As dori neaparat un loc de munca la domiciliu, nu conteaza cate ore, dar sa fie ceva serios. Multumesc

    1
    0

  • mirela pe 16 Ian 2012, 11:16
    job la domiciliu

    Ma intereseaza si pe mine un job la domiciliu deoarece sufar de hernie de disc si nu pot face mult efort,nu pot sta in picioare mai mult de 4ore,am lucrat in domeniul fast food,cofetarie,haine(vanzatoare)am terminat doar 10 clase din pacate si este si mai dificil de gasit un loc de munca,sunt din bucuresti sectorul1

    3
    0

  • iony pe 15 Ian 2012, 21:52
    job

    imi doresc si eu un job la domiciliu,

    2
    0

  • Bianca pe 15 Ian 2012, 14:31
    lucru acasa

    Buna!Am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si avantajoasa metoda,fara sa ma mai tem ca voi fi nevoita sa dau bani pentru lucruri false. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga cu usurinta 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Nu ai ce pierde!Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "DETALII" pe adresa bianca2310@yahoo.com

    1
    0

  • Roxana pe 13 Ian 2012, 14:47
    caut job la domiciliu... :D

    Buna! Eu sunt roxana am 16 ani .. caut un job la domiciliu ceva ... nu neaparat dar macar sa lucrez de la ora 15:00 dupa amiaza pana dimineata .. pe la 4,5 si sa am timp sa mai dorm cateva ore... mama mea tocmai s-a despartit de tata.. stau cu chirie mama are salariul de 8 milioane lei vechi .. chiria este de 5 milioane si imi este frica ca n-o sa ne ajunga banii de mancare.. mai am un fratior mai mic de 4 anisori iar la gradinita in fiecare luna trebuie sa dea 2 milioane jumate .. imi este foarte greu s-o privesc pe mama in ochi credetima sufar pe chestia asta ... Va Rog daca ma puteti ajuta .. as fi foarte fericita .. daca e nevoie imi pot lasa si scoala .. dar o observatie adaug .. sa fie ceva serios .. sunt o fata serioasa :) ... Va multumesc :)

    4
    3

  • botis iulia pe 13 Ian 2012, 14:28
    imi caut de lucru acasa

    buna ziua sunt mamica tanara si nu pot sa las pe pitic sa merg sa lucru de aceea as dori daca vrea cineva sa-mi dea de lucru acasa orice stiu sa fac de confectionari la dulciuri orice astept raspuns.va multumesc.

    4
    0

  • petryca pe 12 Ian 2012, 10:43
    caut de munca cat mai urgent

    orice apartine de pc,internet.... reparatii pc-uri ............contactatima la nr 0753534302

    5
    0

  • SANDU GEANINA pe 11 Ian 2012, 17:35
    job pentru acasa

    as dori si eu un job la domiciliu.multumesc.adresa de email.geanina_voica@yahoo.com

    2
    0

  • ANGHEL MARIA pe 11 Ian 2012, 17:30
    caut de lucru de acasa

    as dori sa lucrez de acasa pe internet

    1
    0
Pagina « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod