Cum să-ţi găseşti un job pentru acasă

Află unde să cauţi şi ce trebuie să faci
O soluţie pentru cei care vor să-şi rotunjească veniturile pe timp de criză este dată de găsirea unui job pentru care să lucreze de acasa, eventual doar câteva ore pe zi.

Ideea prinde tot mai mult, mai ales în contextul actual al disponibilizărilor. Însă cum poţi să găseşti un job pentru acasă? Unde cauţi, ce trebuie să faci, concret, mai ales că sunt tot felul de păcăleli pe net?

Job pentru acasă: Scrie pe Facebook ce slujbă vrei


Specialiştii în resurse umane spun că astfel de locuri de muncă se găsesc chiar şi pe site-urile specializate de joburi. "Se pot găsi astfel de oportunităţi care să aibă un regim de activitate flexibil, iar activitatea să se desfăsoare acasă", spune Adina Stroe, consultant resurse umane la VON Consulting.


Pe lângă site-urile de specialitate, pe Internet mai există posibilitatea de a găsi oportunităţi pe diferite forumuri sau grupuri de discuţii specializate. Aşadar, reţelele de socializare precum Facebook se pot dovedi de un real folos. Se pot găsi, în felul acesta, slujbe pentru care sumele câştigate nu sunt foarte mari, însă, de multe ori, sunt decente.

Business-coach-ul Alin Ghizasan spune că şi în cazul unui loc de muncă pentru care se lucrează de acasă, paşii pentru obţinerea lui sunt aceiaşi. De aceea, subliniază specialistul, este indicat să ştie cât mai multe persoane despre faptul că tu eşti în căutarea unei slujbe de acest fel.

"Foloseşte-ţi toate resursele.
Spune vecinilor, prietenilor, scrie la status, la Messenger, că vrei job pentru acasă, postează pe Facebook, pe Twitter, pe forumuri de discuţii de pe yahoo. Ţine legătura cu foştii colegi, fii activă şi du-te la târguri de joburi
"
, îndeamnă Alin Ghizasan.

Job pentru acasă: Atenţie la păcăleli!


Pe de altă parte, experţii atrag atenţia că vigilenţa, atunci când cauţi un job, trebuie să fie la fel de mare şi în cazul în care găseşti slujba printr-o vecină, şi cu ajutorul netului. Ca să te fereşti de eventuale păcăleli, ar trebui în prealabil să cauţi pe Internet date despre firmă, pentru a vedea cât de serioasă este.

"Se pot cauta informaţii accesând site-ul oficial al companiei respective sau diverse forumuri, unde sunt discuţii privind colaborările altor persoane, pentru astfel de joburi"
, sugerează Adina Stroe.

Despre ce muncă poate fi vorba


Oferta este destul de largă: de la asamblare de plicuri şi confecţionare de mărţisoare până la web design şi vânzări prin telefon.

Se mai caută persoane pentru activităţi de call center (suport via mail sau voce), pentru care candidaţii trebuie să aibă abilităţi de comunicare, să ştie o limbă străină şi să dispună de conexiune la Internet şi căşti cu microfon.

"Se pot găsi şi joburi de tehnoredactare oferite de diferite reviste sau site-uri de informare, servicii de căutare de informaţii pe internet"
, mai precizează Adina Stroe.

Alte soluţii pentru joburi acasa ar fi serviciile de tehnoredactare, de căutare de informaţii pe diferite site-uri sau servicii de suport (email, voce sau instant messaging).


Tot de acasă, pentru rotunjirea veniturilor, se pot face bani din meditaţii, contabilitate, editare de texte pentru diverse publicaţii, corectură, PR, vânzare prin telefon, distribuţie cosmetice.
 

Comentariile 301-350 din 860

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Comert Cosmetice Online pe 2 Nov 2012, 17:47
    Lucru la domiciliu

    pt. cine este interesat/a sa dezvolte o afacere part-time la domicilu poate accesa http://wwwpower-flex.blogspot.ro si sa aleaga afacerea cu cosmetice care i se potriveste !!!

    5
    2

  • reva pe 2 Nov 2012, 13:34
    lucru la domiciliu oradea

    as dori lucru la domiciliu ORADEA sau ,caut post de admnistrator asociatii de proprietari (contabi,casier) tel 0770138164

    0
    2

  • ioana pe 2 Nov 2012, 12:27
    lucru la domiciliu

    Buna ziua.As dori sa lucrez ,in timpul liber, la domiciliu (lenjerii de pat ,scutece,fete de masa brodate,insirat margele,lipit plicuri si tricotat sau crosetat diferite produse vestimentare sau ornamentale) .Va multumesc.

    1
    1

  • mihaela pe 2 Nov 2012, 00:34
    job acasa

    As dorii sa lucrez acasa,ansamblat plicurii,insirat margele.....cam orice.telefon 0723512468 email moton_pisica@yahoo.com multumesc

    9
    3

  • Gilie Izabela pe 1 Nov 2012, 22:38
    traduceri/eseuri/articole - munca de acasa

    Buna, efectuez traduceri romana-engleza, engleza-romana (am atestatul Cambridge advanced), precum si eseuri/articole/proiecte pe diverse teme. Cine este interesat ma poate contacta la adresa gmaria.izabela@gmail.com. Multumesc!

    1
    1

  • dumitru adriana pe 28 Oct 2012, 17:38
    munca la domiciliu

    Buna tuturor.Numele meu este Adriana am 41 de ani sunt somera din mogosoaia ,am terminat o facultate de drept ,sunt masterand in Integrare Europeana ,iar de 3 luni am terminat niste cursuri de cosmetica si masaj ,este foarte greu sa-ti gasesti ceva de lucru deocamdata si de aceea daca se poate sa lucrez ceva de acasa las o adresa de e-mail poate se gaseste ceva.Multumesc.adriana_dtr@yahoo.com

    0
    2

  • elena constantin pe 27 Oct 2012, 16:51
    munca la domiciliu

    buna ziua vreau sa lucrez acasa in domeniul confectiilor dama am experienta rog seriozitate

    1
    1

  • Ana Maria pe 27 Oct 2012, 09:17
    vreau sa lucrez acasa

    Buna ziua.As dori si eu mai multe informatii despre lucrul la domociliu,pot sa fac martisoare margele sa asamblez pixuri,diferite lucruri care se pot face la domiciliu,insa fara video chat,acest lucru este exclus.multumesc astept raspuns,multumesc

    5
    0

  • izabela pe 25 Oct 2012, 14:53
    doresc un job la domiciliu

    Buna, sunt Izabela si imi doresc un job la domiciliu, am 37 de ani am experienta in secretariat, studii superioare, un copil si o bunica de care trebuie sa am grija.

    0
    1

  • andreea pe 25 Oct 2012, 11:26
    CASTIGA SIMPLU SI USOR!!!

    http://sondajro.com/?ref=170227 vizioneaza reclame raspunde la sondaj si castigi 32 EURO pe zi!! la inregistrare primesti 20 euro bonus!! simplu!dureaza maxim 20 de minute pe zi! completeaza sondajul zilnic si intr-o luna poti castiga 960 EURO!!!

    10
    4

  • simina pe 24 Oct 2012, 16:02
    job de acasa

    buna, as vrea sa vorbesc si eu cu cineva care a gasit sa lucreze de acasa si care a si primit bani pentru asta. Exista cineva?

    5
    1

  • daniela pe 22 Oct 2012, 14:41
    lucru la domiciliu

    Buna ziua, As dori sa lucrez acasa am doi copii mici si nu pot urma un serviciu cu program fix.Adrs de mail panita_daniela@yahoo.com

    1
    3

  • florentina pe 22 Oct 2012, 11:34
    lucru la domiciliu

    as dori sa lucrez acasa am copil mic cu tetrapareza si nu ma pot angaja nr meu tel 0752815447 Rog seriozitate

    0
    2

  • Eliza Koteles pe 21 Oct 2012, 17:43
    as dori un job

    Buna imi doresc un job la domiciliu ma descurc la masina de cusut,la ansamblare de plicuri,confectionat martisoare etc. adresa de e-mail babykoteles@yahoo.com multumesc.

    0
    1

  • Marian pe 21 Oct 2012, 17:41
    Munca la domiciliu (part-time)

    Buna tuturor, Caut 2-3 persoane care sa lucreze de acasa part-time (lucrezi cand vrei si cat vrei). As dori ca aceste persone sa aiba varsta cuprinsa intre 22 si 35 de ani. Jobul nu este unul obositor si nu necesita experienta in domeniu. Ofer traning + materiale necesare activitatii. Este vorba de vanzarea prin telefon a unui produs foarte util companiilor. Castigurile pot ajunge peste salariul mediu din Romania daca va dedicati acestui Job chiar si cu cateva ore pe zi sau saptamana. Venitul consta in comision din vanzari + bonusuri de performanta + alte beneficii. Asadar astept cu nerabdare viitoarea colega. Pentru mai multe detalii trimiteti un mail la MarianNan07@gmail.com care sa contina subiectul JOB PART-TIME iar in mesaj : prenume, varsta, localitatea si numarul de telefon

    9
    1

  • andreea roxana pe 18 Oct 2012, 18:51
    Lucru acasa

    Buna seara!ma numesc Andreea si sunt in cautarea unui loc de munca la domiciliu, am 23 de ani si ma puteti contacta la mail ul meu: deeaandrusk@yahoo.com.Multumesc

    0
    2

  • Marian pe 17 Oct 2012, 22:48
    lucru la domiciliu

    Caut un job in tehnoredactare pentru a-mi rotunji veniturile. Rog seriozitate.

    1
    1

  • larry john pe 17 Oct 2012, 15:15
    răspuns urgent nevoie de...

    Bună ziua Eu sunt domnul Larry john fel de bine-cunoscut, legitim și un organism acreditat creditor bani. Am împrumut bani la oameni și companii care au nevoie de asistență financiară. Nu aveți rău de credit sau ești în nevoie de bani pentru a plăti facturile? Nu vă temeți. Suntem licențiați creditor bani și vom oferi pe termen scurt / lung împrumut pe termen lung. Rapid de aprobare. 100% garantat sa ne contactati prin intermediul larryjohnloans@hotmail.co.uk Cererea de credit FORMULAR Numele Dvs. complet: ........................... Adresa dvs. de e-mail: ........................... Numărul dvs. de telefon complet: ........................... Oraș tau: ........................... Stat / Provincie: ........................... Țara dumneavoastră: ........................... fax: ........................... Data nașterii: ........................... Venitul lunar: ........................... Starea civilă: ........................... SEX: ........................... Sursa de rambursare: ........................... Suma împrumutului Necesare: ........................... Parola dumneavoastră: ........................... Termen împrumut: ........................... Scopul împrumutului: ........................... Aștept cu nerăbdare să aud de la tine Cel mai bun ceea ce privește MR Larry John

    1
    6

  • flory pe 17 Oct 2012, 11:09
    munca acasa pe calculator

    buna ziua , ma numesc flori as vrea sa lucrez acasa pe calculator..am o familie si trebuie sa mi-o intretin. va multumesc. e-mailul meu este. flory_myr@yahoo.com

    0
    2

  • steliana pe 16 Oct 2012, 12:48
    munca la domiciliu

    tot vad anunturi cu ,lipit plicuri la domiciliu,as dori si eu sa fac.Stie cineva daca este cu adevarat,s-au doar vorbe.Multumesc

    5
    3

  • diana pe 16 Oct 2012, 10:44
    oferta

    cel mai bun job de la domiciliu este in domeniul videochatului... si se merita.. nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu vrei...pt cei care nu au reactii negative la acest post si sunt curiosi macar un pic ii astept sa ma contacteze pe mail.... va voi raspunde la toate intrebarile ( sunt model de 3 ani ).

    11
    3

  • corina pe 15 Oct 2012, 00:27
    lucru la domiciliu

    buna ziua mar interesa si pe mine lucrul la domiciliu daca se poate astept un va multumesc.ina_corina994@yahoo.com

    2
    3

  • micky pe 13 Oct 2012, 16:44
    doresc sa lucrez acasa tehnoredactare

    Stie cineva un site pentru tehnoredactare acasa?Multumesc anticipat.

    0
    1

  • georgiana pe 10 Oct 2012, 10:52
    buna...

    imi puteti zice si mie cineva daca si-a gasit cineva de munca prin acest intermediu?

    0
    1

  • georgiana pe 10 Oct 2012, 10:47
    Buna,as dori un job cu venit suplimentar

    Buna,as dori ceva munca la domiciliu.. lucru manual.rog seriozitate

    0
    1

  • ionut pe 6 Oct 2012, 14:40
    lucru in photoshop

    Salut. ma numesc ionut am 20 de ani si as dorii sa lucrez acasa in photoshop sau alte programe.. ce nu stiu invat repede. nu este o problema asta ...am nevoie de bani si nu prea am de unde face rost ..acesta e singuru lucru care mi`a mai ramas....

    0
    1

  • mariana pe 6 Oct 2012, 12:22
    lucrul la domiciliu

    doresc sa lucrez la domiciliul

    0
    4

  • Lia pe 4 Oct 2012, 18:38
    lucru la domiciliu

    caut de munca la domiciliu, rog seriozitate liahamza@yahoo.com

    1
    2

  • popescu pe 4 Oct 2012, 09:10
    loc de munca

    asi dori sa lucrez si io de acasa orice

    1
    1

  • elena pe 2 Oct 2012, 15:59
    doresc sa lucrez acasa

    buna sunt interesata sa lucrez acasa tehnoredactez foarte bine

    1
    2

  • cristi pe 2 Oct 2012, 10:06
    vreau sa lucrez si nu gasesc

    am 21 ani am facut profesionala mecanic auto am lucrat 1an la un servis sia batut joc de mine,,,stau acasa ma descurc greu,am nevoie de ceva sa fac bani,va multumesc

    2
    2

  • ganescu pe 1 Oct 2012, 14:32
    loc de munca

    Buna ziua Am 25 ani sunt mamica, am nevoie de un job acasa pentru un venit suplimentar

    4
    1

  • Silvia pe 1 Oct 2012, 14:20
    loc de munca

    Buna, stau in Bucuresti caut de lucru acasa.

    1
    1

  • Dan Stroescu pe 1 Oct 2012, 12:27
    Job Acasa

    Buna ziua. Am 37 de ani, locuiesc in Turnu Severin si momentan nu am loc de munca. Deoarece in orasul nostru gasirea unui loc de munca tine deja de alte abilitati decat cele profesionale, am decis sa apelez si la aceasta metoda. Sunt absolvent de facultate dar am prestat in multiple domenii. Cunosc destul de bine aplicatiile Office si diverse aplicatii de editare grafica, foto, audio, video, cat si softuri de design asistat de computer (AUTOCAD), iar timpul liber imi prisoseste. Ofer seriozitate si promptitudine, pretind acelasi lucru.

    1
    2

  • georgeta pe 29 Sep 2012, 19:01
    caut un job la domiciliu

    Buna ma numesc Avram Georgeta am 21 de ani am terminat in 2010 liceul cu specializarea tehnician operator tehnica de calcul. As avea nevoie de un job la domiciliu deoarece sunt mamica si am nevoie de mai mult timp pentru a sta cu bebele dar in acelasi timp am nevoie si de un job. Astept un raspuns pe adresa de e-mail my_puyutz@yahoo.com sau la nr de tel 0740426474. Va multumesc mult.

    4
    1

  • anghel pe 29 Sep 2012, 16:26
    caut un job

    buna , sunt din constanta si doresc sa lucrez acasa

    1
    1

  • kelemen pal pe 27 Sep 2012, 14:28
    job

    as dori un job in tot ceea ce este operare calculator

    1
    1

  • epure florentina pe 26 Sep 2012, 15:15
    munca la domiciliu

    Buna ziua! Am 34 de ani si as dori sa-mi gasesc ceva de lucru pt acasa sa pot plati rata la banca sa nu imi pierd casa. Am si un baiatel de 5 ani. Pot confectiona bijuterii sau alte chestii care necesita migala. Stiu sa fac si pinate pt zile de nastere pt copii. ofer seriozitate.Multumesc. epure_florentina13@yahoo.com

    5
    1

  • camelia pe 26 Sep 2012, 14:58
    caut loc de munca

    nu stiu daca si-a gasit cineva de lucru aici dr postez si eu ...detin 2 masini de cusut triploc si liniara cos aproape orice doresc colaborare sau comenzi pe nr de tel 0722458343

    1
    1

  • SECARA ELENA pe 26 Sep 2012, 13:52
    job pentru acasa

    Doresc job pentru acasa in domenile confectilor si cosmeticilor

    0
    1

  • SECARA ELENA pe 26 Sep 2012, 13:49
    job pentru acasa

    imi doresc sa fac vinzari in domeniul confectilor

    0
    1

  • scinteie pe 26 Sep 2012, 13:30
    job pentru acasa

    as dori un job pentru acasa.in domenile;vinzari imobiliare,reclame,marketyng,teste de piata,teste de comparatie,tese de consultanta.etc..

    1
    1

  • kelemen pal pe 25 Sep 2012, 21:15
    job domiciliu

    As job la domicliu.sunt bun operator pe calculator,bun in comunicare si ce se mai poate..........multumesc

    1
    3

  • Dana pe 25 Sep 2012, 15:51
    munca acasa

    lucrez in sistemul bugetar si asi dori sa imi rotunjesc venturile, pot lucra la calculator, scriu corect gramatical, am lucrat cu programul de facturare Smart Bil si am terminat un curs de Cadru Tehnic PSI unde pot sa ofer consultanta.Multumesc, rog seriozitate. relatii la e-mail danastefan2008@yahoo.co.uk

    0
    1

  • NB pe 24 Sep 2012, 16:04
    loc de munca la domiciliu

    Buna ziua! As dori sa muncesc la domiciliu.Rog seriozitate!

    0
    1

  • morar loredana pe 23 Sep 2012, 15:29
    munca la domiciliu

    as dori si eu ceva de lucru la domiciliu

    2
    2

  • mira pe 21 Sep 2012, 12:46
    lucru acasa

    complecteaza sondaje online (platit la inscriere primesti bonus 20 euro)eu am inceput va astept si pe voi

    18
    6

  • teru marinela pe 20 Sep 2012, 21:42
    munca acasa

    buna ziua am 53 ani sint casnica si as dori sa lucrez acasa am masina cusut fac lenjerii pat stau in cornetu ilfov multumesc

    5
    0

  • CLAUDIA pe 20 Sep 2012, 16:51
    lucru la domicilui

    Buna. rog seriozitate

    3
    0

  • miculescu adi pe 20 Sep 2012, 14:41
    munca la domiciliu

    buna ziua am 33 ani sunt somer si as dori sa lucrez acasa ptr suplimentarea veniturilor din casa .posed permis de conducere va multumesc

    0
    0
Pagina « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod